آخرین ویرایش:
نمی دونم یادتون میاد یا نه ولی اوایل عرضه ps4 یکی با نام حبیب که برای ps3 هم فریمور هاش معروف بود یه عکس از کنسول هک شدش منتشر کرد ولی بعد از چند وقت معلوم شد با سونی به توافق رسیده و هک هیچ وقت منتشر نشد.اگه تونسته باشه که خیلی خوبه.خودشم منتشر نکرد تا چند وقت دیگه ینفر دیگه پیداش میکنه.
اگه منظورتونو درس فهمیده باشم سونی بعد هک قطعا یسری اقداماتی انجام میده نسل قبل هم واسه کسی که آموزش دسترسی به کدای هسته ای رو منتشر کرد دردسرساز شد و رفت دادگاه اگه تعداد کسایی که تونسته باشن هک کنن زیاد بشه سونی نمیتونه باهاشون مقابله کنهدوست گرامی PS4 خیلی وقته که توسط گروه های مختلف هک شده منتها باید با چراغ سبز سونی انجام بشه که از نظر تجاری برای سونی و هکر سودمند باشه
پست های زیر گویا این موضوع هست:
خبر های از هک ps4
خبر های از هک ps4
خبر های از هک ps4
خبر های از هک ps4
خبر های از هک ps4
خبر های از هک ps4
خبر های از هک ps4
خبر های از هک ps4
خبر های از هک ps4
خبر های از هک ps4
خبر های از هک ps4
خبر های از هک ps4
خبر های از هک ps4
خبر های از هک ps4
خبر های از هک ps4
خبر های از هک ps4
خبر های از هک ps4
خبر های از هک ps4
خبر های از هک ps4
خبر های از هک ps4
خبر های از هک ps4
خبر های از هک ps4
بزودی ...
دوست گرامی PS4 خیلی وقته که توسط گروه های مختلف هک شده منتها باید با چراغ سبز سونی انجام بشه که از نظر تجاری برای سونی و هکر سودمند باشه
پست های زیر گویا این موضوع هست:
خبر های از هک ps4
خبر های از هک ps4
خبر های از هک ps4
خبر های از هک ps4
خبر های از هک ps4
خبر های از هک ps4
خبر های از هک ps4
خبر های از هک ps4
خبر های از هک ps4
خبر های از هک ps4
خبر های از هک ps4
خبر های از هک ps4
خبر های از هک ps4
خبر های از هک ps4
خبر های از هک ps4
خبر های از هک ps4
خبر های از هک ps4
خبر های از هک ps4
خبر های از هک ps4
خبر های از هک ps4
خبر های از هک ps4
خبر های از هک ps4
بزودی ...
خسته شدم بابا سه ماه کنسول گرفتم خوشحال بودم ارزون شده فقط یه بازی داشتم دارم اونم فیفا16بوده کارم این شده کنسول نگاه گردنم و گرد گیری پس کی هک میشه
داداش میتونی از اکانت های هکی هم استفاده کنیخسته شدم بابا سه ماه کنسول گرفتم خوشحال بودم ارزون شده فقط یه بازی داشتم دارم اونم فیفا16بوده کارم این شده کنسول نگاه گردنم و گرد گیری پس کی هک میشه
خسته شدم بابا سه ماه کنسول گرفتم خوشحال بودم ارزون شده فقط یه بازی داشتم دارم اونم فیفا16بوده کارم این شده کنسول نگاه گردنم و گرد گیری پس کی هک میشه
سلام دوباره
خوب بعد مدتها فریمور 1.76 هک شد
و بازی هاش برای دانلود قرار دادن
امید به هک فریمور بالا
PS4 Games for FW 1.76
Von e✘treme
In this article you can find a overview of 79 PS4 Games which run on Firmware 1.76. Also you can download the Games via the Database but you need a modified License to run the PKGs.
Info by flat_z:
you don’t need keys for signing if you mean playing pirated games/custom apps
but only kexploit, just saying…
PKG Games Database
لینک بازی های که میشه با فریمور 1.76 بازی کرد
PS4 Game PKG