Yerli:گرافیک 60% بازی است

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
crysis-3-0aaaaa-020813.jpg

کرایتک همیشه در عرصه ی ویژگی های بصری حرف اول را میزند اما دربرابر موضوع اصلی اکثر بحث ها که آیا Gameplay حرف اول را میزند یا گرافیک,اقای Cevet yerli بیشتر به سمت گرافیک تمایل دارد
در جواب این سوال میگوید:60% یک بازی گرافیک ان است و این غیر قابل انکار است
به نظر میرسد بالاخره کسی جواب قطعی میدهد!:
مردم همیشه میگویند گرافیک اهمیت ندارد اما Crysis را بازی کنید و دوباره نظرشان را بپرسید.همیشه گرافیک حرف اول را خواهد زد
به عنوان مثال در Crysis 3 مراتع سرسبز آن و همچنین طرز تکان خوردن آن ها با باد.شما حتی از طرز تکان خوردن علف ها میتوانید نزدیک شدن دشمن را متوجه شود
گرافیک,چه سایه و چه نور شما را در وضعیت احساسی خاصی قرار خواهد داد و شما را در بازی غوطه ور خواهد ساخت و همین حس غوطه وری چیزی است که به شما برای ورود به یک دنیا کمک خواهد کرد.
گرافیک بهتر ,فیزیک بهتر ,موسیقی بهتر و همچنین عوامل تکنیکی بهتر همراه با کیفیت ساخت و عوامل هنری میتوانند همه چیز را بسیار زیباتر جلوه دهند,پس 60% بازی همین عوامل هستند.

منبع

آخرین ویرایش:
ببینید یه بازی هدفش سرگرم کننده بودن هست و در نتیجه بدون هیچ بحثی حرف اول و آخر رو باید گیم پلی بزنه. یعنی همه چیز, از گرافیک تا داستان و صدا، باید در راستای انتقال صحیح گیم پلی باشه. اما این اصل باعث نمیشه در عمل گرافیک بازی سهمی کمتر از این مقدار رو داشته باشه.

گرافیک خیلی مهمه. در واقع شما غیر از ایده های مینیمالیستی هیچ بازی رو، هیچ بازی بزرگی رو نمیتونید پیدا کنید که گرافیکش بد باشه. یعنی مجموع گرافیک هنری و تکنیکی. در واقعیت هم این گرافیک هست که بازی هارو لید میکنه و مخاطبین رو به سمت خودش جذب میکنه. مثال میزنم.

بهترین مثال برای من Uncharted و یا TLoU هستن. هیچ کدوم این بازی ها خالق هیچ سیستم جدیدی نیستن. صرفا یه کلاژی از همه ایده ها هستن (که قبلا همشون رو توی ده ها بازی دیدیم) که هنر بی نظیر ND و طراحان بازی باعث میشه ترکیبشون در کنار هم منجر به خلق یک تجربه نو بشه. اما همین بازی ها سعی از منظر گرافیک بهترین در نوع خودشون هستن. اما اگه تاثیر گرافیک اندازه 60% نیست و یا کمتره چرا ND و SOny میان این همه هزینه میکنن و بهترین رو میسازن؟ چرا نمیان یه بازی در حد باقی بازی ها بسازن؟ ممکنه یکی بیاد بگه برای اینکه از نظر بصری بازی رو تک کنه و به عنوان شخصیت بده که باز هم در تناقض با جهت اصلی این ترد هست چون به فرموده دوستان مهم گیم پلی هست و چون مثلا UC گیم پلیش بی نقصه خیلی راحت میتونه یه گرافیک معقول نرمال داشته باشه نه خیلی خوب!

واقعیت اینه که توی بازی های بزرگ گرافیک تا حدود همون 60% تاثیر داره. من براحتی میتونم تصور کنم TLoU اگه از نظر تکنیکی و هنر اینقدر خاص نبود الان این همه کشته مرده نداشت. در عمل هم هیچ گیمری UC2 رو لا گرافیک از رده خارج و به صرف اینکه گیم پلیش خوبه تجربه نمیکنه. منظورم مشت نمونه خروار گیمرها هستن که متاسفانه تنها گیمرها به بلوغ رسیده هاردکور رو شامل نمیشه. بنظر من پرسپکتیو شما برای برداشت از این صحبت غلطه. اول اینکه صحبت چوات به این شکل تند نبوده، دوم اینکه منظور برداشتی رو که شماها ازش کردید منظور نداشته.

