این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
فرمودن که از Dec+Nov تونسته 50% بیشتر بفروشه.احتمالا همون نزدیک 1 Mill میشهفیل کبیر گفتن در مدت مشابه نسل قبل 50% بیشتر XONE فروحتن و از آنجایی که XBOX360 توی زمان مشابه یعنی دسامبر 2006 توانسته بود 1100k بفروشه یعنی فروش XONE توی این ماه NPD حدود به 1650k میشهببینیم PS4 تونسته 800K بفروشه یا نه .
قیمت XB1 از 16 ژانویه (فردا) 349$ میشه .
![]()
150$ ؟اگه می خواستن کاهش قیمت بدن چرا یه هفته قیمت رو برگردونذن رو همون 400 ؟؟؟ کاراشون مثله ایرانه خودمون با برنامه است
150 دلار کاهش قیمت تو یکسال ؟؟؟؟ فکر کنم رکوردی باشه برای خودش!!
خب احتمال داره که فروش چهانی ps4 در این 2 ماه بیشتر از xo باشه؟! چون جاهای دیگه خب اختلاف وحشتناکه!
دوست عزيز من خودم مايكرو فن هستمنه دیگه امیدی به PS4 نداشته باشید شکست با سونی خواهد بود مخصوصا تو این روزهای سخت و بی پولی.شکاف ایجاد شد و کم کم ایکس باکس وان جلو می افته و PS4 عقب می مونه مثل زمان 360 و PS3.
سونی سیاستهای خوبی اتخاذ نکرد و با غرور شکست خورد.
ماکروسافت یک بار دیگه با برنامه ریزی درست پیروز میدان شد.
دوست عزيز من خودم مايكرو فن هستم
ولي حواست هست چي ميگي ؟دي
Ps4 الان ١٩ ميليون رو هم رد كرده كه خودش ركورديه
اگه تاپيك رو نگاه بندازي چند صفحه قبل خبر فروش 18.5 ميليوني رو ميبيني با اين يك ميليون ميشه 19.5 ميليونشما هم خواست باشه چی می گی ، همین 1-2 هفته پیش توی CES گفتن 16.5 بعد توی یکی دو هفته یهو 2.5 میلیون فروخته!!!!
فروش جهانی PS4 که مطمئناً بیشتره. توی همون انگلیس که بعد از آمریکا دومین کشور محبوب Xbox هست، PS4 در مجموع فروش بیشتری توی این 2 ماه داشت. بقیه کشورها که دیگه هیچی.خب احتمال داره که فروش چهانی ps4 در این 2 ماه بیشتر از xo باشه؟! چون جاهای دیگه خب اختلاف وحشتناکه!
شما هم خواست باشه چی می گی ، همین 1-2 هفته پیش توی CES گفتن 16.5 بعد توی یکی دو هفته یهو 2.5 میلیون فروخته!!!!