Donkiten
کاربر سایت
دوست بیشتر عزیز مثل اینکه شما اصلا تاپیک ها رو دنبال نمی کنی در مورد این باگ هنوز در حده یه شایعه هست دلیلش رو هم خودت واضح گفتی برای بن کردن کلنگ و بیل که نمی خوان بزنن که بخواد مال یکی تو نوبت باشه و طول بکشه.شما چيرو زير و رو کردی که چيزی دستت آمده؟!
عزيز جان ، تمام نسخه های iXtreme که کنسول هارو با اون کپی خور ميکنن باگی دارن که به وسيله اون مايکروسافت ميتونه تشخيص بده که شما کنسولتو کپی خور کردی يا نه ، و بعد به راحتی بنت ميکنه ، حالا شما تو همين هفته 3 تا کنسول ديگه با هر مدلی بخری و به هر ورژنی از iXtreme هم آپديت کنی و هر بازی هم انجام بدی بازم بن خواهی شد . حالا اینايی که بن نشدن رو هيچکی نميدونه چرا اما شايد هم فردا بن شدن ، شايد پس فردا شايدم 6 ماه ديگه!
خلیل جان یه سوال اون هاردیم که رو کنسول بن شده بود رو دراوردم و یه هار دیگه هم تهیه کردم 120 اونم اریج ماکرو است و هر دو هم 120 گیگ بعد از این که تمام بازی ها رو رو هر دو هارد پاک کردم و حتی save ها رو هم پاک کردم . بعد از اینکه هارد رو به PC وصل کردم اون هارد بن شده حدوده 3MB فضا کمتر داشت که حتی DEclean هم باز مساوی نشدن وباز اون هارد 3MB کمتر بود می تونه دلیلی داشته باشه یا همینطور اطفاقی REFsector شده.