PlayStation Nioh 2

nioh-logo-01-ps4-us-14aug19.png

توسعه دهنده: Koei Tecmo Games / Team Ninja
ناشر: Sony Interactive Entertainment (نسخه کنسولی)
تاریخ انتشار: march 2020

دیدم تاپیک نداره زدم بزودی بروز میشه...........​

بچه ها شما این بازی رو با دوتا سلاح رفتین یا یکی؟
من با همون شمشیر دارم میرم جلو مشکلی ندارم ولی میگم ممکنه اسلحه ی دیگه ای بکارم بیاد بعضی مواقع؟
اگه بیاد که اونم آپگرید کنم

بیشتر بستگی به خودت نوع بازی کردنت و همینطور اینکه با کدوم سلاح حال کنی، داره. کاتانا به شدت سلاح محبوب و خوبی هستش. همینطور دوال کاتانا. میتونی سوئیچ‌گلیو رو هم تست بزنی چون سلاح خیلی خوب و جالبیه خصوصا اینکه هر استنسش کاملا با استنس‌های دیگه فرق داره. من خودم نی‌اوه یک رو بیشتر با دوال کوساریگاما و تونفا رفتم اما دو رو با سوئچ‌گلیو و بعد هم فیست که با dlc به بازی اضافه شد.

بچه ها شما این بازی رو با دوتا سلاح رفتین یا یکی؟
من با همون شمشیر دارم میرم جلو مشکلی ندارم ولی میگم ممکنه اسلحه ی دیگه ای بکارم بیاد بعضی مواقع؟
اگه بیاد که اونم آپگرید کنم
آره بنظر من که همه سلاح های بازی رو امتحان کن و اسکیل هاشون رو نگاه کن ببین شاید از سلاح های دیگه هم خوشت اومد

و اینکه از نظر نوع دمیج با هم فرق دارن. مثلا شمشیر و سلاح های تیز بیشتر به hp دمیج میدن. تونفا و فیست مثلا بیشتر به ki دمیج میدن. من اول با نیزه شروع کردم بازیو بعد سوییچ کردم به کوساریگاما بعد تونفا هم آپگرید کرده بودم بعضی باس هارو با تونفا میزدم ولی خب کل گیم رو با همون شمشیر هم میتونی بری مشکلی نیست.

نسخه ریمستر شده‌ی بازی آف خوبی خورده ، توی این زمان ارزش داره بازی کردنش؟ هیچکدوم از نسخه هاش رو پلی ندادم.
بعدش یه سوال سلیقه ای ، این یا Wo Long: Fallen Dynasty ؟

• Like
Reactions: reza8
نسخه ریمستر شده‌ی بازی آف خوبی خورده ، توی این زمان ارزش داره بازی کردنش؟ هیچکدوم از نسخه هاش رو پلی ندادم.

قطعا اين.
ولى بازياى تيم نينجا سبك خاص خودشو داره.
اول بيين خوشت مياد يا نه.

• Love
  • Like
Reactions: reza8 and AM!R

یکی از بهترین بازی های نسل قبله حتمن ارزش داره
قطعن nioh

• Like
  • Love
Reactions: Jaw, reza8 and AM!R
از نظر من وو لانگ حدافل یه پله از سری nioh پایینتر بود اگه سولزلایک دوست داری حتما بخر من با هردو نسخه nioh شدیدا حال کردم
البته بیشتر المان‌های rpg داره نسبت به سولزلایک های فرام سافت

• Love
  • Like
سری نیو یکی از بهترین سولزلایک‌هاس. بشخصه بشدت معتادش شدم. حتما بازی کن، تجربه خیلی خوبی بهت میده. فقط بازی بشدت سخت هست و سعی من یه بیلد مناسب ببندی

من به نظرم بازياى تيم نينجا خودشون اصلا يه سبك جدايين از بازياى سولز :D
زياد جالب نيست بهشون بگيم سولز لايك.
من حرفم فقط سری نیو هست و نه مابقی بازیای تیم نینجا:D چک‌پوینت بازی، نوار استامینا، نوع دراپ و فارم کردن سولز( Amrita) ، شارژ پویشن‌ها در هر بونفایر، باز پس گیری سولزهای دراپ شده بعد از هر مرگ. شورتکات‌های بازی. سختی بازی و پری و داج کردن. اون kappaیی که تو بازی هست رسماً همون لیزارد دارک سولزه :D اینا میشه سولزلایک دیگه! خودشون هم گفتم از دارک سولز الهام گرفتیم:D اره از بعضی جهات تفاوت هست و در خیلی جاها حتی بهتر سولز ظاهر شده، ولی در کل تو‌همون ساب‌ژانر سولز قرار میگیره:D
The 10 Best Soulslike Games - IGN

