Yerli:گرافیک 60% بازی است

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
crysis-3-0aaaaa-020813.jpg

کرایتک همیشه در عرصه ی ویژگی های بصری حرف اول را میزند اما دربرابر موضوع اصلی اکثر بحث ها که آیا Gameplay حرف اول را میزند یا گرافیک,اقای Cevet yerli بیشتر به سمت گرافیک تمایل دارد
در جواب این سوال میگوید:60% یک بازی گرافیک ان است و این غیر قابل انکار است
به نظر میرسد بالاخره کسی جواب قطعی میدهد!:
مردم همیشه میگویند گرافیک اهمیت ندارد اما Crysis را بازی کنید و دوباره نظرشان را بپرسید.همیشه گرافیک حرف اول را خواهد زد
به عنوان مثال در Crysis 3 مراتع سرسبز آن و همچنین طرز تکان خوردن آن ها با باد.شما حتی از طرز تکان خوردن علف ها میتوانید نزدیک شدن دشمن را متوجه شود
گرافیک,چه سایه و چه نور شما را در وضعیت احساسی خاصی قرار خواهد داد و شما را در بازی غوطه ور خواهد ساخت و همین حس غوطه وری چیزی است که به شما برای ورود به یک دنیا کمک خواهد کرد.
گرافیک بهتر ,فیزیک بهتر ,موسیقی بهتر و همچنین عوامل تکنیکی بهتر همراه با کیفیت ساخت و عوامل هنری میتوانند همه چیز را بسیار زیباتر جلوه دهند,پس 60% بازی همین عوامل هستند.

منبع

آخرین ویرایش:
خیر گرگ شب بنده pc high end خودمو با صدتا قوطی حلبی عوض نمیکنم :x... البته اینم بگم هم ایکس باکس دارم هم پلی 3 فقط برای انحصاری ها ولی خوب تمام حرفهایی که زدم حقیقت بود :d

بازم تاکید میکنم میدونم 80 درصد بازی سنتر طرفدار پلی استیشن هستن و قابل احترامن اما

ps4 نود دقیقا برای همین ارتقا بصری گرافیکی بیشتر بازیها اومده
اینم جوابی بود برای دوستانی که میگن گرافیک جیزه

جوابی دارید عنوان کنید اما یاد بگیرید توهین نکنید

موفق باشید

والا شما خودتون اول یادبگیرید, دیگه یاد دادنتون پیش کش

الان بازی ای مثل dishonored,dragon age:origins,minecraft گرافیک انچنانی ندارن ولی ساعتها سرگرم میکنن.درسته گرافیک خوبه ولی هر چیزی به اندازش نه اینکه تمام تمرکزو بزارن رو یه چیز

ابر استاد قرن دقیقا درست میگه چطور همه کسانی که میگن گرافیک مهم نیست توی نمایشگاه بزرگی مثل e3 وقتی ی بازی معرفی میشه همه تو کف گرافیکش هست از هیلو .گیرز گرفته تا انچارتد و ..................
زنده باد استاد جوات
بی صبرانه منتظر شاهکار بعدی استاد هستیم

آخرین ویرایش:
حرف های جواد یرلی رو باید طلا گرفت . قاب کرد زد سر در شرکت هایی مثل اپیک و id !

راست گفته دیگه . شما u3 رو با گرافیک قارچخوری میتونستید بازی کنید؟

ابر استاد قرن دقیقا درست میگه چطور همه کسانی که میگن گرافیک مهم نیست توی نمایشگاه بزرگی مثل e3 وقتی ی بازی معرفی میشه همه تو کف گرافیکش هست از هیلو .گیرز گرفته تا انچارتد و ..................
زنده باد استاد جوات
بی صبرانه منتظر شارکار بعدی استاد هستیم

آره منتظر شارکار بعدی استاد با متای 32 هستیم

زنده باد استاد جوات

دمتگرم والا تمام حرف منم همینه

الان اگه Deep Down بود طرف میومد میگفت ::::::: واییییییییییی گرافیکووووووووووووو دیدی ؟؟؟؟ ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااا :-o