الان شما بخواید یه بازی طراحی کنید، از هر منظری بهش نگاه کنید اصل قضیه همون بعد تک هست. حتی ایده خوب هم در حاصلضرب بعد تکنیکی و هنری بازی هاست که معنی پیدا میکنه. خصوصا با پیشرفت تکنولوژی این بالانس بیشتر هم بهم میخوره. کم کم کار به جایی میرسه که زیر ژانر ها از بین میرن، ما به یک سری ژانر کلی و استاندارد های مشخص میرسیم که مجبورن برای رقابت گرافیک های بهتری ارایه بدن.

ببین ماکان هم حرف تو درست هستش هم آریا اما یک مشکلی وجود داره درسته شما با دیدن بازی اولین چیزی که میبینی گرافیک هستش اما در کنارش شما یک گیم پلی و داستان خوب هم داری وقتی شما میگی مهمترین بخش گرافیکه اما بازی خود شما گیم پلی نداشته باشه یا داستان نداشته باشه یا جذاب نباشه شما به هیچ جا نمیرسی .

حتی اگه بهترین گرافیک بهترین گیم پلی بهرین AI و داستان رو داشته باشه اما جذاب نباشه و اینها به درستی با هم مچ نشده باشن بدرد همون سازندش میخوره .

یعنی بازی شما نتنها فراموش میشه بلکه اصلا بعد 5 دقیقه هیچکی دلش نمیخواد بهش نگاه کنه برعکس بازی مثل BIOSHOCK یا UNCHARTED یا HALO 4 یا ... دیگه برای خوب بودنشون فقط روی گرافیک مانور ندادن یا حتی همین TLOS اصلا بحث اصلی بازی گرافیکش نیست درسته شما با دیدنش میگی گرافیک عالی دارن اما در کنارش داستان خوب گیم پلی عالی هم دارن یعنی جوری نیست که بگن آقا کسایی که بازی ما رو خوششون میاد 60% برای گرافیک هستش بعد بقیه رو تقیسم میکنیم بین بقیه همون جوری که آریا گفت شاید یه 10-15 % به گیم پلی و داستان برسه اما هیچ کس فکر نمیکنم UNCHARTED رو بازی کرده باشه برای فقط اینکه گرافیکش رو دیده گفته عالیه بابا بریم بشینیم بازی کنیم برای خود من که اینجوری نبوده یا بازی BIOSHOCK یا حتی HALO یا هر بازی دیگه ای اولین چیزی که برام مهم هستش گیم پلی بازی هستش که جذاب هستش یا نه تازه بعدش برام داستانش مهم هستش گرافیک هم در همین رده قرار میگیره یعنی چیزی نیست که بگم نباشه مهم نیست نه اما انقدر هم مهم نیست که بگم 60% بازی گرافیک .

من اصلا در مورد بازی خوب یا بد صحبت نمیکنم! من میگم در مورد بازی های بزرگ این حرف کاملا درسته. وگرنه که شرکت ها بیخورد این هم هزینه نمیکنن تا بازیهاشون بهترین گرافیک هارو ارایه بده. حالا شما باز مثال میزنید که ممکنه یه بازی گیم پلیش خوب باشه اما گرافیک نداشته باشه و ... که البته وید اول ریسپکت ارزشی نداره. GeoW و یا UC بعدی با گرافیک در حد متوسط (متوسط نسل بعد) منتشر بشن نصف بیشتر طرفدارانشون ریزش میکنه و عمرا کسی نمیاد بگه اشکال نداره عوضش گیم پلیش خوبه!

بازم میگم، اصلا بحث بازی خوب و بد مطرح نیست. گرافیک توی بازی ها بیشترین سهم رو داره. هم از نظر پروسه ساخت حساب کنی بیشترین زمان برای ساخت محتوای تصویری بازی صرف میشه و هم از نظر تجاری و فروش نگاه کنی گرافیک بیشترین سهم رو داره. شادی فقط روی کاغذ و از نقطه نظر منتقدها بشه گفت گیم پلی ارجحیت داره. هرچند همون منتقدها هم توی بازی های بزرگ گرافیک رو خیلی تاثیر میدن.

