آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

اینی که ایشون داره میگه اولا هنوز کوارتر آخر سال مالی رو در نظر نگرفته و تو این کوارتر آخر سونی فقط ۲ میلیون دستگاه هم بفروشه رکورد کلی PS4 رو میزنه. حتی قبل از GTA و یوتی و مابقی فرست پارتی ها.
دوما ایشون فراموش کرده داره یه کنسول ۵۵۰ دلاری پایه رو با ۷۰۰ دلاری میان نسلی رو با کنسول ۴۰۰ دلاری پایه و از اواسط نسل اسلیم ۳۰۰ دلاری و نسخه میان نسلی ۴۰۰ دلاری نسل هشتم رو مقایسه میکنه .
صمنا اون کسایی که هم که وان خریدنو این نسل نخریدن همگی رفتند سمت PC .
ایشون تخصصشون همیشه تو کوچه علی چپ زدنه زیاد نباید سخت گرفت :D
گزارش خود سونی دقیقا این جمله درش هست که فروشمون به اندازه 4 نبوده ولی تفاوت اندکه.
بقیه جملاتتم که طبق معمول آب تو هاون کوبیدنه. طرف یه ادعا می کنه منی که خوشم نیومده میام برای ردش دلیل اثباتشو می گم
ادعای من این بود که فروش 5 به دلایلی که اصلا نگفتم چیه از 4 کمتر بوده. بعد برای رد حرف من میان می گن چرا کمتر فروخته. قیمتش زیادتر بوده. خدا همه ما رو خیر دهاد.

اینی که ایشون داره میگه اولا هنوز کوارتر آخر سال مالی رو در نظر نگرفته و تو این کوارتر آخر سونی فقط ۲ میلیون دستگاه هم بفروشه رکورد کلی PS4 رو میزنه. حتی قبل از GTA و یوتی و مابقی فرست پارتی ها.
دوما ایشون فراموش کرده داره یه کنسول ۵۵۰ دلاری پایه رو با ۷۰۰ دلاری میدجن این نسل رو با کنسول ۴۰۰ دلاری پایه و از اواسط نسل اسلیم ۳۰۰ دلاری و نسخه میان نسلی ۴۰۰ دلاری نسل هشتم رو مقایسه میکنه .
ضمنا اون کسایی که هم که نسل قبل وان خریدن و این نسل نخریدن همگی رفتند سمت PC .
ایشون تخصصشون همیشه به کوچه علی چپ زدنه زیاد نباید سخت گرفت :D
اکه یادتون باشه اوایل نسل انتظار داشتیم PS5بتونه رکورد PS2رو بشکونه

من انتظاز دارم PS5بتونه رکورد فروش PS4نهایتا بشکونه تو زمان عرضه GTA VI

آمار خوبیه ولی با در نظر گرفتن دو تا نکته که بنظرم اصلا بهش توجه نمی شه. فروش 5 همچنان در مدت مشابه از 4 کمتر بوده (البته اختلاف اندکه). نکته دوم اون فروش 22 تایی پیش بینی هست هنوز محقق نشده. گفتم دو تا نکته ولی خالی بستم یه نکته دیگه هم هست. :p نکته سوم هم اینکه فروش سریز تقریبا نصف وان بوده. این خودش یه نکته تودلی داره. اینکه 5 نتونسته اون مقدار از ریزش مایکرو رو جمع کنه یا اینکه مقداریش رو جمع کرده ازونور مشتریای خودش رو از دست داده در مجموع یر به یر شده.

حالا همه این مسائل رو گفتم که نتیجه بگیرم گرچه در ظاهر شاید نشون نده اما سونی می بایست بیش از این می فروخته که حالا به دلایلی این اتفاق نیفتاده
پتانسیل فروش ۵ واقعا بیشتر بوده اگر سیاست گس نبود و به جاش یه کله ۱۰ ها استودیو بازی داستانی aaa ساخته بودن و بازیا انحصاری واقعی بودن و رو پی سی عرضه نمیشدن به نظرم ۵ پتانسیل رسیدن به ۱۵۰ میلیون فروش داشت

گزارش خود سونی دقیقا این جمله درش هست که فروشمون به اندازه 4 نبوده ولی تفاوت اندکه.
بقیه جملاتتم که طبق معمول آب تو هاون کوبیدنه. طرف یه ادعا می کنه منی که خوشم نیومده میام برای ردش دلیل اثباتشو می گم
ادعای من این بود که فروش 5 به دلایلی که اصلا نگفتم چیه از 4 کمتر بوده. بعد برای رد حرف من میان می گن چرا کمتر فروخته. قیمتش زیادتر بوده. خدا همه ما رو خیر دهاد.
اولا خیلی زودتر از اونی که فکر میکنی رکورد PS4 رو میگیره اون وقت چی میخوای دیگه بگی؟
رد حرف چیه ؟ یعنی میخوای بگی همینجوری یه چیزی اومدی پروندی که ببینی بقیه چی جواب میدن؟ تو داری مقایسه ای مع الفارق میکنی. قیمت کنسولهای پلی استیشن این نسل و نسل قبل را اصلا در نظر نمیگیری. کنسول ۳۰۰ دلاری رقیب رو اصلا در نظر نمیگیری. گیمپس رو در نظر نمیگیری. نینتندو سوییچ رو در نظر نمیگیری. بازار رو به رشد PC و اومدن بازیهای کنسولی که هرگز رو PC نمی اومدن رو در نظر نمیگیری. فقط میگی فروشش کمتره بدون اینکه اصلا بدونی واقعا چی رو با چی داری مقایسه میکنی. زمین تا آسمون شرایط این نسل با نسل قبل فرق داره. ولی بازم با این وجود PS5 رکورد PS4 رو خواهد زد

