PlayStation Nioh 2

nioh-logo-01-ps4-us-14aug19.png

توسعه دهنده: Koei Tecmo Games / Team Ninja
ناشر: Sony Interactive Entertainment (نسخه کنسولی)
تاریخ انتشار: march 2020

دیدم تاپیک نداره زدم بزودی بروز میشه...........​

نوع بیلد بستن نیو کاملا متفاوت هست با کارای فرام‌سافتور، بیلدی که می‌بندی به لباسی که تن می‌کنی ربط مستقیم داره. اینطوری نیس که است‌ت ببری بالا. باید لباس‌ت هم با نوع بیلدت ست بشه. مثلاً من نینجا بودم و ست لباسم در اوایل بازی Flying Kato بود. چون است‌ت‌هاش مخصوص بیلد نینجا بود. با‌س‌ها زیر ۳۰ ثانیه میمیردن. پس بیلد مناسب ببند و ست کامل اون بیلد رو پیدا کن.
بازی از نظر آیتم دراپ خیلی خوبه و تنوع خیلی زیادی داره، که میتونی ببینی کدوم است‌تش بدرد بیلدت میخوره اونو ست کنی. طبق رنگ بندی که هر آیتم دراپ میشه، نوع ارزشش مشخص میشه. سفید دراپ شد معمولی هست و در آخر بازی هم قرمز بهترین هست. بازم میگم اینا بستگی به بیلدت داره. شاید رنگ بنفش لباس خیلی بیشتر بدردت بخوره تا سبز.

White – Common
Yellow – Uncommon
Blue – Rare
Purple – Exotic
Green – Divine
Red – Ethereal
دقیقا همینه که میگی ، من هم لولم ۵۰ هستش سره اون ماره که دوتا دست داره یا بهتره بگم مار سه سر هستش :دی موندم ، حتی این یار کمکی ها هم میارم کمکم کنن بازم نمیشه، اون یار کمکیه میمیره من میمونم و یه غول بی شاخ و دم!
بقیه مراحل رو هر کدوم ده بار رفتم یه جورایی فارم کردم، تازه فهمیدم بیلدم به سلاحم نمیخورده! مثلا من تبر داشتم بیلدم واسه شمشیر یا شمشیر دراز بوده!
وقتی سلاح درست رو برداشتم تازه خیلی بهتر شد ، مثلا سر باس هایی که قبلا سرشون ۳ روز میمونم الان تو کمتر از یه دقیقه میزنمشون ولی این ماره رو به این باور رسیدم نمیتونم بزنم :دی
یوتوب میبینم یارو با یه بیلد خیلی خیلی ضعیفتر از من راحت میزنش ولی من نمیتونم 😒
کلا این گیم واسم نوستالژی شده! یاد قدیما که توی یه بازی گیر میکردیم صبر میکردیم‌ تا فلان فامیل بیاد اون بلده بدیم ردش کنه :D
ولی خداییش جزئیات بیلدش خیلی گسترده و خفنه !
یعنی هیچ گیمی به این کاملی ندیدم.
راستی یه نکته این دوستمون هم داره پلی میده ، واسه هیچ چیز agility یا چابکی بازیکن‌ رو فدا نکن ، چارتا استتس دیفند و اینا ارزش ندارن کاراکتر رو سنگین کنی سریع استامینا تموم شه، من خودم الان استامینام B هست خیلی چابک و سبکه .
Enenra.png
این Enenra خیلی سگ بود ولی الان آب خوردن شده برام😄

آخرین ویرایش:
داشتم آرشیو فیلمامو میدیدم که به این عزیز برخوردم :D
Nioh-2-Oboroguruma-Cropped.jpg
یعنی چقدر طراحی این بشر خوبه...خنده ، نارحتی، خشم و درد همه توی چهره ش مشخص میشه...
حمله هاش هم هیچ قاعده ای نداره و واقعا زدنش دهن رو سرویس میکنه..
از پشت هم میری سراغش یدفعه کامبک میزنه برعکس بهت حمله میکنه.!!!فیلمش رو خودم آپلود کردم حتما ببینین...
قیافش رو نگاه کنین...یعنی واقعا این طراحای ژاپنی لعنتی:D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or