جالب اینجاس همین اقایان که مجذوب گرافیک ده دقیقه ایی Deep Down شدن عقیده دارن گیم فقط گرافیک نیست بعد درمورد گرافیک این بازی دولا پهنا حساب میکنن :))

بعد بهش میگی بشر تو که میگی گرافیک مهم نیست پس چرا منتظر ps4 هستی بعد اینجوری نگات میکنه :-/
:))
جماله بچه های بازی سنتر :d دوستون دارم

hgkkx9o2po774qhqbvir.gif

یکی به این دوستمون بفهمونه که قراره Game بسازه نه انیمیشین. برای یه Game هم بدون شک مهمترین بخش Gameplay ـه.
همون انیمیشن هم 60% گرافیک نیست.به نظر من هر بازی یا فیلم یا انیمیشن خوب همه اینها داره ولی روی بعضی از بخش ها تمرکز بیشتری می کنه،مثلا همین bioshock infinite از همه نظر کامل هست ولی تمرکز روی داستان یکخورده بیشتره

مردم همیشه میگویند گرافیک اهمیت ندارد اما Crysis را بازی کنید و دوباره نظرشان را بپرسید.
من بجای 2بار واست چندین بار بازی میکنم و بعد از هر بار بازی کردن میگم BullSh!T .... آدم باید خیلی احمق باشه که متای بازیش 77 بشه ، چیزی که خودش اون رو شاهکار میدونه و بیاد بگه گرافیک حرف اول رو میزنه.سازنده ای که همچین طرز فکری داره دیگه چه انتظاری از بازیش میره ؟!

دمتگرم والا تمام حرف منم همینه

الان اگه Deep Down بود طرف میومد میگفت ::::::: واییییییییییی گرافیکووووووووووووو دیدی ؟؟؟؟ ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااا :-o

جالب اینجاس همین اقایان که مجذوب گرافیک ده دقیقه ایی Deep Down شدن عقیده دارن گیم فقط گرافیک نیست بعد درمورد گرافیک این بازی دولا پهنا حساب میکنن :))

بعد بهش میگی بشر تو که میگی گرافیک مهم نیست پس چرا منتظر ps4 هستی بعد اینجوری نگات میکنه :-/
:))
جماله بچه های بازی سنتر :d دوستون دارم
اول از همه اینکه Deep down به این دلیل مورد توجه قرار گرفت که مشخصا در پشت این گرافیک گیم پلی و داستان قابل قبولی خواهد بود و همچنین اینکه روی سخت افزار محدود قراره اجرا بشه نه اینکه ما بیایم بازی بسازیم که 2تا 7990 نتونه اجراش کنه بعد بگیم بازیه ما گرافیک داره.
بعدشم عوض شدن نسل و اومدن ps4 فقط به دلیل پیشرفت گرافیک نیست. هوش مصنوعی بیشتر و ... از جمله فاکتورهای دیگست.
مشکل شما اینه که کلا گیم واستون تو گرافیک معنی میشه و مسائل غیر از اون براتون خنده داره چون درک نکردید که بازی فقط گرافیک نیست و گرافیک در کنار گیم پلی و داستان خوب باعث موفقیت یک بازی میشه.
این آقای یرلی بازی میسازه که بره تو جنگل بشینه برگ هارو ببینه که کدوم طرفی باد میاد و اونا رو به حرکت درمیاره ! واقعا وای به حال این صنعت با این طرز فکر بازیسازانش و طرفداراشون.
این یکی کامنت جالبی تو VG247 گذاشته
And if graphics are 60% of the game, then I think it tells a lot about the “quality” of their next title, “Ryse”.
I can already see first hands reactions
Journalist: “This game has no story and is totally unplayable with Kinect!”
Cevat: “Yeah… but who cares: it’s BEAUTIFUL!!!”