چی کدوم رفیق ؟ جوابت سوالت در پست قبلی به دقت داده شد.
شما وقتی سریال تعریف میکنی هوش مصنوعی تو پرفورمنس سخت افزاری دنبالش میگردی توقع داری داستان نشوی؟

موفق باشی

حاجی خیلی نوکرتم خیلی با نظرات حال کردم , 10% افراد اینجا مثل منو شما هستن , توصیه میکنم بحس دیگه ادامه نده چون بی فایدست شمایی هم که عضو جدیدی باهات برخورد میکنن یا من که پستام

کمه اگر همین حرفا شما یکی از ادمینا با جند هزار پست میگفت کلی خریدار داشت طرف ریمن انگری وقتی با کرایسی مقایسه میکنه دیگه چه توقعی داری اینجا همه گرافیک , AI همه رو در ظاهر میبینن ولی

وقتی بیاد رو کاغذ چند تا الگوریتم بکشی میبینی که واقعا کرایتک یکه تازه , خواهشا کسی پست کوت نکنه شاکی شه اره شما نوب هستی باش حق با شماست من گوشم از این حرفا پره اینقدر از این بحس

کردم که این سومین یوزرم هست , بله گرافیک 60% بازی هست , واقع بین باشید , بدرود

حاجی خیلی نوکرتم خیلی با نظرات حال کردم , 10% افراد اینجا مثل منو شما هستن , توصیه میکنم بحس دیگه ادامه نده چون بی فایدست شمایی هم که عضو جدیدی باهات برخورد میکنن یا من که پستام

کمه اگر همین حرفا شما یکی از ادمینا با جند هزار پست میگفت کلی خریدار داشت طرف ریمن انگری وقتی با کرایسی مقایسه میکنه دیگه چه توقعی داری اینجا همه گرافیک , AI همه رو در ظاهر میبینن ولی

وقتی بیاد رو کاغذ چند تا الگوریتم بکشی میبینی که واقعا کرایتک یکه تازه , خواهشا کسی پست کوت نکنه شاکی شه اره شما نوب هستی باش حق با شماست من گوشم از این حرفا پره اینقدر از این بحس

کردم که این سومین یوزرم هست , بله گرافیک 60% بازی هست , واقع بین باشید , بدرود

ممنون دوست عزیزم شما بزرگوارید

من دقیقا میدونم اکثرا تو بازی سنتر طرفدار ps4 هستند و شاید اگه crysis بازی انحصاری کنسول پلی 4 بود شاید دوستان اینجوری به کرایتک حمله ور نمیشدند اقای Cevet yerli صد برابر بیشتر از اقای کیج دوست داشتند ..

اما اصلا دلیل نمیشه من خودم جای دیگه مدیرم بیشتر از 8 هزار تا پست تو فروم دیگه دارم اگه بخاطر اینکه منو شما تازه واردیم بخواین زیراب مارو بزنن که کلا فاتحه تخصصی بودن انجمن خوندس اما با شناختی که نسبت به مدیران عزیز بازی سنتر دارم میدونم بین کاربرا فرق نمیزارن

یک عضو تازه وارد هم میتونه اگاهی درستی از گیم داشته باشه اگه یک نفر حیقیقتو بگه حالا صد نفر هم اشتباه کنن و از هم حمایت کنند باز هم در اصل ماجرا تاثیری نمیزاره

اصل ماجرا هم اینه :: بنده به شرکت کرایتک بشدت احترام میزارم چون شرکتی بود که به سایر بازیها یاد داد و دیکته کرد که گرافیک یعنی چی ..
گرافیک خوبو باید ازین شرکت یاد گرفت

تکرار میکنم
وقتی طراح بازی پدر صاحاب بچش در میاد یه سوسکو رو کف زمین طوری طراحی میکنه که با واقعیت مو نزنه بنده برای این همه زحمت طراح بازی سر تعظیم فرود میارم چون دقیقا میدونم چقدر زحمت برای طراحی بازی کشیده شده

حالا یه عده فقط داستان براشون مهمه نظر اونها هم قابله احترامه

موفق باشید

من اصلا در مورد بازی خوب یا بد صحبت نمیکنم! من میگم در مورد بازی های بزرگ این حرف کاملا درسته. وگرنه که شرکت ها بیخورد این هم هزینه نمیکنن تا بازیهاشون بهترین گرافیک هارو ارایه بده. حالا شما باز مثال میزنید که ممکنه یه بازی گیم پلیش خوب باشه اما گرافیک نداشته باشه و ... که البته وید اول ریسپکت ارزشی نداره. GeoW و یا UC بعدی با گرافیک در حد متوسط (متوسط نسل بعد) منتشر بشن نصف بیشتر طرفدارانشون ریزش میکنه و عمرا کسی نمیاد بگه اشکال نداره عوضش گیم پلیش خوبه!

