وقتی دموی بازی اومده و توش حداقل ۳ الی ۴ باس داره و چند محیط داره, شما منتظر نظر منتقد میمونی?نسخه اول بیش از حد طولانی و تکراری بود...بعد از مدتی دیگه نه چالشی داشت نه دشمن جدید و قابل توجهی.
ولی نیمهی اولش واقعا عالی بود. امیدوارم مشکلات رو متوجه شده باشن و توی نسخه دوم حلش کنن...نمیدونم چه کاریه بازیو الکی لفتش بدن تا برسه به 60 50 ساعت (فک کنم واسه این نسخه گفتن بازی بالای 80 ساعته) یه عنوان 30 20 ساعتهی خفن بدن دست ملت، نصف مشکلات نسخه اول حل میشه. اینکه تمرکز بازی به جای چالش و محیطهای خفن روی لوت و فارم کردن باشه، اصلا برام جالب نیست و نسخه اول هم بعد از حدود 20 ساعت، میوفته رو دورِ لوت و فارم.
حدس میزنم این جو دادنا واسه Nioh 2 هم الکی باشه و بعید میدونم چندان بازی بهتری از نسخه اول باشه...مگه اینکه خود بازی، چند برابر بهتر و متنوعتر از اون چیزی که توی تریلرا نشون دادن از آب دربیاد. ولی به هر حال امیدوارم اشتباه کنم و بازی انقدر متنوع باشه که 80 ساعت هم واسش کم باشه. کلا پیشنهاد میکنم صبر کنید نظر منتقدایی که بازی رو تموم کردن رو ببینید...تجربهی Nioh ممکنه توی ساعات اول خیلی شیرین باشه ولی بعدش میتونه خیلی بیمزه بشه.
اینا رو که گفتم قصدم ناراحت کردن فنهای بازی یا کوبیدن بازی نبود، اینارو گفتم چون دقیقا وقتی دموی نسخه اول رو چند سال پیش بازی کردم همین حس شما رو داشتم و بعد از تجربه بازی اصلی (مخصوصا نیمه دومش) ناامید شدم. جالبم اینه اوایل بازی انقدر خوشم اومده بود ازش که میخواستم برم سیزن پس بازی رو هم بخرم!وقتی دموی بازی اومده و توش حداقل ۳ الی ۴ باس داره و چند محیط داره, شما منتظر نظر منتقد میمونی?
و اینکه کسل کننده بودن یا نبودن بازی یک امر کاملا سلیقه ای هست. خود شما داری میگی که نسخه ۱ کسل کننده بود برات. این در حالیه که متای بازی بالا بود و اکثر منتقدا خوششون اومده بود خیلی. برای همین, اینکه منتظر منتثد باشی که بهت بگه بازی کسل کننده هست یا نه کار بیخودیه. ممکنه برا اون باشه ولی برا شما نباشه یا برعکس.
ضمن اینکه دموی بازی موجوده و رایگانم هست الحمدلله.
جایی هم ندیدم که بگن ۸۰ ساعت. مگر با احتساب فرعی و توایلایت و اینا. ماموریت اصلی خیلی کمتره و در حد نسخه ی یکه. ضمن اینکه سک بازی کاملا خطی و با محیط های بسته هم ۲۰ ساعت بالاتر میره. شما از یه طرف محیط متنوه و جذاب میخوای از یه طرف میگی ۲۰ ساعت کافیه. نه خوب حقیقتا کافی نیس و برای این بازی تا بیای بازی کنی تموم شده.
ضمن اینکه مدت گیم ملی یک بازی بر اساس اهداف داستانی تعیین میشه. وقتی داستان یه بازی پیچیده باشه نمیشه تو ۱۰ ساعت جمعش کرد. وگرنه ضربه میزنه.
بهتره دمو رو تجربه کنی تا اینکه متوجه بشی ما الکی جو ندادیم.
تو همه DLC های سولزبورن هم بازی کردی؟! در این صورت بعید میدونم همچین حرفی میزدیتوی این سبک و کلا سولز بورن ها و همچنین سکیرو, این بازی بهترین مکانیزم رو داره.
