آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

احتمالاً ماکرو دیده کنسول 400 تا باشه خوب نمی فروشه:دی گفته هر از گاهی 50 تا میاریمش پایین تا یهو خیلی بفروشه وگرنه با هیچ منطقی دیگه ای نمی تونم این که قیمت 350$ دلاری کنسول موقتی باشه رو هضم کنم:دی
والله تو US که خوب میفروشه من نمیدونم حرف حساب مایکروسافت چیه!! 100$ از قیمت جهانی باید بزنن:d

آمار فروش کلی بازی ها تو سال 2014، بدون احتساب باندل و بدون احتساب فروش دیجیتالی.

Forza Horizon 2 (X1) - 325k
.
.

DriveClub - 84K

من نميدونم X1 در مجموع چقدر كنسول Sold كرده اما هر عددى هست .
حداقل يه 5, 6 ميليونى كم تر از رقيبش فروخته با اين حال :
That Forza Killer :|:d

ماکرو تو این دو ماه عالی کار کرد به احتمال تا سال دیگه از سونی جلو میزنه ولی حداقل باید دو برابر جلو بزنه که اختلاف دیگر مناطق رو جبران کنه

PS4 کاهش قیمت خورده؟ شده 370 دلار؟
نه همون 399 هست , این موقتی بودن قیمت xone هم شاید همونطور که گفتن میخوان بازخوردها رو ببین ! باندل اساسین ها فعلا که بین 14 و 15 بوده در آمازون (قبلا که 370 , 380 دلار میداد آمازون 21 , 22 بود) و ps4 هم بین 4 و 5

نه همون 399 هست , این موقتی بودن قیمت xone هم شاید همونطور که گفتن میخوان بازخوردها رو ببین ! باندل اساسین ها فعلا که بین 14 و 15 بوده در آمازون (قبلا که 370 , 380 دلار میداد آمازون 21 , 22 بود) و ps4 هم بین 4 و 5

الان دوباره چک کردم. رسمی نیست. ebay داره 369 دلار میفروشه!

360x200

بازی استودیوی مستقل Hinterland Studio Inc یعنی The Long Dark در مدت زمان کمتر از 6 ماه به فروش 258000 نسخه (دیجیتالی) روی pc رسید.

منبع

آخرین ویرایش:
خیلی خوبه آمار D4، درسته بازی مجانی شده ولی حداقل ملت رو مشتاق نگه میداره واسه فصل های بعدی، داستان دقیقا تو حساس ترین قسمت تموم شد و امیدوارم هر چی زودتر فصل دوم معرفی بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or