Yerli:گرافیک 60% بازی است

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
crysis-3-0aaaaa-020813.jpg

کرایتک همیشه در عرصه ی ویژگی های بصری حرف اول را میزند اما دربرابر موضوع اصلی اکثر بحث ها که آیا Gameplay حرف اول را میزند یا گرافیک,اقای Cevet yerli بیشتر به سمت گرافیک تمایل دارد
در جواب این سوال میگوید:60% یک بازی گرافیک ان است و این غیر قابل انکار است
به نظر میرسد بالاخره کسی جواب قطعی میدهد!:
مردم همیشه میگویند گرافیک اهمیت ندارد اما Crysis را بازی کنید و دوباره نظرشان را بپرسید.همیشه گرافیک حرف اول را خواهد زد
به عنوان مثال در Crysis 3 مراتع سرسبز آن و همچنین طرز تکان خوردن آن ها با باد.شما حتی از طرز تکان خوردن علف ها میتوانید نزدیک شدن دشمن را متوجه شود
گرافیک,چه سایه و چه نور شما را در وضعیت احساسی خاصی قرار خواهد داد و شما را در بازی غوطه ور خواهد ساخت و همین حس غوطه وری چیزی است که به شما برای ورود به یک دنیا کمک خواهد کرد.
گرافیک بهتر ,فیزیک بهتر ,موسیقی بهتر و همچنین عوامل تکنیکی بهتر همراه با کیفیت ساخت و عوامل هنری میتوانند همه چیز را بسیار زیباتر جلوه دهند,پس 60% بازی همین عوامل هستند.

منبع

آخرین ویرایش:
البته انصافا ارائه ی صمعی بصری یه بازی خیلی مهمه. به هرحال، گیم پلی/داستان خوب یه بازی باید با تصویر و صدا ارائه بشه دیگه. ولی مشکل اینجاست ایشون به احتمال زیاد منظورش گرافیک فنی و انجین خفن و نورپردازی و ... و اینجور چیزا هست. اینا تا جایی که واسه بازی لازم باشن، مهم هستن ولی بیشتر از اون نهایتا 10-20 دقیقه آدم رو هیجان زده می کنن و آخرش این گیم پلی و چیزای دیگه هستن که باید گیمر رو تا آخر بازی سرگرم کنن. حداقل واسه من که اینطوره.

از طرفی هم به نظر من خیلی از بازیایی مثل Braid و Rayman و ... presentation بهتری داشتن نسبت به امثال Crysis .

درود بر شرف Cevet yerli گرامی

خوب متاسفانه crysis دشمن زیاد داره اونم بخاطر اینکه 50% جماعت گیمرها چون نمیتونن کامل گرافیک بصری بازی ببینن لمس کنن مجبور هستن بدو بیراه بگن که بله اقا گیم که فقط گرافیک نیست حالا یکی این وسط نیست بگه اقا این موضوع چه ربطی داره به دمپایی :d این بابا داره درمورد گرافیک حرف میزنه طرف زود وصلش میزنه به داستان .

به هرحال اگه امثال crysis ها metro 2033 ها نبودن الان تو گرافیک سوپر ماریو گیر کرده بودیم . البته اگه این عنوان انحصاری کنسول بود که کلا داستان فرق میکرد تو بازی سنتر

همین حضرت PS4 علیه السلام که دوستان جلوش سجده میکنن منتظر ظهورش هستند برای ارتقا سطح گرافیکی بصری بازیها اومده دی:
مگرنه داستانو که میشه رو X360 /PS3 هم بهش پرداخت ..

اما چیزی که مهمه crysis با هیچ پاکنی نمیشه پاک کرد تا ابد تو ذهن ها موندگاره همیشه وقتی اسم گرافیک میاد بازیهای دیگه جلوی این عنوان تشریف میبرن تو قوطی ..
بودند کسایی که وقتی گرافیک بازیی دیدن این شکلی شدن :-o

داستان خوب باعث میشه شما بیشتر پی گیر مطلب باشید اما گرافیک و شبیه سازی باعث میشه حس کنید خودتون جای کاراکتر دارید بازی میکنین همون همزاد پنداری

چندین سال دیگه این نظریه وجود داره که حتی بازی کردن رو مونیتور از بین بره همه چی شبیه سازی شده باشه .. حالا یه عده دوست دارن فقط یه دسته دستشون بگیرنو با داستانهای +18 بازی ها عشق کنن اون یه بحث جداست .

درکل سری بازیهای crysis به اتمام رسیدن باید منتظر بود ببینیم اینبار کرایتک چه خواهد کرد.

آخرین ویرایش:
Crysis ها مخصوصا Crysis اولی رو خیلی دوست دارم، فقط به خاطر گیم پلی اش. یرلی رو هم قبول دارم ولی با این حرفش اصلا موافق نیستم.
البته یرلی اونقدر هم رادیکالی حرف نزده:
“People say that graphics don’t matter,” says Yerli, “but play Crysis and tell me they don’t matter. It’s always been about graphics driving gameplay.”