بازم میگم، اصلا بحث بازی خوب و بد مطرح نیست. گرافیک توی بازی ها بیشترین سهم رو داره. هم از نظر پروسه ساخت حساب کنی بیشترین زمان برای ساخت محتوای تصویری بازی صرف میشه و هم از نظر تجاری و فروش نگاه کنی گرافیک بیشترین سهم رو داره. شادی فقط روی کاغذ و از نقطه نظر منتقدها بشه گفت گیم پلی ارجحیت داره. هرچند همون منتقدها هم توی بازی های بزرگ گرافیک رو خیلی تاثیر میدن.

انصافا عالی گفتی.

مثلا انچارتد شماره 1 امد با گرافیک عالی..پس میشد 2 سال بعدشم با همون گرافیک بازیرو بده بیرون با گیم پلی عالیش !! چرا اینقدر گرافیکش پیشرفت کرد ؟

انچارتد 2 از لحاظ گرافیکی بسیار عالی بود...2 سال بعد شماره 3 امد..چرا همون گرافیک 2 سال پیش رو تحویل ملت ندادن با همون گیم پلی ؟ و از لحاظ گرافیکی باز هم جهشی بزرگ داشت..پس خیلی خیلی برای سازنده ها مهم هست یک بازی از لحاظ گرافیکی همیشه در حال پیشرفت باشه و این امر بی شک سخترین و مهمترین قسمت کار برای سازنده هاست.

ببینید یه بازی هدفش سرگرم کننده بودن هست و در نتیجه بدون هیچ بحثی حرف اول و آخر رو باید گیم پلی بزنه. یعنی همه چیز, از گرافیک تا داستان و صدا، باید در راستای انتقال صحیح گیم پلی باشه. اما این اصل باعث نمیشه در عمل گرافیک بازی سهمی کمتر از این مقدار رو داشته باشه.

گرافیک خیلی مهمه. در واقع شما غیر از ایده های مینیمالیستی هیچ بازی رو، هیچ بازی بزرگی رو نمیتونید پیدا کنید که گرافیکش بد باشه. یعنی مجموع گرافیک هنری و تکنیکی. در واقعیت هم این گرافیک هست که بازی هارو لید میکنه و مخاطبین رو به سمت خودش جذب میکنه. مثال میزنم.

بهترین مثال برای من Uncharted و یا TLoU هستن. هیچ کدوم این بازی ها خالق هیچ سیستم جدیدی نیستن. صرفا یه کلاژی از همه ایده ها هستن (که قبلا همشون رو توی ده ها بازی دیدیم) که هنر بی نظیر ND و طراحان بازی باعث میشه ترکیبشون در کنار هم منجر به خلق یک تجربه نو بشه. اما همین بازی ها سعی از منظر گرافیک بهترین در نوع خودشون هستن. اما اگه تاثیر گرافیک اندازه 60% نیست و یا کمتره چرا ND و SOny میان این همه هزینه میکنن و بهترین رو میسازن؟ چرا نمیان یه بازی در حد باقی بازی ها بسازن؟ ممکنه یکی بیاد بگه برای اینکه از نظر بصری بازی رو تک کنه و به عنوان شخصیت بده که باز هم در تناقض با جهت اصلی این ترد هست چون به فرموده دوستان مهم گیم پلی هست و چون مثلا UC گیم پلیش بی نقصه خیلی راحت میتونه یه گرافیک معقول نرمال داشته باشه نه خیلی خوب!

واقعیت اینه که توی بازی های بزرگ گرافیک تا حدود همون 60% تاثیر داره. من براحتی میتونم تصور کنم TLoU اگه از نظر تکنیکی و هنر اینقدر خاص نبود الان این همه کشته مرده نداشت. در عمل هم هیچ گیمری UC2 رو لا گرافیک از رده خارج و به صرف اینکه گیم پلیش خوبه تجربه نمیکنه. منظورم مشت نمونه خروار گیمرها هستن که متاسفانه تنها گیمرها به بلوغ رسیده هاردکور رو شامل نمیشه. بنظر من پرسپکتیو شما برای برداشت از این صحبت غلطه. اول اینکه صحبت چوات به این شکل تند نبوده، دوم اینکه منظور برداشتی رو که شماها ازش کردید منظور نداشته.

