این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
اگه تاپيك رو نگاه بندازي چند صفحه قبل خبر فروش 18.5 ميليوني رو ميبيني با اين يك ميليون ميشه 19.5 ميليون
البته من طرفدار مايكرو ام و از صميم قلب دوست دارم اخرسر اون برنده بشه ولي اين طوري هم كه شما گفتيد نيست توي ١٠ ماه گذشته برتري با پلي استيشن بوده و فقط دو ماه تونسته اكس باكس پيروز بشه
باندل AC همین یکی دو ساعت پیش برگشت رو 349 دلار، روزهای قبل بین 370 تا 390 دلار قیمتش بوددر کل PS4 در دسامبر با فروش بالای 1 میلیون میشه گفت عالی کار کرده ! مایکروسافت یه زرنگی که کرد این بود که گفت این قیمت 349 دلار موقتی هست تا 2january برا همین خیلی تاثیر داشت در فروشش در این 2 ماه در امریکا و اکثرا بهترین فرصت برای خرید این کنسول رو همین زمان میدونستند چون قرار بود مثلا دوباره برگرده قیمت ولی فقط چند روز 399 شد (اونم نه در آمازون) دوباره 349 شد ولی مثلا باندل اساسین که 2 بازی هم داره بازم الان در آمازون 21 هست با همون 349 ! دلیلش هم میتونه همین که گفتم باشه . سونی اگه به جای باندل همراه با TLOU کنسول خالی رو 349 کنه اونوقت وضعیت از الان هم خیلی بهتر میشه
مگه من خلافشو گفتم ؟:d اون چند روز 399 نبود بیشتر 370و خورده ای بود ولی الان دیگه 349 شدباندل AC همین یکی دو ساعت پیش برگشت رو 349 دلار، روزهای قبل بین 370 تا 390 دلار قیمتش بود![]()
من اینجوری استنباط کردم که شما گفتی باندل AC که قیمتش 349 دلاره الان رتبه ـش 21 هست. خب اگه اینو گفته باشی به نظرم نمیشه الان در مورد رتبش نظر داد چون قیمت 349 دلار رو تازه اعمال کردن، باید حداقل دو سه روز دیگه صبر کرد و دید رتبه ـش چی میشهمگه من خلافشو گفتم ؟:d
بازم اگه برگرده توی تاپ 10 و پایین تر از PS4 قرار بگیره این حرفی که من راجب تاثیر موقتی بودن قیمت در این 2 ماه گفتم اثبات میشه :dمن اینجوری استنباط کردم که شما گفتی باندل AC که قیمتش 349 دلاره الان رتبه ـش 21 هست. خب اگه اینو گفته باشی به نظرم نمیشه الان در مورد رتبش نظر داد چون قیمت 349 دلار رو تازه اعمال کردن، باید حداقل دو سه روز دیگه صبر کرد و دید رتبه ـش چی میشهمن فکر کنم باز بر میگرده تو 10 تای اول.
[LEFT]Yoshi's New Island > 400k
Kirby - 360k
Donkey Kong Country: Tropical Freeze - 440k
Bayonetta 2 - 135k
Sonic WiiU - 68k
MineCraft Xbox One Edition - 330k
Forza Horizon 2 (X1) - 325k
Sunset Overdrive - 280k
Infamous: Second Son - 800k
The Last of Us Remastered - 650k
MineCraft PlayStation 4 Edition - 250k
LittleBigPlanet 3 (PS4) - 240k
DriveClub - 84K
[/LEFT]
[LEFT]Call of Duty (X360) > 2M
Call of Duty (X1) < 2M
Call of Duty (PS4)
Super Smash Bros (3DS) > 1.7M
Mario Kart < 1.5M
Destiny (X1)
Madden 15 (X360)
Call of Duty (PS3)
POKEMON O
POKEMON A
Titanfall (X1)
Super Smash Bros (Wii U)
Destiny (PS4)
GTA V (PS4)
Destiny (X360)
Halo Master Chief Colletion
Madden 15 (PS4)
GTA V (X1) > 1M
Dragon Age (PS4+X1) - 890K[/LEFT]
آمار فروش کلی بازی ها تو سال 2014، بدون احتساب باندل و بدون احتساب فروش دیجیتالی.
این چارت هم یه سری بازی ها عددشون مشخص نیست ولی رتبه بندی به ترتیب از بالا به پایین هست.
Code:[LEFT]Call of Duty (X360) > 2M Call of Duty (X1) < 2M Call of Duty (PS4) [B]Super Smash Bros (3DS) > 1.7M Mario Kart < 1.5M[/B] Destiny (X1) Madden 15 (X360) Call of Duty (PS3) [B]POKEMON O POKEMON A[/B] Titanfall (X1) [B]Super Smash Bros (Wii U) [/B] Destiny (PS4) GTA V (PS4) Destiny (X360) Halo Master Chief Colletion Madden 15 (PS4) GTA V (X1) > 1M Dragon Age (PS4+X1) - 890K[/LEFT]