آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

فروش بازی The Stanley Parable به 1 میلیون نسخه رسید

360x200

فروش بازی The Stanley Parable به 1 میلیون نسخه رسید. این بازی روی پلتفورم های Linux, pc و OS X منتشر شده است.

منبع

UK
  1. (Grand Theft Auto V (Rockstar
  2. (FIFA 15 (EA
  3. (Call of Duty: Advanced Warfare (Activision Blizzard
  4. (Far Cry 4 (Ubisoft
  5. (Minecraft: Xbox Edition (Microsoft
  6. (The Crew (Ubisoft
  7. (Minecraft: PlayStation Edition (Sony
  8. (Assassin’s Creed: Unity (Ubisoft
  9. (Destiny (Activision Blizzard
  10. (LEGO Batman 3: Beyond Gotham (Warner Bros

آخرین ویرایش:
تو آمریکا بیشتر از 1 میلیون فروش داشته، تو UK هم فکر کنم نزدیک 200 هزار تا، فروش کلی هم مشخص نیست :دی

این Gojira میگفت بیشتر از Destiny میفروشه (روی X1 و درواقع کنسول سلر تر میشه) و سر 6 ماه بن و بوسیدن عرصه گیمینگ با من شرط بست!:دی خخخخخخخخخخ

پ.ن: مرد باش 6 ماه بن شو برو پی کارت!:دی

یه Collection که احتمالا تا الان نزدیک 2 میلیون فروش کلی داشته، اونم رو کنسولی که احتمالا 10 میلیون فروش داشته کمه؟ :دی
من گفتم الآن هیلو یه سیستم سلر میشه یه تکونی به فروش کلی دستگاه میده تقریبا جزو بازی های هست که فن هاش خیلی بیشتر از این حرف ها بودن (حداقل نسل قبل):d
هیلو فن بیس خیلی خیلی قوی داره (تو مایه های gt هست) خیلی کم بازی هایی هستن با این فن بیس فوق العاده قبل اومدنش ملت داشت از نظر آمار فروش هیلو و destiny ر مقایسه میکردن :d البته قبول دارم ریمستت بودنش هم مزید بر علت شد ولی باز هم کمه:d

من گفتم الآن هیلو یه سیستم سلر میشه یه تکونی به فروش کلی دستگاه میده تقریبا جزو بازی های هست که فن هاش خیلی بیشتر از این حرف ها بودن (حداقل نسل قبل):d
هیلو فن بیس خیلی خیلی قوی داره (تو مایه های gt هست) خیلی کم بازی هایی هستن با این فن بیس فوق العاده قبل اومدنش ملت داشت از نظر آمار فروش هیلو و destiny ر مقایسه میکردن :d البته قبول دارم ریمستت بودنش هم مزید بر علت شد ولی باز هم کمه:d
Halo 5 همین قدر بفروشه آره واقعا کمه ولی خب این Collection هست و بعید میدونم خود مایکروسافت هم فکر میکرده بیشتر از این بفروشه، با این وجود در حد Titanfall فروخته تقریبا :دی شما مطمئن باش Halo 5 تو 24 ساعت اول عرضه ـش بالای 3 میلیون نسخه میفروشه :دی

Halo 5 همین قدر بفروشه آره واقعا کمه ولی خب این Collection هست و بعید میدونم خود مایکروسافت هم فکر میکرده بیشتر از این بفروشه، با این وجود در حد Titanfall فروخته تقریبا :دی شما مطمئن باش Halo 5 تو 24 ساعت اول عرضه ـش بالای 3 میلیون نسخه میفروشه :دی

اشتباه نمیکنی محمد عزیز؟ Titanfall چیزی در حدود 8 میلیون فروخته فکر کنم که حداقل 4 _ 5 میلیون آن متعلق به نسخه xone بوده، tmcc فک کنم 1.5 در نظر بگیریم بازم خیلی کمه

اشتباه نمیکنی محمد عزیز؟ Titanfall چیزی در حدود 8 میلیون فروخته فکر کنم که حداقل 4 _ 5 میلیون آن متعلق به نسخه xone بوده، tmcc فک کنم 1.5 در نظر بگیریم بازم خیلی کمه
5 میلیون روی X1؟ تو آمریکا زیر 1.5 میلیون فروخته (بدون احتساب باندل)، غیر ممکنه فروش جهانیش اینقدر باشه غیر از اینکه خود EA رسما اعلام کرده باشه :دی

5 میلیون روی X1؟ تو آمریکا زیر 1.5 میلیون فروخته (بدون احتساب باندل)، غیر ممکنه فروش جهانیش اینقدر باشه غیر از اینکه خود EA رسما اعلام کرده باشه :دی
البته من با توجه به اون حرف چند وقت اخیر respawn گفتم که اعلام کرد Titanfall در جهان بیش از 7 میلیون پلیر داره. که خب طبیعتا از این ارقام میشه یه آمار حدودی 4 میلیونی درمورد فروش Titanfall بر روی xone گرفت ( حالا چه باندل چه بی باندل فرقی نداره در اصل قضیه فروش) . که در مقابل فروش حالا برفرض 1.5 یا مقداری بیشتره halo، احساس میکنم بیشتر باشه.

حالا اگر این تحلیل ایراد داشته باشه دیگه حتما یه چیزی هست که من ندیدم یا نمیدونم،

اما باید اینم در نظر گرفت که بخش عمده فروش halo در آمریکا بوده یعنی حدود دو سوم، اما Titanfall در تمام جهان بخش شده فروشش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or