الان شما بخواید یه بازی طراحی کنید، از هر منظری بهش نگاه کنید اصل قضیه همون بعد تک هست. حتی ایده خوب هم در حاصلضرب بعد تکنیکی و هنری بازی هاست که معنی پیدا میکنه. خصوصا با پیشرفت تکنولوژی این بالانس بیشتر هم بهم میخوره. کم کم کار به جایی میرسه که زیر ژانر ها از بین میرن، ما به یک سری ژانر کلی و استاندارد های مشخص میرسیم که مجبورن برای رقابت گرافیک های بهتری ارایه بدن.
اینکه گرافیک جزیی از بازی هست و بهتره که خوب باشه ، شکی توش نیست ! :دی خودم هم گفتم دوست دارم بازی مورد علاقه ـم از نظر گرافیکی هم عالی باشه ، ولی من مشکلم سر اون 60% هست و میگم باید به مراتب کمتر باشه.
اینجا هم حداقل از دید من بحث سر گرافیک فنی و تکنیکی هست نه هنری ، وگرنه قبول دارم که اکثر بازی های بزرگ حداقل از نظر گرافیک هنری خیلی خوب هستن.
ND در کنار بقیه بخش های بازیش ، میاد روی گرافیک هم به بهترین شکل کار میکنه تا بازی رو از هر نظر فوق العاده کنه ! :دی منم که توی پست قبلیم گفتم :
این وسط اگه یه بازی فوق العاده ، با گرافیک فوق العاده هم همراه باشه که چه بهتر ، چون بازی رو کامل تر میکنه. ولی اگه گرافیکش خیلی عالی هم نباشه ، باز شرف داره به بازی ای که جز گرافیک چیزی نداره.
الآن مثلاً Uncharted رو مثال میزنی ، خیلی بازی های دیگه هم داشتیم که گرافیکشون فوق العاده بوده و در حد Uncharted ها یا بالاتر ، ولی چندتاشون به موفقیت اون رسیدن ؟ این نشون میده که اهمیت گرافیک به هیچ وجه 60% نیست. چون اگه بود ، الآن خیلی بازی های دیگه باید از نظر منتقدها میرفتن بالای 93،94. همه ـشون گرافیک فوق العاده ای دارن و خیلی راحت جزو بهترین ها هستن از این نظر ، ولی هرکدوم به دلیلی اون طور که باید تحویل گرفته نشده. موافقم که Uncharted در نگاه اول از نظر گرافیکی آدم رو خیره میکنه و گرافیک بازی یه جورایی دروازه ورود به دنیای بازی هست ، ولی کلی بازی دیگه هم داریم که گرافیکشون غوغا هست ولی بعد از یه مدت بازی رو میذاری کنار ، چون توی بقیه موارد ضعیف عمل کردن. Uncharted ها همه ویژگی ها رو در کنار هم به بهترین شکل دارن و یکی از این ویژگی ها هم گرافیک هست. ولی بقیه موارد هم انقدر فوق العاده هستن که من 3 بار Uncharted 2 رو تموم کردم و هنوز انگیزه برای بار چهارم دارم. دیگه این به گرافیک مربوط نمیشه چون هر دفعه گرافیک جدیدی نمی بینیم و گرافیک همونی هست که سال 2009 بود.
در مورد TLoU ، اتفاقاً گرافیک بازی برای من در مرتبه اول نیست و جزو اولویت های بعدیه ! :دی الآن بیشتر از همه منتظر دیدن جو بازی و عملکرد هوش مصنوعی بازی ، کاراکترها و روایت داستانی توی سبک کهنه و نخ نما شده زامبولی ، صداگذاری فوق العاده و حتی موسیقی های زیبای بازی هستم. از اون طرف خیالم از بابت گرافیک هم راحته و میدونم یکی از بهترین گرافیک ها رو شاهد خواهیم بود که میتونه به کامل تر شدن این تجربه کمک کنه.
در کل گردنم رو هم بزنی ، نمیتونم قبول کنم گرافیک 60% بازی هست ! :دی چون برای این موضوع کلی نمونه و مثال شخصی دارم و خودم دارم با چشم هام می بینم که کلی بازی با گرافیک حیرت آور رو ول کردم و به جاش رفتم سراغ بازی هایی که گرافیکشون پایین تر بوده ولی توی بقیه موارد بهتر بودن. اگه شخص خودم رو هم کاری نداشته باشم ، توی امتیازها و حتی فروش بازی ها هم میشه نمونه های خیلی زیادی دید که بازی با گرافیک خیره کننده اومده ، ولی امتیازهای خیلی بالایی نگرفته یا فروش خیلی زیادی نداشته.

