mahmodkhavary
کاربر سایت
بله من دیشب با لایو اپدیت کردماینجا کسی هست بعد از اپدیت لایو رفته باشه!؟ اگه هست هنوز بن نشده!؟
بله من دیشب با لایو اپدیت کردماینجا کسی هست بعد از اپدیت لایو رفته باشه!؟ اگه هست هنوز بن نشده!؟
اینکه abgx هستش چه ربطی به Ixtereme lt داره?سلام دوستان انگار iXtreme LT رلیز شده
http://www.devilsps3.centelia.net/360/xbox360/abgx360-v1-0-2-released/#more-886
اگه خدایی نکرده بن شدید لطفا خبر بدید.بله من دیشب با لایو اپدیت کردم
این دیگه چجورشه
خلیل جان یه توضیح کوچولو می دی .
پس از دو کنسولمون که تو همین هفته ی اخیر بن شد یه کنسول دیگه خریدن الیت جسپر و اونو به لایو وصل کردم بعد از Update کامل باهاش یه دست MW2 زدم البته Offline و با هارد کنسول قبلیم و با سیو های اون .
جالبش اینه که امروز که دوباره وصل شدم به Live دیدم بن شدم
دوست عزیز نه گفتن تا اطلاع ثانوی به هیچ وجه به لایو وصل نشوید!!این دیگه چجورشه
پس از دو کنسولمون که تو همین هفته ی اخیر بن شد یه کنسول دیگه خریدن الیت جسپر و اونو به لایو وصل کردم بعد از Update کامل باهاش یه دست MW2 زدم البته Offline و با هارد کنسول قبلیم و با سیو های اون .
نه اتفاقا اگه میفهمیدن من الان بن شده بودم درحالی که هر 2 روز یه بار تو لایو Sign in میشم اما هنوز هم بن نشدم. (اتفاقا امروز هم چک کردم دیدم بن نشدم هنوز)دوست عزیز نه گفتن تا اطلاع ثانوی به هیچ وجه به لایو وصل نشوید!!
از فریم ویر دستگاه می فهمن که کنسولت کپی خور هست نه از بازی!
این دیگه چجورشه
شما چيرو زير و رو کردی که چيزی دستت آمده؟!خوب مثل اینکه با کمی زیر و رو کردن یه چیزایی داره دستم میاد .
دلیل بن شدن من دوتا بیشتر نمی تونه باشه:
1.این دستگاه قبل استفاده شده و تو لیست سیاه ماکرو بوده.
2.اینکه ماکرو می تونه کاری کنه که اگر کسی بن شده و هاردش رو به کنسول دیگه ای وصل کنه بفهمه که اون کنسول هم کپی خور شده یا نه.
اقا هر کسی اطلاعات معتبری داره بگه تا ببینم رو چه حسابی بن شده چون فردا میخوام برم یه کنسول دیگه بخرم دیگه این بلا سرم نیاد.