این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
از رو آمار پلیر که نمیشه آمار فروش رو به دست آوردالبته من با توجه به اون حرف چند وقت اخیر respawn گفتم که اعلام کرد Titanfall در جهان بیش از 7 میلیون پلیر داره. که خب طبیعتا از این ارقام میشه یه آمار حدودی 4 میلیونی درمورد فروش Titanfall بر روی xone گرفت ( حالا چه باندل چه بی باندل فرقی نداره در اصل قضیه فروش) . که در مقابل فروش حالا برفرض 1.5 یا مقداری بیشتره halo، احساس میکنم بیشتر باشه.
حالا اگر این تحلیل ایراد داشته باشه دیگه حتما یه چیزی هست که من ندیدم یا نمیدونم،
اما باید اینم در نظر گرفت که بخش عمده فروش halo در آمریکا بوده یعنی حدود دو سوم، اما Titanfall در تمام جهان بخش شده فروشش
من گفتم الآن هیلو یه سیستم سلر میشه یه تکونی به فروش کلی دستگاه میده تقریبا جزو بازی های هست که فن هاش خیلی بیشتر از این حرف ها بودن (حداقل نسل قبل):d
هیلو فن بیس خیلی خیلی قوی داره (تو مایه های gt هست) خیلی کم بازی هایی هستن با این فن بیس فوق العاده قبل اومدنش ملت داشت از نظر آمار فروش هیلو و destiny ر مقایسه میکردن :d البته قبول دارم ریمستت بودنش هم مزید بر علت شد ولی باز هم کمه:d
عنوان F2Pــیه.کسی میدونه Project Spark چقدر فروخته ؟
کسی میدونه Project Spark چقدر فروخته ؟
این رو باید به اونایی نشون داد که میگن دیگه کراش جواب نمیده! سونی نباید پس بگیره چون دیگه کسی بازی نمیکنه و ...!سه تا بازی اول سه گانه Crash ناتی داگن و پنجمی هم CTR! آمار خیلی جالبیه.کسی آمار دقیقی از فروش 4 بازی Crash ناتی داگ داره ؟ امیدوارم این آی پی هر طور شده دوباره دست سونی بیفته :bighug:
این رو باید به اونایی نشون داد که میگن دیگه کراش جواب نمیده! سونی نباید پس بگیره چون دیگه کسی بازی نمیکنه و ...!
این لیست اگر اشتباه نکنم مربوط به استور اروپا میشه! توی اروپا تقریبا میشه گفت در طول سال، همین کراش اول لیست میباشد!!!ولی توی آمریکا هم اوضاع خیلی خوبه تقریبا! :d مقام دوم تا چهارم مربوط به همین بازی، و 7ـم هم CTR ! ( دو عدد Spyro هم توی لیست هستکاش اینم به Insomniac برمیگشت
)
[TABLE="width: 5"]
[TR="bgcolor: #D3E5F8"]
[TH="bgcolor: transparent, colspan: 2, align: center"]PS Classics[/TH]
[/TR]
[TR="bgcolor: #E5F1FD"]
[TD="bgcolor: transparent"]1[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]Grand Theft Auto: San Andreas[/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: transparent"]2[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]Crash Bandicoot[/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: transparent"]3[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]Crash Bandicoot 2[/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: transparent"]4[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]Crash Bandicoot 3: WARPED[/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: transparent"]5[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]Bully[/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: transparent"]6[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]Spyro the Dragon[/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: transparent"]7[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]CTR: Crash Team Racing[/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: transparent"]8[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]Legend of Dragoon[/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: transparent"]9[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]Final Fantasy VII[/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: transparent"]10[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]Grand Theft Auto: Vice City[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
مسئله اینجاست که هر چی کرش سر و صداش بیشتر میشه و دوباره بین مردم سر زبونها می افته و دوباره محبوب میشه ناز اکتی هم بیشتر میشه. اینجوریه که این قضیه میتونه اتفاقا تاثیر معکوس بزاره