تا حد زیادی باش موافیم ولی بهتر بود ی جور دیگه می گفت .ی بازی اگه بخواد محبوب بشه باید تو یکی دو ضمینه باید شاهکار باشه کرایسیس هم تو فیزیک و گرافیک عالی بود .مثلا هیلو ک تو گیم پلی شاهکار بود . redemption ک تو داستان و گرافیک شاهکار بود . الان ویک داستان واقعا افسانه ای داشت ابرشاهکار بود دانته اینفرنو گیم پلی شاهکار و ....
این قسمت حرفشو کاملا تایید می کنم گرافیک تو گیم پلی بازی خیلی تاثیر می زاره از تکون خوردن الف ها می شه فهمید دشمن نزدیکه یا سایه ها مثلا سایه ها تو بازی الان ویک تو جنگل یادتونه مدیون گرافیک بود این قسمتشو

بله خیلی ها هستن که میان بقیه رو زیر سوال میبرن و خط و نشون برای گیمینگ میکشند
اما استاد جوات راضی فن های بازی راضی چرا شخصیت ایشان را خراب میکنید؟

نه یرلی، کوجیما هم چنین مزخرفی بگه من همینجوری می گم مزخرف گفته.
فن های بازی راضی باشن، اومده رسما کل موتورهای گرافیکی + پلتفرم های ضعیف تر رو زیر سوال برده ایشون، انتقاد من به اینه.
اینکه بازی حتما گرافیکی مثل Crysis داشته باشه نه هنره و نه 60 درصد بازی. هنر و گرافیک واقعی اینه که بازیساز بهترین گرافیک رو با توجه به موتور و پلتفرمی که روش کار می کنه بسازه. مثلا GTA: CW روی DS یا GoW: Ghost of Sparta روی PSP، شادو اف کلوسس روی PS2 و... اینکه حتما گرافیک باید مثل Crysis باشه تا بتونه 60 درصد بازی باشه مزخرفی بیش نیست. بازی هایی که نام بردم چه بسا 10 برابر کرایسیس سازنده هاشون وقت گذاشتن و عرق ریختن تا گرافیک خوبی براشون دربیارند.

دانته اینفرنو چیزای شاهکار دیگه ای داست:|:دی
بی انصافی بگیم گیم پلی بازی شاهکار نبود.ترکیب ضرباتش و ...اگه حفظ می کردیم خیلی حساب شده و دقیق بود .
خیلی ها این بازی رو معمولی می دونن ولی ب نظرم هیچی از ی شاهکارکم نداشت

گرافیک مسئله خیلی مهمی هست بعضیا فقط گرافیک رو تو 4 تا تکسچر اضافه میبینن که این نوع طرز تفکر خیلی مسخره هست گرافیک بحثش خیلی پچیده تر از این حرفاست مثلا به همین تریلر BF4 نگاه کنید واقعا چی داشت؟ همش همون چیز هایی بود که تو نسخه قبل دیده بودیم بیشترین چیزی که همرو تحت تاثیر قرار داد گرافیک و انیمیشن های بسیار طبیعی بازی بود حتی اگه Bf4 به فرض گیم پلی خسته کننده ای داشته باشه بخاطر نزدیک بودن بازی به واقعیت از این مقدار خستگی خیلی کم میکنه

اگه گرافیک مسئله مهمی نبود استدیو های بزرگ بازیسازی انقدر روی موتور های گرافیکی هزینه نمیکردن تو هر نمایشگاه بازی همیشه استدیو از جدیدترین تکنولوژی های گرافیکی خودشون تعریف میکنن بعد میرن سراغ گیم پلی و داستان

بازیهای مثل minecraft و TWD هم نباید با این بازی ها مقایسه بشن اینها بازیهای آرکید هستن و بیشتر برای سرگرم کردن مخاطب ساخته میشن و جزء بازیهای هاردکور به حساب نمیان هر چقدر هم این بازیها عالی باشن ایا میتونه جای هیلو و انچارتد رو پر کنه؟؟ هرگز !!!!

فراموش نکنیم همین کرایتک بود که با Crysis باعث شد Pc انقدر از کنسول ها جلو بزنه و الان تمرکز اکثر بازیهای نسل بعد بره رو گرافیک و اون رو در اولویت اول قرار بدن

حرف استاد کاملا درسته و من قبولش دارم :)

پ.ن: زنده باد گرافیک :) :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or