آموزش استفاده از یک بازی به طور همزمان بر روی چند دستگاه ( برای اولین بار )

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
کلا برا من مشخص شد طرح شریکی که این اقا داره به عنوان طرح لایسنس میفروشه دوستان پول تو جیب این اقایون نریزید خودتون راحت میتونید انجام بدید پس الکی پول به جیب این اقا نریزید فقط دانلود بازی هاش گرون برا اول 200پول بدید که اضلا نمیخواد خودتون انجام بدید

اگر بحث گرونی دانلوده این که کاری نداره..
توی همین سایتی که این آقا هست بخش دیگش دانلودر هست گیگی 250 تومن براتون دانلود می کنه!! یک بازی 50 گیگی حساب کنید میشه 20 تومن!
60 تومن که خود بازی شریکیه باشه میشه 80 تومن! این کار شریکی برای بازی هایی مثل فیفا و GTA یا tlou میصرفه که یک سال حداقل بتونه سرگرمت کنه.

اینم بگم من خودم روی این طرح همچنان سوال های مبهمی تو ذهنم هست هر اکانت برا دونفر یکی هم نمیتونه تروفی میگره یعد یکی از بچه ها گفن هر اکانت برا 3نفر که یکی اکانتش غیر فعال میکنه تا نفر 3 هم بتونه استفاده کنه الان اگه نفری بره تمام دستگاه رو دی اکتیو کنه و یکی هم انلاین بشه لایسنس بازی هاش میپره یعنی کل پولتون به هدر میره اینم اجتمال بدید ولی خدایی بعضی ها چه دروع هایی میگند هیچکس هم تا الان برا اثبات ادعاش عکس رو نگذاشته

دوستان گویا شیادان توپخونه تو این تاپیک نفوذ کردن! گولشونو نخورید :d

عزیز اگه بیل زنی باغچه خودتو بیل بزن..............من دادم واسم ریخته خیلی هم راضیم......هیچ مشکلی هم ندارم

کل بحث های بچه هارو خوندم!
برام جالبه همین طوری و رو هوا اتهام میزنید به اون بنده خدا!
این یه روشه که طرف پیدا کرده و شما میتونید تست کنید و نتیجه رو ببینید.
این روش برای کسایی که بنظرم وسع مالی خوبی ندارن خیلی بصرفه تره.
خب اگه کسی از نظر اقتصادی وضعش خوبه همون اورجینال بگیره و کاری هم به اینجا نداشته باشه.
بعدشم جوری راجب طرف نوشتید انگار طرف بغل خیابون بساط کرده و فردا دیگه اونجا نیست!
طرف دارای مغازه مشخصه و بابت حرفی هم که تعهدشو نون داده و کاری که گفته رو عملی کرده.
اینکه یه یه انسان این همه اتهام زده بشه درست نیست.
در کل این طرح حالت اجبار نداره و عزیزان میتونن انتخاب کنن که از کودوم روش بازیاشونو خرید کنن.

خب اگه کسی از نظر اقتصادی وضعش خوبه همون اورجینال بگیره و کاری هم به اینجا نداشته باشه.
بعدشم جوری راجب طرف نوشتید انگار طرف بغل خیابون بساط کرده و فردا دیگه اونجا نیست!
طرف دارای مغازه مشخصه و بابت حرفی هم که تعهدشو نون داده و کاری که گفته رو عملی کرده.
در کل این طرح حالت اجبار نداره و عزیزان میتونن انتخاب کنن که از کودوم روش بازیاشونو خرید کنن.
چرا یه عکس نمیزارن! حرف عکس میاد هزارتا بهوونه میارن !

