این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
به نظر من خيلي مسخرست كه علت فروش بيشتر رو اختلاف ٥٠$ بدونيم!مثلاً اگر انحصاري هاي خوب PS4 هم الان ميومد اكس باكس اينجوري ميشد؟به نظر من الان تو اسفند فروش پلي استيشن بيشتر ميشه.دوباره سال بعد با اوندن بازي هاي انحصاري تو ماه هاي مختلف فروش يكي بيشتر از اون يكي ميشه.اين مدتي هم سوني سلطنت داشت پشت هم براي اين بود كه هنوز انحصاري ها خيلي جوني نگرفته بودن و بيشتر بازي ها مولتي پلتفورم بودن و سوني به خاطر حو مثبتي كه داشت و اينكه اسپانسر خيلي از بازي ها بود تونست فروش خوبي داشته باشه.از الان به بعد اوني كه انحصاري هاي بيشتر و بهتري داشته باشه فروش بهتري داره.
در كل موندم كه اين همه حرص خوردن سر چيه؟
کاشکی که این Halo:MCC رو تو باندل میدادن به جای AC. چون یه مجموعه کاملی از بازیهای هیلو هست که کیفیت بالایی دارن و اونایی که با این سری آشنایی ندارن میتونن تمام داستان بازی رو بفهمن, و این خیلی میتونه فن بیس هیلو رو قویتر از قبل کنه اونجوری رو فروش Halo: Guardians هم تاثیر خیلی مثبتی داره.
در کل هر چقدر دارم دودوتا چهارتا میکنم این باندل AC فقط اعتبار مایکروسافت رو خدشه دار میکنه. هم بازی خیلی خوبی نیست هم خیلی مشکلات فنی داره یارو تا میذاره تو دستگاه یه مشت باگ بی درو پیکر میبینه. حداقل FH2 رو میذاشتن!
داداش سانست که باندل داره..سفید هم هستمنم با شما موافق هستم کاشکی یک بازی درست و درمون تر میذاشتش تو این باندل اینکه حداقل از بازی های انحصاری میذاشت فن بیش خیلی قوی تری پیدا کنند هیل ر میتونیم بگیم ریمستر هست زیاد وجه خوبی نداره ولی کاشکی حداقل سانست رو باندل میکردش خیلی بازی خوب تر تمیز بدن باگ شسته رفته ای هست سبک تقریبا محبوبی هم داره
داداش سانست که باندل داره..سفید هم هست
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
کاهش قیمت Xbox One موقتی و هنوز مشخص نیست چه زمانی این کاهش قیمت به پایان میرسه. فعلا منتظرن ببینن واکنش مردم به این کاهش قیمت چیه."It's a temporary reduction and we're not announcing an end date at this point," Nichols said. "We want to see how people react to it."