آخرین ویرایش:
زنده باد استاد جوات
Rage استاد کارمک می شه افتضاح نسل،بازی با متای 77 ،شاهکار استاد.خیلی جالبه

یرلی بولشت گفته. الان نیم ساعته تو تلاشم چطور این بولشت رو هضم کنم. حرف کاملا بی معنی و مزخرفه:)
سر یه بولشت الکی باهم دعوا نکنید...
والا شما خودتون اول یادبگیرید, دیگه یاد دادنتون پیش کش

الان بازی ای مثل dishonored,dragon age:origins,minecraft گرافیک انچنانی ندارن ولی ساعتها سرگرم میکنن.درسته گرافیک خوبه ولی هر چیزی به اندازش نه اینکه تمام تمرکزو بزارن رو یه چیز
حرفای ایشون رو جدی نگیرید به جز PC دستش به هیچ کنسولی نخورده. مدرکشم برید پروفایل اسبق شون رو رویت کنید:
http://forum.bazicenter.com/members/53002-with-48464/
خدایی تنها عنوانیکه تو انحصاری ها حسودیم میشه بازی کنم gow که اونم پلی 3 پسر خالمو ازش میگیرم یواشکی مثل همین عنوان اخری دارم بازی میکنم..
داره مثل شیپورچی آبروی PC گیمرا رو می بره با این کارا.

من بجای 2بار واست چندین بار بازی میکنم و بعد از هر بار بازی کردن میگم BullSh!T .... آدم باید خیلی احمق باشه که متای بازیش 77 بشه ، چیزی که خودش اون رو شاهکار میدونه و بیاد بگه گرافیک حرف اول رو میزنه.سازنده ای که همچین طرز فکری داره دیگه چه انتظاری از بازیش میره ؟!

اول از همه اینکه Deep down به این دلیل مورد توجه قرار گرفت که مشخصا در پشت این گرافیک گیم پلی و داستان قابل قبولی خواهد بود و همچنین اینکه روی سخت افزار محدود قراره اجرا بشه نه اینکه ما بیایم بازی بسازیم که 2تا 7990 نتونه اجراش کنه بعد بگیم بازیه ما گرافیک داره.
بعدشم عوض شدن نسل و اومدن ps4 فقط به دلیل پیشرفت گرافیک نیست. هوش مصنوعی بیشتر و ... از جمله فاکتورهای دیگست.
مشکل شما اینه که کلا گیم واستون تو گرافیک معنی میشه و مسائل غیر از اون براتون خنده داره چون درک نکردید که بازی فقط گرافیک نیست و گرافیک در کنار گیم پلی و داستان خوب باعث موفقیت یک بازی میشه.
این آقای یرلی بازی میسازه که بره تو جنگل بشینه برگ هارو ببینه که کدوم طرفی باد میاد و اونا رو به حرکت درمیاره ! واقعا وای به حال این صنعت با این طرز فکر بازیسازانش و طرفداراشون.
این یکی کامنت جالبی تو VG247 گذاشته
And if graphics are 60% of the game, then I think it tells a lot about the “quality” of their next title, “Ryse”.
I can already see first hands reactions
Journalist: “This game has no story and is totally unplayable with Kinect!”
Cevat: “Yeah… but who cares: it’s BEAUTIFUL!!!”

یکی از عجایب هفتگانه:d

1: شما به من بگو چطوری بعد ده دقیقه Deep Down تماشاکردن به این باور رسیدی که گیم پلی و داستان عالی داره ؟

2:ایا هوش مصنوعی و گیم پلی نمیشه تو ps3 . x320 هم روشون کار کرد تا بهتر بشه ؟؟؟

مشکل شما اینه که کلا گیم واستون تو گرافیک معنی میشه و مسائل غیر از اون براتون خنده داره چون درک نکردید که بازی فقط گرافیک نیست و گرافیک در کنار گیم پلی و داستان خوب باعث موفقیت یک بازی میشه

بعدشم عوض شدن نسل و اومدن ps4 فقط به دلیل پیشرفت گرافیک نیست. هوش مصنوعی بیشتر و گیم پلی ... از جمله فاکتورهای دیگست.
.
مشکل شما هم اینه فقط بلدین توهین کنید بجای تحقیق کردن وقتی هنوز نمیدونی بهتر شدن گیم پلی در یک بازی ربطی به کنسول نسل بعد یا نسل کنونی نداره پس گفتگو با شما بی فایدس .