تو گرافیک سوپر ماریو گیر کرده بودیم

:-/زمان خودش شاخ نبود؟گرافیک بازی های امروزی رو نباید با بازی های قدیم مقایسه کنی....چون گرافیک اندک اندک پیشرفت کرده

Crysis ها مخصوصا Crysis اولی رو خیلی دوست دارم، فقط به خاطر گیم پلی اش. یرلی رو هم قبول دارم ولی با این حرفش اصلا موافق نیستم.
البته یرلی اونقدر هم رادیکالی حرف نزده:

کرایسیس نسخه ی اولش خیلی خوب بود به نظرم...
ولی نسخه ی دوم چنگی به دل نمیزد.... البته انصافا درسته که داستان و گیم پلی خیلی مهمه ولی خب از دیدن گرافیک بازی به وجد اومدم!!!
البته به نظر من کرایسیس خیلی به دنیای گیم کمک کرده : شاید خودش عالی نباشه ولی حداقل باعث شده سطح گرافیک بازی ها پیشرفت شدید کنن....

همین حضرت PS4 عیله السلام که دوستان جلوش سجده میکنن منتظر ظهورش هستند برای ارتقا سطح گرافیکی بصری بازیها اومده دی:
همش بخاطر گرافیک نیست
گیم پلی, گستردگی محیط ها ,هوش مصنوعی ,..... داخل بازی
قسمت های دیگه برای مثال توی همین ps4 بهبود قسمت انلاین , بالابردن سرعت پردازش مثلا بازی رو میتونی پاوز کنی بری فیلم ببینی بعدا دو باری بری بازیتو ادامه بدی یا باز کردن چند صفحه با هم دانلود در حین بازی
فیلم گرفتن از بازی در حین بازی ,اضافه کردن امکانات به دسته بازی و............
و هزاران هزار دلیل دیگه مطمئنه گرافیک یکی از دلایل مهم تغییر نسله اما فاکتور های مهم دیگه ای هم هستن و همش گرافیک نیست

داستان خوب باعث میشه شما بیشتر پی گیر مطلب باشید اما گرافیک و شبیه سازی باعث میشه حس کنید خودتون جای کاراکتر دارید بازی میکنین همون همزاد پنداری
والا من بعد از اینکه کراسیس رو بازی کردم بعد 2 3 روز کلا یادم رفت اما بازی مثل MGS3:SNAKE EATER چند ماه پیش کالکشنشو بازی کردم(قبلا بازیش نکرده بودم) هنوز که هنوز بخاطر داستانش و اهنگاش داره با روح و روانم بازی میکنه
یا MGS4

به نظرم حرفش کاملا درسته اما برای کسی که سیستمی داشته باشه که بتونه گرافیک بازی رو کامل نشون بده یا یه تلویزیون عالی . درسته بازیایی هستن که استثنا به حساب میان اما توی اکثر بازیا گرافیک عالی حرف اول رو میزنه ! یعنی کسی اینجا هست که بگه گرافیک کمتر از 60% از لذت Halo 4 یا Uncharted یا Assassin's Creed یا GT5 یا Forza و ... رو شامل شده ؟! یه لحظه گرافیک Uncharted رو در حد بازیای قبل از Crysis 1 پایین بیارید ببینید با وجود گیم پلی و داستان و صدا و موزیک و شخصیتای خوب میتونید 10 دیقه تحملش کنید ؟! حرفش درسته اما نه راجع به همه ی بازیا و سبکا , ولی در هر حال راجع به 90 % از بازیا درسته ...

گرافیک به جذابیت بازی کمک میکنه
مکمل محسوب میشه ولی نه 60%
بازی هایی که بیشترین لذت رو به من دادن {هر چند که گرافیک عالی داشتند} ولی 90% جذابیتشون به گیم پلی و داستان بازی بوده
بازی هایی مثل سری آرکهام, سری هیلو, سری فورزا و...

همین حضرت PS4 عیله السلام که دوستان جلوش سجده میکنن منتظر ظهورش هستند برای ارتقا سطح گرافیکی بصری بازیها اومده دی:

بعد شما هم حتما به صفوف مومنین پیوستین و منتظر ظهور منجی عالم بشریت، یگانه تابناک دنیای ماورا، یعنی 720 هستید، که باهاش بیشتر به کائنات نزدیک بشید و رازو نیازتون رو با حس گرش انجام بدید؛ درسته؟

گرافیک خیلی مهمه و واقعا آدم رو جذب بازی می کنه، خصوصا اول کار که یه بازی رو شروع می کنی، ولی ایشون هم یه کم دیگه اغراق کردند.

به نظر من از همه چی مهم تر تو یه بازی کامپیوتری گیم پلی هستش که ممکنه سالها آدم رو پای یه بازی نگه داره.
136327453313513gamer1.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or