این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
حسین یه سری از ip ها بیشتر بخاطر جا انداختن و معروف شدن پیش گیمرها میفروشن یعنی سازندگان لازم نیست اصلا کار خاصی بکنن بازی خوب میفروشه مثل اساسین یا فیفا (بخاطر بی رقیب بودن) یا حتی cod از اون طرف آلن ویک سبک خاصی داره نسخه قبلیش هم روی کنسول مایکروسافت اومده طبیعتا خیلی شانس فروشش پایینتره .گیمرها هم زیاد اهل تحقیق نیستن بیشتر دنبال ip های معروف اسم رسم دار هستن حاضرم شرط ببندم خیلی از گیمرها(خارجی ها بیشتر منظورمه )در مورد آلن ویک ۲ اطلاعات خاصی ندارن .یه شاهکار مثل آلن ویک ۲ بعد از بیشتر از دو سال، تازه به فروش دو میلیونی رسیده.
یه بازی مثل اساسینز شدوز هم تو یک روز، ۱ میلیون میفروشه.
والا من توهینی نکردم به مخاطبین فلان بازی ایران هم هیچ جایی توی فروش فلان بازی نداره که بیام بگم بخرید یا نخرید از یوبی سافت کلا چون copy paste کار هست خوشم نمیاد ولی نه میام به طرفدارهاش توهین میکنم نه میام بگم بخرید یا نخرید چون اطلاعاتم در حدی هست بدونم که گیمرهای ایرانی چه نقشی توی فروش بازی دارند .ولی کلا اینکه ما بحث کنیم در مورد فروش فلان بازی تا وقتی توهینی صورت نگرفته فکر نکنم غیرمجاز باشه اینجا شما هم فکر کنم سهامدار یوبی سافت هستی.بازیی جای بازی دیگه ای رو مگه تنگ کرده؟ هربازی مخاطب دوستش داشته باشه میره میخره و انجام میده به کسیم ربطی نداره واقعا! هیچکس حق اینو نداره بگه چرا x کمتر فروخت و y بیشتر فروخت و خریدارش فلانه!
یه سبکی محبوبتره بیشتر میفروشه یه سبکی کمتر جفتشونم مورد احترامن به نوبه خودشون! جالبه کسایی شاکی هستن که خودشون خریدار ثابت سالانه فیفا و COD و ... و حالا برا بقیه دستور صادر میکنن! شما خودت هروقت فیفا نخریدی بعد بیا بگو چرا الن ویک کمتر میفروشه! فیفا میخری شکم EA رو پر میکنی، هرسال غر میزنی بازم میخریش بعد فروش شدوز ایراد داره؟!![]()
دقیقاً خودتون اشاره کردید که چرا همچین واکنشی اینجا دریافت کردید.والا من خودم الن ویک ۲ رو حدود یک روز بعد رلیز خریدم
آره بابا چی بود. دیگه چهارتا جامپ اسکر و شبیهساز پیادهروی با چراغ قوه همینه ظرفیت فروشش.
چرا قیمه ها رو میریزی تو ماستهاآره بابا چی بود
اسپویل داره یکم
اصلا پازل هم نداشت تا سرگرممون کنه.
اصلا ایراد زیاد داشت، چرا اون یارو که حرف میزد از دهنش بخار میومد بیرون، مگه دنیای بازی سرد بود.
چرا یکیش انگار دنیاش آتیش گرفته بود
چرا یه سری از جنازه ها تو بازی شبیه جیمز بود، فکر کنم اشتباهی کپی پیست کردن.
کلا بلد نبودن بازی بسازن، چون انگار هر کاراکتر رو یکی جداگانه ساخته بود، همشون دنیا های متفاوتی داشتن.
بعضی جاهاش هم از تنبلی به جا در و دیوار ملافه کشیده بودن دیوارهاش، فکر کنم از تنبلی طراح ها بود.
اصلا داستان هم نداششت
بازی اصلا به مفاهیمی چون گناه، انکار، و مجازات خودخواسته نمیپرداخت
محیط شهر بهعنوان آیینهای از ذهنیت شخصیتها عمل نمیکنن ؛ هیولاها (مثل کله هرمی) انعکاسی از ترسها و آسیبهای روانی جیمز نیستن، به ویژه گناه ناخودآگاهش در قتل ماری که بهدلیل بیماری لاعلاجش بود. داستان اصلا به تنهایی، افسردگی، و جستوجو برای رستگاری، شخصیتهای فرعی مانند آنجلا و ادی نمیپردازه، که هر کدوم تجسمی از رنجهای که کشیدین هست. اصلا هفت هشت تا هم پایان نداره
.
چه آشغالی بود.
نمیدونم چه مشکلی با الن ویک دو دارنچرا قیمه ها رو میریزی تو ماستها
تیکه ایشون به آلن ویک ۲ بود نه سایلنت هیل.
اِ اشتباه شدچرا قیمه ها رو میریزی تو ماستها
تیکه ایشون به آلن ویک ۲ بود نه سایلنت هیل.