باز هم تاکید میکنم
ps4 اساسا برای ارتقا سطح گرافیکی بصری بازیها داره میاد پس عاشقان جان برکف ps4 باید بدونن اگه گرافیک براشون مهم نیست میتونن بازی های جدیدو رو همون کنسول قدیمی خودشونم بازی کنن

وسلام نامه شد تمام

موفق باشی

آخرین ویرایش:
یکی از عجایب هفتگانه:d
2:ایا هوش مصنوعی و گیم پلی نمیشه تو ps3 . x320 هم روشون کار کرد تا بهتر بشه ؟؟؟
نمی دونم پست چند صفحه پیشمو دید یا نه
این پست من:
همش بخاطر گرافیک نیست
گیم پلی, گستردگی محیط ها ,هوش مصنوعی ,..... داخل بازی
قسمت های دیگه برای مثال توی همین ps4 بهبود قسمت انلاین , بالابردن سرعت پردازش مثلا بازی رو میتونی پاوز کنی بری فیلم ببینی بعدا دو باری بری بازیتو ادامه بدی یا باز کردن چند صفحه با هم دانلود در حین بازی
فیلم گرفتن از بازی در حین بازی ,اضافه کردن امکانات به دسته بازی و............
و هزاران هزار دلیل دیگه مطمئنه گرافیک یکی از دلایل مهم تغییر نسله اما فاکتور های مهم دیگه ای هم هستن و همش گرافیک نیست
مطمئنا اولین چیزی که تو چشم میاد خیلی ,چیزی نیست جز گرافیک و در مهم بودنش شکی نیست اما همه چیز نیست

اینم حرف شما :

داستان خوب باعث میشه شما بیشتر پی گیر مطلب باشید اما گرافیک و شبیه سازی باعث میشه حس کنید خودتون جای کاراکتر دارید بازی میکنین همون همزاد پنداری
اینم پاسخ من:
والا من بعد از اینکه کراسیس رو بازی کردم بعد 2 3 روز کلا یادم رفت اما بازی مثل MGS3:SNAKE EATER چند ماه پیش کالکشنشو بازی کردم(قبلا بازیش نکرده بودم) هنوز که هنوز بخاطر داستانش و اهنگاش داره با روح و روانم بازی میکنه
یا MGS4

وحید جان اگه اشتباه نکنم
پ.ن:نمیدونم چرا هر چی pc بازه اسمش وحیده:d

میگن ایرانی جماعت هر چی بگی ساز خودشو میزنه
از این طرف سر یرلی میریزن که گرافیک نمیتونه خوب باشه از طرفی نینتندو بدبخت رو ترور میکنن که چرا گرافیک نداره
به قول یکی از بچه ها چجوری باشیم که شما راضی باشی:d

مشکل شما هم اینه فقط بلدین توهین کنید بجای تحقیق کردن وقتی هنوز نمیدونی بهتر شدن گیم پلی در یک بازی ربطی به کنسول نسل بعد یا نسل کنونی نداره پس گفتگو با شما بی فایدس .
چرا اتفاقا داره.
بزرگتر شدن محیط بازی و بهتر شدن هوش مصنوعی که در گرو افزایش توان سخت افزار هست، تاثیر مستقیم روی گیم پلی داره.
در مورد تاثیر گرافیک هم، برای بازی که هنوز نیومده و فقط ازش عکس و تریلر دیدیم، در مورد تنها چیزیش که با سندیت و جدیت میشه حرف زد فقط گرافیکشه چون گیم پلی و داستانش باید تجربه بشه تا بشه در موردش نظر داد و نمیشه از روی تریلر حرف قطعی زد. دلیل اینکه ملت هم از گرافیک بازیای نسل بعدی فقط حرف میزنن هم همینه. در واقع اگه از 10 تا پست در مورد مثلا Deep Down، نُه تا پستش در مورد گرافیکشه به این معنی نیست که 90%ـه این بازی فقط گرافکشه.

Rage استاد کارمک می شه افتضاح نسل،بازی با متای 77 ،شاهکار استاد.خیلی جالبه
ایشون به نینجا گایدن 3 با متای 50 میگه شاهکار:-/:))
-------
جواد یرلی:برای شرکتهای درپیتی مثل ما،که عرضه ساخت بازی ندارن،گرافیک همه چیز آن است.تا بلکه به واسطه گرافیک بتوانیم 4 عدد فن نوب جذب بُنَماییم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or