بچه ها شما این بازی رو با دوتا سلاح رفتین یا یکی؟
من با همون شمشیر دارم میرم جلو مشکلی ندارم ولی میگم ممکنه اسلحه ی دیگه ای بکارم بیاد بعضی مواقع؟
اگه بیاد که اونم آپگرید کنم
آره بنظر من که همه سلاح های بازی رو امتحان کن و اسکیل هاشون رو نگاه کن ببین شاید از سلاح های دیگه هم خوشت اومدبچه ها شما این بازی رو با دوتا سلاح رفتین یا یکی؟
من با همون شمشیر دارم میرم جلو مشکلی ندارم ولی میگم ممکنه اسلحه ی دیگه ای بکارم بیاد بعضی مواقع؟
اگه بیاد که اونم آپگرید کنم
نسخه ریمستر شدهی بازی آف خوبی خورده ، توی این زمان ارزش داره بازی کردنش؟ هیچکدوم از نسخه هاش رو پلی ندادم.
بعدش یه سوال سلیقه ای ، این یا Wo Long: Fallen Dynasty ؟
نسخه ریمستر شدهی بازی آف خوبی خورده ، توی این زمان ارزش داره بازی کردنش؟ هیچکدوم از نسخه هاش رو پلی ندادم.
قطعن niohبعدش یه سوال سلیقه ای ، این یا Wo Long: Fallen Dynasty ؟
از نظر من وو لانگ حدافل یه پله از سری nioh پایینتر بود اگه سولزلایک دوست داری حتما بخر من با هردو نسخه nioh شدیدا حال کردمنسخه ریمستر شدهی بازی آف خوبی خورده ، توی این زمان ارزش داره بازی کردنش؟ هیچکدوم از نسخه هاش رو پلی ندادم.
سری نیو یکی از بهترین سولزلایکهاس. بشخصه بشدت معتادش شدم. حتما بازی کن، تجربه خیلی خوبی بهت میده. فقط بازی بشدت سخت هست و سعی من یه بیلد مناسب ببندینسخه ریمستر شدهی بازی آف خوبی خورده ، توی این زمان ارزش داره بازی کردنش؟ هیچکدوم از نسخه هاش رو پلی ندادم.
من حرفم فقط سری نیو هست و نه مابقی بازیای تیم نینجامن به نظرم بازياى تيم نينجا خودشون اصلا يه سبك جدايين از بازياى سولز
زياد جالب نيست بهشون بگيم سولز لايك.
بیا خیلی کمکت میکنهخریدمش ۲۵ تا بود
خیلی پلی دادم تا بیاد دستم کلی زمان میبره ،
باس فایت نمیتونم بزنم ، دشمن معمولی ها هم با کلی دقت به زور میزنم!
واسه بهتر شدن گفتم برم ویدئو ببینم و اینا دیدم حوصله م نمیادخودم تو بازی یاد میگیرم(مثل یادگیری زبان تو محیط
واسه من که اولین گیم توی سبک عه خیلی سختمه ، فعلا روی یه سلاح تمرکز کردم و دارم فارم میکنم کمبوهای اون سلاح و لول خودم رو میبرمبالا.
راهنمایی ای چیزی ندارید ؟
عجب متن کاملیه دمش گرم و دمت گرم که پیداش کردی برامبیا خیلی کمکت میکنه
PlayStation نوشته در گفتگوی 'Nioh'
سلام،
خب من بعد از اینکه تریلر نسخه دوم رو دیدم شروع به نسخه اول کردم.
چند روز پیش داشتم اینجا رو چک میکردم چون با سیستم بازی آشنا نبودم و نوشته دوست خوبمون @AMIN-PASHA رو دیدم و خیلی به نظرم جالب اومد.
خواستم بعد مدتها یه کار مفید کرده باشم برای همین تمام نوشته ها و زحمات ایشون رو در قالب یه پست میزارم.
امیدوارم که استارتر این تاپیک یا یکی از مدیران زحمت اضافه کردن به پست اول رو متقبل بشن.
اول چندتا نکته برا بازی میگیم بعد راهنمای کشتن باس های بازی:
1- عجله نکن!
چه خبره آقا؟ عجله داری؟ کجا می خوای بری هستیم دور هم. اینقدر قراره تو Nioh بمیری که این 3-4 ثانیه ای که فکر می کنی...
ارهعجب متن کاملیه دمش گرم و دمت گرم که پیداش کردی برام![]()
نوع بیلد بستن نیو کاملا متفاوت هست با کارای فرامسافتور، بیلدی که میبندی به لباسی که تن میکنی ربط مستقیم داره. اینطوری نیس که استت ببری بالا. باید لباست هم با نوع بیلدت ست بشه. مثلاً من نینجا بودم و ست لباسم در اوایل بازی Flying Kato بود. چون استتهاش مخصوص بیلد نینجا بود. باسها زیر ۳۰ ثانیه میمیردن. پس بیلد مناسب ببند و ست کامل اون بیلد رو پیدا کن.شدم لول 50
دو قدم راه میری، یک دشمن معمولی میزنی، 50 تا ایتم و سلاح و ارمور میندازه پایین ، دو قدر جلو تر میری یکی دیگه رو میزنی دوباره همون ایتم ها و ارمور ها و سلاح ها رو میندازه 1 لول بالا تر باو چه مسخره بازی هست...
دشمنای معمولی بازی بشدت انبالانس هستن، باس ها رو هم نمیشه نزدیکشون شد
هر چقدر لول اپ میشی و اسلحه ها رو اپگرید میکنی بازم زیر قدرت باس و محیط هستی
وقتی وارد محیط مبارزه میشی اینقدری که شماره دمیج میاد رو صفحه ، مثل 399/599 . غیره بقیه جزعیات رو نمیشه دید
گرافیک بازی هم که رسما تو دیواره
ادامه بدم بازی رو؟ ولی از باس هاش خوشم میاد، COOP هم هر کاری کردم وصل نشد...