همینطور که زمان میگذره به هک کامل کنسول Ps4 هم نزدیک تر میشیم و در آینده شاهدش خواهیم بود حالا به مرور پیشرفت میکنه تا هک کامل بشه و دیگه کاملا کپی بشه و همه راحت بشن

شما احیانا هکر هستید ؟ چند روز دیگه هکتون کامل میشه ؟ =))

عقل کسی نرسید قضیه چیه؟؟ بابا می خوام ps4 بخرم از بن شدن می ترسم ...
و جدا چرا کسی یک عکس نمی زاره ؟؟

امین من خودم تا یه بخش داستان مشکلی ندارم.اکثر بچه ها حرفشون همینه. طرف باگ پیدا کرده داره درامد کسب میکنه خب تا اینجاش من مثل یه بیننده و شنونده قصه رو میبینم اما
وقتی طرف مدعی میشه که : من نماینده سونی تو خاورمیانم (بدون اینکه اثباتش کنه) و
200 تومن باید یه لایسنس بخریم اول کار (بدون اینکه رسید بده بهتون یا سندی بده) یعنی توهین به شخصیت منه مخاطب
این که بازی ارزون بدی دست مردم خوبه اما اینکه مردم رو احمق فرض کنی خیلی زشته
مرد باشه بگه اقا باگ پیدا کردم 200 تومن باید بدید هر بازی هم 60 تومن ... دیگه ای من لایسنس میخرم و من نماینده سونی در خاورمیانه هستم و کارت گارانتی میدیم خدمت شما عزیزان و دنیای گیم رو میخوام متحول کنم و در حال مذاکره با سونی هستم که یک سری بازیها رو به لیست اضافه کنه و غیره ... توهین مستقیم به شخصیت مخاطبه
بله شما درست میگی اتهام نباید به کسی زد از اونورم یه کسی که سیکل هم نداره و از هر 20 کلمه فارسیش 10 تاش غلطه نباید همچین ادعایی کنه و مردم رو گول بزنه. این ادم به DLC میگه DLS بعد نماینده سونی تو خاورمیانس؟؟؟
این چیزاش زشته ... این دروغا زشته ...

امین من خودم تا یه بخش داستان مشکلی ندارم.اکثر بچه ها حرفشون همینه. طرف باگ پیدا کرده داره درامد کسب میکنه خب تا اینجاش من مثل یه بیننده و شنونده قصه رو میبینم اما
وقتی طرف مدعی میشه که : من نماینده سونی تو خاورمیانم (بدون اینکه اثباتش کنه) و
200 تومن باید یه لایسنس بخریم اول کار (بدون اینکه رسید بده بهتون یا سندی بده) یعنی توهین به شخصیت منه مخاطب
این که بازی ارزون بدی دست مردم خوبه اما اینکه مردم رو احمق فرض کنی خیلی زشته
مرد باشه بگه اقا باگ پیدا کردم 200 تومن باید بدید هر بازی هم 60 تومن ... دیگه ای من لایسنس میخرم و من نماینده سونی در خاورمیانه هستم و کارت گارانتی میدیم خدمت شما عزیزان و دنیای گیم رو میخوام متحول کنم و در حال مذاکره با سونی هستم که یک سری بازیها رو به لیست اضافه کنه و غیره ... توهین مستقیم به شخصیت مخاطبه
بله شما درست میگی اتهام نباید به کسی زد از اونورم یه کسی که سیکل هم نداره و از هر 20 کلمه فارسیش 10 تاش غلطه نباید همچین ادعایی کنه و مردم رو گول بزنه. این ادم به DLC میگه DLS بعد نماینده سونی تو خاورمیانس؟؟؟
این چیزاش زشته ... این دروغا زشته ...

تو چکار به اون داری اون باید دستگاهاشو آب کنه
من باورم نمیشه که همچین چیزی هست و کسی خبر نداره
کار من به reddit کشیده شده ...

ماشالله یه عکسی یه فیلمی چیزیم نمیزارن !

ادم پول بده مثــــــــــــــــه یه مـــــــــــــــــــــــــــــرد بره دیسک بگیره ! عقلشو دسته یه لیتل مـــــن نده!!! والا

اقا من نمیدونم چی بگم! ولی مرد اونیه که بره ببینه چی کار یارو داره میکنه! شما بچه مایه داری برات اهمیتی نداره ولی بدونین که اگر 200 بدین برا پنج سال... و برا هر بازی بگیریم 60 شما میتونید بیشتر بازی ها رو تجربه کنین! اخه مثلا من بازی هارو تعویض میکنم علاقم کم شده برا بازی کردن با ps4. میخواستم حتی بفروشم! ولی امتحانش هم بد نی. در ان واحد هم بتونین با ایدن بازی کنین و هم در بتل سوار جت! در کل خیالتون راحت.
من که فردا میرم برا امتحان شما رو نمیدونم.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or