من شماره یک بهترین بازی نسل بود برام، و یکی از سه بازی برتر عمر 35 سالم، ولی کلا دموی شماره دو رو بازی نکردم تا بازی کاملا برام موقع ریلیز تازگی داشته باشه، حالا که شماها تعریف میکنین هایپم رفته بالا، واقعا سکیرو و دارک و بلاد که عاشقشونم به پای این بازی نمیرسنعجبببببببببببب چیزی ساختن. فوق العادسسسس. محیط ها واقعا عالی شده. گرافیک پیشرفت کرده. فریم رست در بهترین حالت خودشه. سرعت بازی خیلی بالاس. و در نهایت زیباترین و خفن ترین بخش بازی , طراحی باس ها هست. باس های بازی قطعا جزو فراموش نشدنی ترین باس ها خواهند بود. مخصوصا اون باس دوقولو که پشت به پشت هم بودنواقعاااا سختی بازی وحشتناکه. توی بازی فرصت کوچکترین اشتباهی نیست. چقد انیمیشن ها و همچنین نبارزه نرم و روونه. چقد همه چی عالیه. وقتی شخصیت اصلی میدوئه , موهاش تکون میخوره و خیلی طبیعی و عالی درست کردن این مورد رو
![]()
در کل واقعااااا ترکوند. هرکی بازی نکرده دان کنه. ۱۳ گیگه.
میدونی که اینی که گفتی خیلی نظر شخصی و سلیقه ایه دیگه؟نسخه اول بیش از حد طولانی و تکراری بود...بعد از مدتی دیگه نه چالشی داشت نه دشمن جدید و قابل توجهی.
ولی نیمهی اولش واقعا عالی بود. امیدوارم مشکلات رو متوجه شده باشن و توی نسخه دوم حلش کنن...نمیدونم چه کاریه بازیو الکی لفتش بدن تا برسه به 60 50 ساعت (فک کنم واسه این نسخه گفتن بازی بالای 80 ساعته) یه عنوان 30 20 ساعتهی خفن بدن دست ملت، نصف مشکلات نسخه اول حل میشه. اینکه تمرکز بازی به جای چالش و محیطهای خفن روی لوت و فارم کردن باشه، اصلا برام جالب نیست و نسخه اول هم بعد از حدود 20 ساعت، میوفته رو دورِ لوت و فارم.
حدس میزنم این جو دادنا واسه Nioh 2 هم الکی باشه و بعید میدونم چندان بازی بهتری از نسخه اول باشه...مگه اینکه خود بازی، چند برابر بهتر و متنوعتر از اون چیزی که توی تریلرا نشون دادن از آب دربیاد. ولی به هر حال امیدوارم اشتباه کنم و بازی انقدر متنوع باشه که 80 ساعت هم واسش کم باشه. کلا پیشنهاد میکنم صبر کنید نظر منتقدایی که بازی رو تموم کردن رو ببینید...تجربهی Nioh ممکنه توی ساعات اول خیلی شیرین باشه ولی بعدش میتونه خیلی بیمزه بشه.
دوست گرامی فنهای این بازی مثل من که بالای ۱۲۰۰ ساعت فقط همون نسخه بقول شما تکراری اول رو بازی کردن و خودشون رو توی دنیای بیلدهای مختلف و بی انتهای بازی غرق کردن منتظر نظر منتقد جماعت واسه خرید نسخه دوم نمیمونن،اینجور بازیها سلیقه ایه و یکی مثل شما بعد از ۲۰ ساعت خسته میشه و خیلیها مثل من تشنه اینجور بازیها هستن که توی دنیاش غرق بشناینا رو که گفتم قصدم ناراحت کردن فنهای بازی یا کوبیدن بازی نبود، اینارو گفتم چون دقیقا وقتی دموی نسخه اول رو چند سال پیش بازی کردم همین حس شما رو داشتم و بعد از تجربه بازی اصلی (مخصوصا نیمه دومش) ناامید شدم. جالبم اینه اوایل بازی انقدر خوشم اومده بود ازش که میخواستم برم سیزن پس بازی رو هم بخرم!
در مورد 80 ساعت هم سرچ کردم یه جا گفته بودن بیشتر از 80 ساعت واسه کامل کردن همه چی و 60 ساعت واسه خط داستانی...از نسخه قبل هم میدونیم که بازی یه جورایی مجبورت میکنه فرعیها و توایلایت و غیره رو بری تا لول آپ شی.
به هر حال 20 30 ساعت زمان کمی نیست...همین بازیهای فرام سافتور زمانش همین حدوداست...ربطی هم به داستان نداره همون نسخه قبل رو اگه باسهای تکراری و ماموریتهایی که باید چند بار تکرار میکردی تا به لول موردنظر برای ادامه داستان میرسیدی رو حذف میکردی، میشد زیر 20 ساعت هم جمعش کرد.
