Yerli:گرافیک 60% بازی است

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
crysis-3-0aaaaa-020813.jpg

کرایتک همیشه در عرصه ی ویژگی های بصری حرف اول را میزند اما دربرابر موضوع اصلی اکثر بحث ها که آیا Gameplay حرف اول را میزند یا گرافیک,اقای Cevet yerli بیشتر به سمت گرافیک تمایل دارد
در جواب این سوال میگوید:60% یک بازی گرافیک ان است و این غیر قابل انکار است
به نظر میرسد بالاخره کسی جواب قطعی میدهد!:
مردم همیشه میگویند گرافیک اهمیت ندارد اما Crysis را بازی کنید و دوباره نظرشان را بپرسید.همیشه گرافیک حرف اول را خواهد زد
به عنوان مثال در Crysis 3 مراتع سرسبز آن و همچنین طرز تکان خوردن آن ها با باد.شما حتی از طرز تکان خوردن علف ها میتوانید نزدیک شدن دشمن را متوجه شود
گرافیک,چه سایه و چه نور شما را در وضعیت احساسی خاصی قرار خواهد داد و شما را در بازی غوطه ور خواهد ساخت و همین حس غوطه وری چیزی است که به شما برای ورود به یک دنیا کمک خواهد کرد.
گرافیک بهتر ,فیزیک بهتر ,موسیقی بهتر و همچنین عوامل تکنیکی بهتر همراه با کیفیت ساخت و عوامل هنری میتوانند همه چیز را بسیار زیباتر جلوه دهند,پس 60% بازی همین عوامل هستند.

منبع

آخرین ویرایش:
گرافیک بالاترین معیاره بعد گیم پلی
من که اگه بازی گرافیک قابل توجهی نداشته باشه گیم پلی اون هرچقدر هم که خوب باشه قیدش رو میزنم[-(
کرایسیس 3 هم عالی بود هم

آدما متفاوتند

من خودم از 100 درصد 5 درصد گرافیک میخوام

گرافیک در حد گوجه هم باشه برام فرقی نمیکنه اما رزولوشن برام خیلی مهمه

سوکوت کونین کارشناس اومد.

Gamelay مثل پیتزا میمونه و Graphics مثل سس گوجه تند.
پیتزا رو میشه بدون سس خورد ولی اگه با سس باشه یه چیز دیگه است. بعضی پیتزا ها هم سس نمیخوان.
الان حساب کنین ببینین سس براتون 60 % هستش یا نه؟

فقط ببخشین که یکم بحثم پیچیده شد.

گارسون ؟:gathering:

گرافیک عالی + گیم پلی عالی = امتیاز 10 ( آنچارتد 2 )
گرافیک خوب + گیم پلی عالی = امتیاز 9 (Farcry 3 + Tomb Raider)
گرافیک عالی + گیم پلی ضعیف = امتیاز 6 (Crysis 3)
گرافیک عالی + گیم پلی داغون = امتیاز 3 (L.A.I.R)
گرافیک داغون + گیم پلی داغون = امتیاز 1 (Hour of Victory)

همین الان که خیلی ها دارن میکوبن اقای یرلی رو خودشون از این بابا بیشتر گرافیک دوستن...تو تمام تاپیک های مقایسه ای گرافیک حضور پر شور دارن.

به نظرتون بتل 4 بعد از نمایش تو gdc الان چیش تو زبون هاست ؟ داستان ؟ گیم پلی ؟ چیش؟ تو همین بازی همش در رابطه با اجرا شدن بازی رو یک کارت یا 2 کارت بحث میشه و تاپیک 10 صفحه میره جلو...در رابطه با داستان یا گیم پلی اصلا بحثی شد ؟ چقدر بحث شد ؟ مثل گرافیک واقعا بحث شد ؟

یه سری بازی ها نیاز به گرافیک بسیار بالا دارن و بعضی بازی ها مهم نیست داشته باشن یا نه.

کرایسیس از همون اولین شماره به خاطر گرافیکش تو زبون ها افتاد..حالا تو شماره 3 اگر تو گرافیک پسرفت میکرد و داستانش و بقیه چیز هاش قوی ظاهر میشد مطمئن باشید بازم متاش همین حدودوایی که الان هست میشد.

بعد شما هم حتما به صفوف مومنین پیوستین و منتظر ظهور منجی عالم بشریت، یگانه تابناک دنیای ماورا، یعنی 720 هستید، که باهاش بیشتر به کائنات نزدیک بشید و رازو نیازتون رو با حس گرش انجام بدید؛ درسته؟

باو ایشون منتظر ظهور Maxwellن

درسته که وقتی با یه تلویزیون خوب و یا یک مانیتور با کیفیت امروزی یک بازی مثل کرایسیس رو بازی می کنید ، خود شما و همه اطرافیان درگیر زیبایی های بازی می شوند. اما مسئله اصلی این هست که تمام عناصر بازی بر روی کدام پایه و اساس ، قوام پیدا می کنند ؟!
من فکر می کنم فقط یک پایه و اساس نیست.هم گیم پلی مطرح هست و هم داستان بازی.
تجربه ی بازی های کوچکی که روی شبکه های کنسول ها مطرح شدند بیانگر این مسئله هستند که گرافیک بازی - به خصوص در این دوران - از امتیاز کمتری ( قطعا کمتر از 60 درصد ) برخوردار است.
البته سلیقه شخصی من در درجه اول داستان بازی است ( قبل از دعوا ها بگم که سلیقه ی شخصیم رو گفتم ). اگر داستان یک بازی کشش لازم و جذابیت های کافی رو نداشته باشه دلیلی برای ادامه بازی ندارم.

