آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

• Xbox 360 became the best-selling seventh generation console of all time in the U.S
  • Xbox One also sold more games throughout November and December in the U.S. than any other current-generation platform
source

zRe76.png

قیمت XB1 از 16 ژانویه (فردا) 349$ میشه .

e4m3srazsufyg85is9b4.jpg

آخرین ویرایش:
فیل کبیر گفتن در مدت مشابه نسل قبل 50% بیشتر XONE فروحتن و از آنجایی که XBOX360 توی زمان مشابه یعنی دسامبر 2006 توانسته بود 1100k بفروشه یعنی فروش XONE توی این ماه NPD حدود به 1650k میشه :) ببینیم PS4 تونسته 800K بفروشه یا نه .

فیل کبیر گفتن در مدت مشابه نسل قبل 50% بیشتر XONE فروحتن و از آنجایی که XBOX360 توی زمان مشابه یعنی دسامبر 2006 توانسته بود 1100k بفروشه یعنی فروش XONE توی این ماه NPD حدود به 1650k میشه :) ببینیم PS4 تونسته 800K بفروشه یا نه .
فرمودن که از Dec+Nov تونسته 50% بیشتر بفروشه.احتمالا همون نزدیک 1 Mill میشه

قیمت XB1 از 16 ژانویه (فردا) 349$ میشه .

e4m3srazsufyg85is9b4.jpg

اگه می خواستن کاهش قیمت بدن چرا یه هفته قیمت رو برگردونذن رو همون 400 ؟؟؟ کاراشون مثله ایرانه خودمون با برنامه است
150 دلار کاهش قیمت تو یکسال ؟؟؟؟ فکر کنم رکوردی باشه برای خودش!!

اگه می خواستن کاهش قیمت بدن چرا یه هفته قیمت رو برگردونذن رو همون 400 ؟؟؟ کاراشون مثله ایرانه خودمون با برنامه است
150 دلار کاهش قیمت تو یکسال ؟؟؟؟ فکر کنم رکوردی باشه برای خودش!!
150$ ؟
قیمت 499$ برای کنسول + Kinect بود.
قیمت 399$ برای کنسول
الان هم قیمت کنسول از 399$ شده 349$ و احتمالا کنسول + Kinect باید بشه 449$

آمار فروش نرم افزار این ماه آمریکا

1. ​Call of Duty: Advanced Warfare
  2. Grand Theft Auto V
  3. Madden NFL 15
  4. Super Smash Bros
  5. NBA 2K15
  6. Minecraft
  7. Far Cry 4
  8. Just Dance 2015
  9. Destiny
  10. Fifa 15

آمار فروش کلی در سال 2014

1. ​Call of Duty: Advanced Warfare
  2. Madden NFL 15
  3. Destiny
  4. Grand Theft Auto V
  5. Minecraft
  6. Super Smash Bros
  7. NBA 2K15
  8. Watch_Dogs
  9. Fifa 15
  10. Call of Duty Ghost

آمار NPD ( دسامبر 2014 )

r86x8a3o9j5ul6hd773w.jpg

Xbox One پرفروشترین پلتفرم در نوامبر و دسامبر

پرفروشترین بازیها :

1-Call of Duty: Advanced Warfare
2- Grand theft Auto V
3- Madden NFL 15

همه بازی ها جز Farcry4 روی Xbox One فروش بهتری نسبت به PS4 داشتن
اعداد و ارقام کنسول ها هم جایی ندیدم

خب احتمال داره که فروش چهانی ps4 در این 2 ماه بیشتر از xo باشه؟! چون جاهای دیگه خب اختلاف وحشتناکه!

نه دیگه امیدی به PS4 نداشته باشید شکست با سونی خواهد بود مخصوصا تو این روزهای سخت و بی پولی.شکاف ایجاد شد و کم کم ایکس باکس وان جلو می افته و PS4 عقب می مونه مثل زمان 360 و PS3.
سونی سیاستهای خوبی اتخاذ نکرد و با غرور شکست خورد.
ماکروسافت یک بار دیگه با برنامه ریزی درست پیروز میدان شد.

نه دیگه امیدی به PS4 نداشته باشید شکست با سونی خواهد بود مخصوصا تو این روزهای سخت و بی پولی.شکاف ایجاد شد و کم کم ایکس باکس وان جلو می افته و PS4 عقب می مونه مثل زمان 360 و PS3.
سونی سیاستهای خوبی اتخاذ نکرد و با غرور شکست خورد.
ماکروسافت یک بار دیگه با برنامه ریزی درست پیروز میدان شد.
دوست عزيز من خودم مايكرو فن هستم
ولي حواست هست چي ميگي ؟دي
Ps4 الان ١٩ ميليون رو هم رد كرده كه خودش ركورديه

شما هم خواست باشه چی می گی ، همین 1-2 هفته پیش توی CES گفتن 16.5 بعد توی یکی دو هفته یهو 2.5 میلیون فروخته!!!!
اگه تاپيك رو نگاه بندازي چند صفحه قبل خبر فروش 18.5 ميليوني رو ميبيني با اين يك ميليون ميشه 19.5 ميليون
البته من طرفدار مايكرو ام و از صميم قلب دوست دارم اخرسر اون برنده بشه ولي اين طوري هم كه شما گفتيد نيست توي ١٠ ماه گذشته برتري با پلي استيشن بوده و فقط دو ماه تونسته اكس باكس پيروز بشه

ملت میگفتن مایکروسافت عمراً بتونه تا E3 این قیمت 400 دلار رو نگه داره و اون موقع یا شاید هم یه کمی زودتر دوباره کاهش قیمت میده، نگو کلهم دو هفته بیشتر طول نمیکشه که دوباره قیمت رو میارن پایین! :دی البته حق هم دارن، به محض هم قیمت شدن PS4 و X1، دوباره X1 عقب افتاد و توی جایی مثل آمازون رفت روی رتبه های 20 و خورده ای و تنها جایی که براشون باقی مونده بود رو هم از دست میدادن.
با اینکه PS4 بقیه جاها بهتر میفروشه، ولی من جاشون بودم توی آمریکا PS4 رو 350 دلاری میکردم که اینجا هم جلوتر باشن! :دی

خب احتمال داره که فروش چهانی ps4 در این 2 ماه بیشتر از xo باشه؟! چون جاهای دیگه خب اختلاف وحشتناکه!
فروش جهانی PS4 که مطمئناً بیشتره. توی همون انگلیس که بعد از آمریکا دومین کشور محبوب Xbox هست، PS4 در مجموع فروش بیشتری توی این 2 ماه داشت. بقیه کشورها که دیگه هیچی. :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or