آخرین ویرایش:
به طور خلاصه قراره دانگلهای یو اس بی برای هک بیاد ولی هنوز نمیشه اطمینان داشت که این خبرا شایعه نباشن (یکیشون که خیلی مشکوک میزنه و دوست بالایی گفت، یه خبر هم اومده تیم کبری میخواد دانگل عرضه کنه که انگار هنوز چیزی نگفتن رسما-بگن باید کار رو تموم شده دونست) باید یه یکی دو ماهی صبر کنیم زمان مشخص میکنه این خبرها درستن یا نه ولی واقعیتی که هست اینه که به هک خیلی نزدیک شدن بعد هک لینوکس Fail0verflow
دقیقا. حالا چیزی که باعث شده ایمان اوردن من به صحت این اخبار بیشتر شه این هست که دو تا تیم گفتن دانگل میدن بیرون و دومی کبری بوده. به نظرم کبری از چند وقت پیش داشته رو هک کار میکرده و حالا که دیده یکی دیگه داره دانگل میده کارش رو سرعت داده میخواد زودتر محصولش رو عرضه کنه. درمورد کاستوم فریمور هم درصورتی که هک کاملا مبتنی به دانگل نباشه و بشه یه جوری کاستوم فریمور هم بزنن میشه امیدوار بود ولی کلا اون اوایل فکر کنم دانگل گزینه بهتری داشته باشه، یعنی هم بازیها بی دردسر روش اجرا شن و هم شبیه ساز و آپشنهای دیگه داشته باشه. از من میشنوید بخرید کم کم کاستوم فریمور اومد و داشت جون میگرفت رد کنید اون قفل Denuvo هم ایشالا به سرنوشت فریمور PS4 دچار میشه بزودی، نگران نباشیداگه فقط قراره با یه دانگل یو اس بی کنسول هک شه که تقریبا میشه مثل قضایای true blue که واسه پلی 3 اومد با این که یکم دردسر داشت ولی واقعا فوق العاده میشه اگه بیاد . اونم زمانی که ما نمیتونیم دیگه رو پلتفرم PC به خاطر قفل denuvo خیلی از بازی های جدید رو تهیه کنیم .
دوستان من یه سوال داشتم
می خواستم بدونم اگه هک ps4 بیاد واسه مدل هاش فرق می کنه؟یعنی مثلا امکان داره سری 1100 هک بشه و سری 1200 هک نشه؟
اگه هم میشه یکی در مورد این هک دانگل و کاستومفر یکم توضیح بده و مزایا و معایب را بگه بهتره و کسانی که عین من در جریان نیستن یاد بگیرن
این قفل Denuvo چی هستش؟
دوستان من یه سوال داشتم
می خواستم بدونم اگه هک ps4 بیاد واسه مدل هاش فرق می کنه؟یعنی مثلا امکان داره سری 1100 هک بشه و سری 1200 هک نشه؟
اگه هم میشه یکی در مورد این هک دانگل و کاستومفر یکم توضیح بده و مزایا و معایب را بگه بهتره و کسانی که عین من در جریان نیستن یاد بگیرن
این قفل Denuvo چی هستش؟
ممنون از هر 2 دوست عزیز
یه سوال دیگه که دارم انشالله اگه دستگاه هک شد باز میشه آنلاین بازی کرد یا اینکه بعد از هک فقط باید افلاین بازی کنیم؟
wololo خبر کار کبری بر روی دانگل PS4 رو تکذیب کرد. این سایت به نقل از افراد نزدیک به تیم کبری گفته که این تیم در حال حاضر روی PS4 کار نمیکنه و پروژه فعلیش برای PS Vita بوده که اونم به دلایل نامعلوم به تعویق افتاده. wololo گفته تمام خبرهای اخیر در مورد دانگل به نقل از اکانتهای توئیتر فیک و اشخاص نامعتبر (عضو یه فروم) بودن
با این حال هنوز میشه امیدوار باشیم خبری شه
در مورد کاستوم فریمور هم که تیم ریباگ (که همه کارنامه فریمورهاش رو پلی3 رو به یاد دارن) از یک ماه پیش کار خودش رو برای بررسی حفره های PS4 آغاز کرده و ممکنه تو آینده به جایی برسن و کاستوم فریمور عرضه کنند:
Team Rebug started researching PS4 exploits - Wololo.net
گرچه که بعد خبر اعلام کارشون روی پلی4 دیگه خبری ازشون نشده و معلوم نیست به اندازه CTurt (که از ترس سونی ول کرد رفت) پیشرفت داشتن یا خیر. در هر حال اگه به نتیجه برسن شک نکنید بدون بازی دراوردن یه راست کاستوم فریمور رو عرضه میکنند.
wololo خبر کار کبری بر روی دانگل PS4 رو تکذیب کرد. این سایت به نقل از افراد نزدیک به تیم کبری گفته که این تیم در حال حاضر روی PS4 کار نمیکنه و پروژه فعلیش برای PS Vita بوده که اونم به دلایل نامعلوم به تعویق افتاده. wololo گفته تمام خبرهای اخیر در مورد دانگل به نقل از اکانتهای توئیتر فیک و اشخاص نامعتبر (عضو یه فروم) بودن
با این حال هنوز میشه امیدوار باشیم خبری شه
در مورد کاستوم فریمور هم که تیم ریباگ (که همه کارنامه فریمورهاش رو پلی3 رو به یاد دارن) از یک ماه پیش کار خودش رو برای بررسی حفره های PS4 آغاز کرده و ممکنه تو آینده به جایی برسن و کاستوم فریمور عرضه کنند:
Team Rebug started researching PS4 exploits - Wololo.net
گرچه که بعد خبر اعلام کارشون روی پلی4 دیگه خبری ازشون نشده و معلوم نیست به اندازه CTurt (که از ترس سونی ول کرد رفت) پیشرفت داشتن یا خیر. در هر حال اگه به نتیجه برسن شک نکنید بدون بازی دراوردن یه راست کاستوم فریمور رو عرضه میکنند.