بعد شما هم حتما به صفوف مومنین پیوستین و منتظر ظهور منجی عالم بشریت، یگانه تابناک دنیای ماورا، یعنی 720 هستید، که باهاش بیشتر به کائنات نزدیک بشید و رازو نیازتون رو با حس گرش انجام بدید؛ درسته؟

خیر گرگ شب بنده pc high end خودمو با صدتا قوطی حلبی عوض نمیکنم :x... البته اینم بگم هم ایکس باکس دارم هم پلی 3 فقط برای انحصاری ها ولی خوب تمام حرفهایی که زدم حقیقت بود :d

بازم تاکید میکنم میدونم 80 درصد بازی سنتر طرفدار پلی استیشن هستن و قابل احترامن اما

ps4 دقیقا برای همین ارتقا بصری گرافیکی بیشتر در بازیها اومده
اینم جوابی بود برای دوستانی که میگن گرافیک جیزه

موفق باشید

آخرین ویرایش:
آقایون شما میدونید به چه کسی توهین میکنید و اون رو نادونی که بلد نیست بازی بسازه میدونید؟جضرت والا خط بین گرافیک واقعی و گرافیک بازی رو شکاند
حضرت ایشان راضی فن های بازی راضی همه راضی چرا ایشان را به باد انتقاد میگیرید؟
تمام کسانی که از ایشان ایراد میگیرند توانایی بازی کردن بازیهای ایشان را ندارند و فقط هیتر او هستند
اگر از آن حضرت ایراد بگیرید دو حالت دارد یا هیتر ایشان هستید یا توانایی بازی کردن بازی ایشان را ندارید

این بنده خدا خیلی هم بی ربط نگفته .. با یه نیم نگاه به 90 درصد بازی های موفق و ستاره دار میبینیم که همشون در کنار داستان و گیمپلی خوبشون یه گرافیک فک برانداز نیز دارن ... نمونه ها زیاده : آنچارتد،گیرز،الن ویک،گاو،کیلزون،کرایسیس،مس افکت،کسلوینیا،هیلو 4،فارکرای،ویچر و هزاران بازی دیگه ... البته استثناهایی هم هست مثل شاهکار واکینگ دد ...
من خودم وقتی یه بازی گرافیک در حد قابل قبولی نداشته باشه رو نمیتونم تحمل کنم ... مثل: استارکرفت و کل سبک نقطه بازی،دیبلو،دیزآنرد و ...
البته ملاک گرافیک تنها گرافیک تکنیکی نیست، بلکه گرافیک هنری نیز مهمه ... شاهکار جرنی رو هیچ وقت نمیشه فراموش کرد.

ps4 نود دقیقا برای همین ارتقا بصری گرافیکی بیشتر بازیها اومده
قدرت بیشتر فقط برای گرافیک بیشتر نیست
توی بازیهای ریسینگ برای شبیه سازی بهتر
توی بازی ها برای محیط های بزرگتر, AI پیشرفته تر, فیزیک بهتر و..... هست
توی PS2 یا xbox کدوم بازی شبیه ساز رانندگی در حد فورزا 4 و جی تی 5 بود .... البته نه از لحاظ گرافیک, از لحاظ فیزیک و ...
یا کدوم بازی محیطی به بزرگی اسکایریم یا RDR داشتند...
نسل جدید, همه موارد بازی رو افزایش میده ولی اکثرا فقط پیشرفت گرافیکی رو میبینن

والا تمام حرف منم همینه

الان اگه Deep Down بود طرف میومد میگفت ::::::: واییییییییییی گرافیکووووووووووووو دیدی ؟؟؟؟ اااااااااااااااااااااااااااااااااااااا :-o

جالب اینجاس همین اقایان که مجذوب گرافیک ده دقیقه ایی Deep Down شدن عقیده دارن گیم فقط گرافیک نیست بعد درمورد گرافیک این بازی دولا پهنا حساب میکنن :))

بعد بهش میگی بشر تو که میگی گرافیک مهم نیست پس چرا منتظر ps4 هستی بعد اینجوری نگات میکنه :-/
:))
جماله بچه های بازی سنتر :d دوستون دارم

آخرین ویرایش:
بازی بدون گرافیک رو میشه تحمل کرد ولی گرافیک بدون داستان رو هرگز.
متاسفانه کرایتک ثابت کرد، درسش رو درست یاد نگرفته.
عین بازی فکر بکر ( Master Mind ) شده. اینا فکر کردن محبوبیت کرایسس 1 فقط به خاطر گرافیکش بود. در حالیکه اشباه کردن.
فقط تعحبم از اینه که چرا بعد از کرایسس 2 از خواب غفلت بیدار نشدن !؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or