آخرین ویرایش:
خریدمش ۲۵ تا بود
خیلی پلی دادم تا بیاد دستم کلی زمان میبره ،
باس فایت نمیتونم بزنم ، دشمن معمولی ها هم با کلی دقت به زور میزنم!
واسه بهتر شدن گفتم برم ویدئو ببینم و اینا دیدم حوصله م نمیاد :D خودم تو بازی یاد میگیرم(مثل یادگیری زبان تو محیط:دی
واسه من که اولین گیم‌ توی سبک عه خیلی سختمه ، فعلا روی یه سلاح تمرکز کردم و دارم فارم میکنم کمبوهای اون سلاح و لول خودم رو میبرم‌بالا.
راهنمایی ای چیزی ندارید ؟

• Like
Reactions: reza8 and jdepp
خریدمش ۲۵ تا بود
خیلی پلی دادم تا بیاد دستم کلی زمان میبره ،
باس فایت نمیتونم بزنم ، دشمن معمولی ها هم با کلی دقت به زور میزنم!
واسه بهتر شدن گفتم برم ویدئو ببینم و اینا دیدم حوصله م نمیاد :D خودم تو بازی یاد میگیرم(مثل یادگیری زبان تو محیط:دی
واسه من که اولین گیم‌ توی سبک عه خیلی سختمه ، فعلا روی یه سلاح تمرکز کردم و دارم فارم میکنم کمبوهای اون سلاح و لول خودم رو میبرم‌بالا.
راهنمایی ای چیزی ندارید ؟
بیا خیلی کمکت میکنه

• Love
  • Like
بیا خیلی کمکت میکنه
عجب متن کاملیه دمش گرم و دمت گرم که پیداش کردی برام✌🏻

• Like
Reactions: reza8
شدم لول 50
دو قدم راه میری، یک دشمن معمولی میزنی، 50 تا ایتم و سلاح و ارمور میندازه پایین ، دو قدر جلو تر میری یکی دیگه رو میزنی دوباره همون ایتم ها و ارمور ها و سلاح ها رو میندازه 1 لول بالا تر باو چه مسخره بازی هست...
دشمنای معمولی بازی بشدت انبالانس هستن، باس ها رو هم نمیشه نزدیکشون شد
هر چقدر لول اپ میشی و اسلحه ها رو اپگرید میکنی بازم زیر قدرت باس و محیط هستی:-q
وقتی وارد محیط مبارزه میشی اینقدری که شماره دمیج میاد رو صفحه ، مثل 399/599 . غیره بقیه جزعیات رو نمیشه دید:)
گرافیک بازی هم که رسما تو دیواره
ادامه بدم بازی رو؟ ولی از باس هاش خوشم میاد، COOP هم هر کاری کردم وصل نشد...

شدم لول 50
دو قدم راه میری، یک دشمن معمولی میزنی، 50 تا ایتم و سلاح و ارمور میندازه پایین ، دو قدر جلو تر میری یکی دیگه رو میزنی دوباره همون ایتم ها و ارمور ها و سلاح ها رو میندازه 1 لول بالا تر باو چه مسخره بازی هست...
دشمنای معمولی بازی بشدت انبالانس هستن، باس ها رو هم نمیشه نزدیکشون شد
هر چقدر لول اپ میشی و اسلحه ها رو اپگرید میکنی بازم زیر قدرت باس و محیط هستی:-q
وقتی وارد محیط مبارزه میشی اینقدری که شماره دمیج میاد رو صفحه ، مثل 399/599 . غیره بقیه جزعیات رو نمیشه دید:)
گرافیک بازی هم که رسما تو دیواره
ادامه بدم بازی رو؟ ولی از باس هاش خوشم میاد، COOP هم هر کاری کردم وصل نشد...
نوع بیلد بستن نیو کاملا متفاوت هست با کارای فرام‌سافتور، بیلدی که می‌بندی به لباسی که تن می‌کنی ربط مستقیم داره. اینطوری نیس که است‌ت ببری بالا. باید لباس‌ت هم با نوع بیلدت ست بشه. مثلاً من نینجا بودم و ست لباسم در اوایل بازی Flying Kato بود. چون است‌ت‌هاش مخصوص بیلد نینجا بود. با‌س‌ها زیر ۳۰ ثانیه میمیردن. پس بیلد مناسب ببند و ست کامل اون بیلد رو پیدا کن.
بازی از نظر آیتم دراپ خیلی خوبه و تنوع خیلی زیادی داره، که میتونی ببینی کدوم است‌تش بدرد بیلدت میخوره اونو ست کنی. طبق رنگ بندی که هر آیتم دراپ میشه، نوع ارزشش مشخص میشه. سفید دراپ شد معمولی هست و در آخر بازی هم قرمز بهترین هست. بازم میگم اینا بستگی به بیلدت داره. شاید رنگ بنفش لباس خیلی بیشتر بدردت بخوره تا سبز.

White – Common
Yellow – Uncommon
Blue – Rare
Purple – Exotic
Green – Divine
Red – Ethereal

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or