• Like
Reactions: He!n3ger and Destro
اولا خیلی زودتر از اونی که فکر میکنی رکورد PS4 رو میگیره اون وقت چی میخوای دیگه بگی؟
رد حرف چیه ؟ یعنی میخوای بگی همینجوری یه چیزی اومدی پروندی که ببینی بقیه چی جواب میدن؟ تو داری مقایسه ای مع الفارق میکنی. قیمت کنسولهای پلی استیشن این نسل و نسل قبل را اصلا در نظر نمیگیری. کنسول ۳۰۰ دلاری رقیب رو اصلا در نظر نمیگیری. گیمپس رو در نظر نمیگیری. نینتندو سوییچ رو در نظر نمیگیری. بازار رو به رشد PC و اومدن بازیهای کنسولی که هرگز رو PC نمی اومدن رو در نظر نمیگیری. فقط میگی فروشش کمتره بدون اینکه اصلا بدونی واقعا چی رو با چی داری مقایسه میکنی. زمین تا آسمون شرایط این نسل با نسل قبل فرق داره. ولی بازم با این وجود PS5 رکورد PS4 رو خواهد زد
یعنی اگر تونستی ربط پستات به پستای منو توضیج بدی من یه گیف ده دلاری بهت می دم. کل پست من یه سری فکت بود که خود سونی گزارش کرده. کسی که داره تحلیل ارائه می ده خود تویی؟
من که حرفی نزدم ولی بر فرض ادعایی کرده باشم و غلط در بیاد. خود جنابعالی صبح تا شب داری حرفایی میزنی که غلط در میاد کسی بهت حرفی زده والا من اگه جای تو بودم روم نمی شد پست بدم دیگه لول. اگه حرف من غلط درمود تو بیا منو تنبیه بدنی کن

یعنی اگر تونستی ربط پستات به پستای منو توضیج بدی من یه گیف ده دلاری بهت می دم. کل پست من یه سری فکت بود که خود سونی گزارش کرده. کسی که داره تحلیل ارائه می ده خود تویی؟
من که حرفی نزدم ولی بر فرض ادعایی کرده باشم و غلط در بیاد. خود جنابعالی صبح تا شب داری حرفایی میزنی که غلط در میاد کسی بهت حرفی زده والا من اگه جای تو بودم روم نمی شد پست بدم دیگه لول. اگه حرف من غلط درمود تو بیا منو تنبیه بدنی کن
لول اتفاقا پست خودت سرتاسر تحلیل بود. بخصوص تحلیل اشتباه در مورد کاربران وان که کاملا بی ربط بود. درثانی شما زمانی میتونی پرونده رو ببندی و نتیجه گیری کنی که نسل تموم شده باشه. بر همه عالم و آدم و خود سونی هم واضحه که ۲۰۲۵ رکوردهای عجیب و غریبی میزنند این که شکی توش نیست و خود توتوکی هم امروز همین رو گفت. ولی شما باید صبر میکردی کوارتر آخر سال مالی هم تموم بشه بعد صحبت ۲۲ میلیون رو میکردی چون هنوز یه کوراتر دیگه مونده . Ps4 تو کل حیاتش فقط یکبار به حوالی ۲۰ میلیون در یک سال مالی رسید ولی ps5 دومین باره که رکورد ۲۰ میلیون رو میزنه و سال جدید احتمال زیاد ۳۰ میلیون هم میزنه با وجود gta . اینها تحلیل نیست اینکه بگم داری اشتباها ps4 و ps5 که هم قیمت نیستند رو مقایسه میکنی این تحلیل نیست این فکته‌!!
حرف آخر هم من تمام پستهام موجوده خداراشکر اونایی که منو میشناسن میدونند من تاحالا چقدر حرف غلط زدم چقدر حرف درست. شما فکر خودت باش‌ (:

:/
حالا ۲-۳ میلیون فروش کمتر بیشتر پلی استیشن ۵ به نسبت ۴ چه اهمیتی داره؟
سونی الان بیشترین تعداد کاربر تاریخشو داره، بیشتر از تمام تاریخش بازی میفروشه و پول در میاره.
از نظر تجاری خود پی اس فایو قشنگ یه موفقیت خیلی بزرگ برای سونی بوده، تنها چیزی که میتونه تراز مالیشونو خراب کنه همین بازیای لایو سرویس پرخرج متعدد و کنسل شده هست که بازم اصلا جدا از سرویس ها و سخت افزار بررسی میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or