این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
البته تو خود منبع هم اومده که:Driveclub پرفروشترین انحصاری سال 2014 بوده توی UK
Applause :d اونایی که بازی کردن میدونن چه تجربه نابیه :d
پرفروشترین انحصاری های سال 2014 :
PLAYSTATION 4:
1. DriveClub
2. The Last of Us: Remastered
3. Infamous Second Son
4. Killzone: Shadow Fall
XBOX ONE
1. Halo: The Master Chief Collection
2. Forza Motorsport 5
3. Sunset Overdrive
4. Dead Rising 3
DriveClub was the best-selling exclusive of 2014
Last month it was revealed that sales of DriveClub had jumped 999 per cent during Black Friday week after a console bundle containing a copy of the game fell to £289.
بیش بینیم چه زود تعبیر شد!!!یک بازی ریسینگ اوریجینال از هیلو بیشتر فروخته!! عجب!
با کنسول باندل شده، عجب نداره!یک بازی ریسینگ اوریجینال از هیلو بیشتر فروخته!! عجب!
نه، توی UK تقریبا هیچ باندلی از Halo نداشتیم (شاید فقط برای BF تو یه سری فروشگاه محدود)، ولی Neogaf رو که چک می کردم تقریبا اکثر مدل های PS4 یه دونه DriveClub هم باهاش باندل شدهنمیدونستم با احتساب باندل بوده . هیلو باندل نشده ؟ اگر اینجوریه که اوکی :d.
اختلاف PS4 و X1 توی UK چقدره مگه ؟شد مثل جریان دستینی![]()
تعداد بیشتری PS4 به فروش رفته و install base بالاتری داره، پس هم نسخه PS4 بازیهای مولتی پلتفرم باید بیشتر بفروشه، هم بازیهای انحصاری PS4 باید بیشتر از انحصاری های One بفروشه. اگر اینطور نباشه عجیبه، چه با احتساب باندل چه بدون باندل. یه رابطه مستقیمه.
ببین حالت عادیش اینطوره. حالا مثلا هیلو میاد بیشتر از فلان بازی سونی میفروشه، این حالت عادی رو بر هم میزنه و دلیلش هم این میشه که خُب هیلوئهاختلاف PS4 و X1 توی UK چقدره مگه ؟
درسته Install Base بیشتر تاثییر داره اما نه در حدی که مثلاً یک IP جدید اونم ریسینگ بتونه بیشتر از پرفروشترین IP مایکروسافت بفروشه . اینستال بیس PS2 هم 156میلیون ـه پس GOW1-2 باید جای 4-5میلیون حداقل 40-50میلیون میفروختن!
حُب منم منظورم همین بود که نمیشه گفت "بازیهای انحصاری PS4 باید بیشتر از انحصاری های One بفروشه, اگر اینطور نباشه عجیبه و یک رابطه مستقیمیه"ببین حالت عادیش اینطوره. حالا مثلا هیلو میاد بیشتر از فلان بازی سونی میفروشه، این حالت عادی رو بر هم میزنه و دلیلش هم این میشه که خُب هیلوئهاتفاقا PS2 رو مثال زدی خیلی خوب بود. چقدر بازیهای زیادی روی PS2 بودن که از بازیهای انحصاری Xbox و Gamecube بیشتر فروختن در حالی که کیفیت و پتانسیل فروش کمتری از اون عناوین داشتن ولی چون خیلی آدم PS2 داشت فروششون هم بالاتر رفت. این رو من اون دفعه سر دستینی هم گفتم، بازم ظاهرا کسی در نظر نمیگیره
ضمن اینکه TMCC یک کالکشنه و قرار نیست مثل یک هیلو اصلی باهاش برخورد بشه. تازه به نظرم خیلی فوق العاده فروخته چون معمولا این کالکشن ها 200-300 هزار تا بیشتر نمیفروشن.
اختلاف PS4 و X1 توی UK چقدره مگه ؟
درسته Install Base بیشتر تاثییر داره اما نه در حدی که مثلاً یک IP جدید اونم ریسینگ بتونه بیشتر از پرفروشترین IP مایکروسافت بفروشه . اینستال بیس PS2 هم 156میلیون ـه پس GOW1-2 باید جای 4-5میلیون حداقل 40-50میلیون میفروختن!
خب الان اینکه چون فن بیس عظیم تری داره فروش بهتری هم داره قراره چیو ثابت کنه؟:dببین حالت عادیش اینطوره. حالا مثلا هیلو میاد بیشتر از فلان بازی سونی میفروشه، این حالت عادی رو بر هم میزنه و دلیلش هم این میشه که خُب هیلوئه:biggrin1: اتفاقا PS2 رو مثال زدی خیلی خوب بود. چقدر بازیهای زیادی روی PS2 بودن که از بازیهای انحصاری Xbox و Gamecube بیشتر فروختن در حالی که کیفیت و پتانسیل فروش کمتری از اون عناوین داشتن ولی چون خیلی آدم PS2 داشت فروششون هم بالاتر رفت. این رو من اون دفعه سر دستینی هم گفتم، بازم ظاهرا کسی در نظر نمیگیره:biggrin1:
ضمن اینکه TMCC یک کالکشنه و قرار نیست مثل یک هیلو اصلی باهاش برخورد بشه. تازه به نظرم خیلی فوق العاده فروخته چون معمولا این کالکشن ها 200-300 هزار تا بیشتر نمیفروشن.
شد مثل جریان دستینی![]()
تعداد بیشتری PS4 به فروش رفته و install base بالاتری داره، پس هم نسخه PS4 بازیهای مولتی پلتفرم باید بیشتر بفروشه، هم بازیهای انحصاری PS4 باید بیشتر از انحصاری های One بفروشه. اگر اینطور نباشه عجیبه، چه با احتساب باندل چه بدون باندل. یه رابطه مستقیمه.