بعیده زیاد پیشرفتی نسبت به نسخه قبل داشته باشه عملا چندتا محیط جدید و احتمالا باس جدید شده نسخه جدیدخدا را شکر بازی گلد شد خبری از تاخیر و اینا نخواهد بود مخصوصا که 2 ماهی میشه بازی را پیش خرید کرده بودم ضد حال میشد![]()
حتی اگه پیشرفتی هم نسبت به نسخه اول نداشته باشه و به قول شما چندتا محیط جدید و باس داشته باشه بازم فوق العاده است چون نسخه اول هم فوق العاده بود هرچند با الفا و بتایی که من بازی کردم به نظرم گیم پلی بازی نسبت به نسخه اول کاملتر شده با اینکه گرافیک و طراحی محیط شبیه نسخه اولهبعیده زیاد پیشرفتی نسبت به نسخه قبل داشته باشه عملا چندتا محیط جدید و احتمالا باس جدید شده نسخه جدید
خوبه تو توضیحاتی نوشته بود دشمنان انسانی قطع عضو هم داره مشتاق شدمحتی اگه پیشرفتی هم نسبت به نسخه اول نداشته باشه و به قول شما چندتا محیط جدید و باس داشته باشه بازم فوق العاده است چون نسخه اول هم فوق العاده بود هرچند با الفا و بتایی که من بازی کردم به نظرم گیم پلی بازی نسبت به نسخه اول کاملتر شده با اینکه گرافیک و طراحی محیط شبیه نسخه اوله
اتفاقا چند وقت پیش همین سوالو از سازندگان بازی پرسیده بودن که گفته بودن تعداد مراحل بازی دقیقا شبیه نسخه اول هستش و خود کسی که جواب داده بود گفته بود بازی را تقریبا تو ۵۵ ساعت تموم کردهنسبت به شماره 1 مراحل و نقشه بازی بیشتر شده؟ صحبتی در اینباره نکردن؟
شیدرش بهتر شده سبک مبارزاتش کمی تغیر کرده محیطش کلا عوض شده سیست گاردش کلا عوض شده. کلی چیز میز اضافه کردن. قطعا از نسخه 1 بزرگتر و شلوغ تره مهمترین بخشش 3 نفره شدن انلاینش هست که عالیه.بعیده زیاد پیشرفتی نسبت به نسخه قبل داشته باشه عملا چندتا محیط جدید و احتمالا باس جدید شده نسخه جدید
چند ساعته دمو؟عجبببببببببببب چیزی ساختن. فوق العادسسسس. محیط ها واقعا عالی شده. گرافیک پیشرفت کرده. فریم رست در بهترین حالت خودشه. سرعت بازی خیلی بالاس. و در نهایت زیباترین و خفن ترین بخش بازی , طراحی باس ها هست. باس های بازی قطعا جزو فراموش نشدنی ترین باس ها خواهند بود. مخصوصا اون باس دوقولو که پشت به پشت هم بودنواقعاااا سختی بازی وحشتناکه. توی بازی فرصت کوچکترین اشتباهی نیست. چقد انیمیشن ها و همچنین نبارزه نرم و روونه. چقد همه چی عالیه. وقتی شخصیت اصلی میدوئه , موهاش تکون میخوره و خیلی طبیعی و عالی درست کردن این مورد رو
در کل واقعااااا ترکوند. هرکی بازی نکرده دان کنه. ۱۳ گیگه.
استور امریکا. یا تو قسمت دمو هست. یا توی فری گیمز.دمو چجوریه برای من هنوز نیومده! توی استور خاصی فقط هست؟
چند ساعته دمو؟