توی پست قبلیام هم گفتم که هر چقدر دمو ممکنه خفن و متنوع باشه، محصول نهایی و اواخر بازی ممکنه خستهکننده و تکراری بشه...دقیقا مثل نسخه اول..واسه همین توصیه میکنم اونایی که هنوز تصمیم نگرفتن در مورد بازی، بهتره منتظر نظر اونایی که بازی رو کامل تموم میکنن بمونن.
قوانین بخش Games Community
سلام امید @Boss
با توجه به قوانینی که شرح دادین (خواهشا) سریعا یه فکری به حال پست اول این تاپیک که به اندازه ی تعداد انگشتان دست به ریلیزش باقی مونده کنید
چه توقعی از گیر و weapon ریر و کومند داری این بازیو باید انقدر ادامه بدی تابه گیر ست دایو ایتم و اترال ایتم برسی تازه اونجا میتونی ست ببندی وانتخاب داشته باش سبک بازی کنی با استمینای بیشتر یا سنگینتر باشی با دمیج کمتری بخوری با استمینای کمتر هر ست دایو یا اترال هم دنیای از قابلیت داره توو نیو ۱ تا ۲.۳ تا گیرو میشه درکنار هم داشت وازش قابلیت وا اتک بیشتر گرفت درمورد سختی بازیم حق با شماس نیو همیشه لول شما کمتر از رانکیه که تویش بطوری که تو نیو ۱ تو رنک a way niohیا پلاس ۵ مشن ها تو خود بازی لولش ۱۰۸۰ وتو دل ال سی تا لول۱۲۰۰ میره چون تو نیو بازی بیشتر از ۷۵۰ نمیزاره لول اپ کنی تو بقیه رنکاشم همینه تو لول۱۰۰ باشی رنکی که توشی ۲۵۰ /۳۰۰ ولی تو دارک سولز و بلرد برن تا جا داری میشه لول اپ کرد وسکیرو هم که اصلا قزیش فرق داره عاشقشم ولی تو نیو باید بیشتر روو گیر ست و بلید با فورج کردن کار کنی ویسری از هستهای گیم پلی که خیلی توضیحش طولانی..... لول اپ هم باید با تناسب با نوع بلیدت بزنی تا کاریش بره بالاو خیلی چیزا بهم رپ داره توو نیو تا بتونی یه اتک خوب بزنی تا موقعی که به باس میرسی موش گربه بازی نشه معلومه قبلا سولد بازی کردی اصلا از بازی نا امید نشو این بازی بشدت هسته گیم پلیش پیچیدس.چیزی که به نظرم میاد اینه که این دمو از مراحل اول بازی نیس. یعنی اگر باشه که عملا بدبختیم. باس اول بازی به حد کافی سخت بود تا ادمو جر بده. من تا توایلایت رفتم. توایلایت رو حقیقتا دیگه حریف نشدم. چیزی که منو به فکر برد اینه که ما کلا توی این دمو چیزی به اسم دشمن عادی نداشتیم. یعنی تماما yukai هستن و شدیدا سگ جون و وحشی. تازه اونم با فواصل نزدیک به هم.
از همه مهمتر اینکه من برام یه مقدار بالانس نبود سختیش. بعنی در حقیقت لول آپ کاراکتر ما همیشه از لول دشمن پایین تر بود. استامینا به طور غیر قابل درکی سریع تموم میشد و با تموم شدنش شدیدا مجازات میشه ادم, چون اگثر دشمنا اینستا کیل هستن. من البته حدسم اینه که این به خاطر اینه که دمو بوده. یعنی احتمالا از اواسط بازی این مراحل رو برداشتن. اگر مرحله ی اول بازی اینجوری باشه که رسما فاجعس و نشون میده بازی از نظر سختی قراره هیچ بالانسی نداشته باشه که قطعا از لذت بازی کم میکنه. اما تا اینجا میتونم بگم اگه درجه ی سختی بازیهای مشابه از ده به این صورت باشه که دارک سولز ۱ , نمره ی ۵ , دارک سولز ۲ نمره ی ۷ , دارک سولز ۳ نمره ۷ ,بلادبورن نمره ۶ , سکیرو نمره ی ۷ و نی اوه ۱ نمره ی ۸ داشته باشه, دموی nioh2 نمره ی ۱۰ میگیره از نظر سختی برای من.