Yerli:گرافیک 60% بازی است

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
crysis-3-0aaaaa-020813.jpg

کرایتک همیشه در عرصه ی ویژگی های بصری حرف اول را میزند اما دربرابر موضوع اصلی اکثر بحث ها که آیا Gameplay حرف اول را میزند یا گرافیک,اقای Cevet yerli بیشتر به سمت گرافیک تمایل دارد
در جواب این سوال میگوید:60% یک بازی گرافیک ان است و این غیر قابل انکار است
به نظر میرسد بالاخره کسی جواب قطعی میدهد!:
مردم همیشه میگویند گرافیک اهمیت ندارد اما Crysis را بازی کنید و دوباره نظرشان را بپرسید.همیشه گرافیک حرف اول را خواهد زد
به عنوان مثال در Crysis 3 مراتع سرسبز آن و همچنین طرز تکان خوردن آن ها با باد.شما حتی از طرز تکان خوردن علف ها میتوانید نزدیک شدن دشمن را متوجه شود
گرافیک,چه سایه و چه نور شما را در وضعیت احساسی خاصی قرار خواهد داد و شما را در بازی غوطه ور خواهد ساخت و همین حس غوطه وری چیزی است که به شما برای ورود به یک دنیا کمک خواهد کرد.
گرافیک بهتر ,فیزیک بهتر ,موسیقی بهتر و همچنین عوامل تکنیکی بهتر همراه با کیفیت ساخت و عوامل هنری میتوانند همه چیز را بسیار زیباتر جلوه دهند,پس 60% بازی همین عوامل هستند.

منبع

آخرین ویرایش:
اره مطمئنه
.............
بزرگ شدن فضای بازی تاثیر مستقیم رو گرافیگ بازی داره مثل وسعت بیکران arma iii که باعث شد بدلیل ضعف کنسولها انحصاری pc بشه

گیم پلی عملا بستگی به هنر بازیساز داره کما اینکه sniper ghost warrior2 با این موتور گرافیکی غول یحتمل شلنگو گرفت به بازی ..

نمی خواستم چنین در و گوهری رو کوت کنم ولی این حرفا رو واقعا از کجات در میاری؟ آخه سوای اینا Arma III چه آشغالی هست اصلا؟
از پستاتم معلومه اطلاعاتت در مورد انجین بازی ها و معماری منحصر به فرد سخت افزار کنسول زیر صفره، اینقدر خودت رو مضحکه خاص و عام نکن. صبر کن امولاتور کنسول هایی که زیر آواتارت گذاشتی برای PC ـت (که بدون هیچ شکی فقط همین یه پلتفرم رو از دار دنیا داری) بیان بفهمی کنسول یعنی چی بعد در و گوهر پراکنی کنی.

---------- نوشته در 01:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:45 PM ارسال شده بود ----------

من تا حدودی باهاش موافقم. حداقل اینکه 60% تاثیرگذاری یه بازی به گرافیکش وابستس.

در عمل هم, همه به گرافیک توجه دارن نه چیز دیگه. مثل همین بچه های سایت خودمون و هزاران مثالی که میشه در موردش توی ترد امتیازها پیدا کرد!

از تو بعید بود ماکان! منظور این بابا گرافیک اژدها نشان روی PC با قدرت بی حد و مرزه، نه گرافیکی که صرفا با توجه به سخت افزار پلتفرم خوب باشه!
معلومه گرافیک خوب مهمه ولی باید برحسب قدرت پلتفرم سنجید مثلا GTA: China Town Wars با توجه به قدرت DS گرافیکش عالیه یا زلدای ویی هم همینطور. ولی این بابا می گه گرافیکی که با PC High End اجرا می شه مهمه و این یعنی بول شت!

من تا حدودی باهاش موافقم. حداقل اینکه 60% تاثیرگذاری یه بازی به گرافیکش وابستس.

در عمل هم, همه به گرافیک توجه دارن نه چیز دیگه. مثل همین بچه های سایت خودمون و هزاران مثالی که میشه در موردش توی ترد امتیازها پیدا کرد!
شما که تا حدود 100% با جواتی موافقی :دی. باید دید کنار یه گرافیک عالی و اتشفشانی چه چیزی برای ارائه کردن داره. 124 هزار مثال در این باره میشه زد مثل Half-Life 2 کنار اون گرافیک شکوهمند یه گیم پلی بینظیر داشت یا Shadow of Colossus کنار اون Big Bang گرافیکی (هنری-تکنیکی) یه سری انیمیشن داشت که هنوز توی این نسل نمونه ش ساخته و دیده نشده + گیم پلی ساده و قابل درک برای هر بازیبازی با هر سلیقه.

SotC و HL 2 تا عبد قابل بازی هستن ولی یه چیزی مثل کرایسیس 2 و 3 بعد از 2 دقیقه meh میشن.

MineCraft با اون متای سنگین و اون همه آوارد و فروش 6 میلیون کپی فقط در XBL درعمل ثابت کرد یرلی ســــخـــت در اشتباهِ.

پ.ن. یرلی و دارو دسته‌ش تنها چیزی که بلدن اینه. ازش دفاع میکنن. طبیعی هست.

آخرین ویرایش:
یرلی بولشت گفته. الان نیم ساعته تو تلاشم چطور این بولشت رو هضم کنم. حرف کاملا بی معنی و مزخرفه:)
سر یه بولشت الکی باهم دعوا نکنید...
شما هیتر جوات هستی .اصلا میدونی حضرت ایشان که هستند؟ایشان راضی فن های بازی راضی ربطش به هیتر ها چیه؟
هر دفعه ایشان حرفی میزنند امثال شما میریزید تاپیک رو خراب میکنید

بازی بدون گرافیک حوصلتو سر میبره! نمونش cod اگه گرافیک بازیها مهم نبود کنسول ها هیچ وقت پیشرفت نمیکردن چون با همون کنسولهی قدیمی هم میشه هر نوع گیم پلی رو به بازی اعمال کرد نمیشه؟ اگه گرافیک مهم نبود بازی ها تو همون نسل 2D متوقف میشد! و شما هنوز داشتید با همون آتاریتون بازی میکردین :d پس مهم بوده هست و خواهد بود.

آخرین ویرایش:
یعنی شما میگی گیم پلی ربطی به قدرت کنسول نداره؟ پس به چه دلیلی BF3 روی کنسول 24 نفره و برای پی سی 64 نفره؟ تازه مپ هم به کنار!
DICE explains why consoles are limited to 24 players - Battlefield 3

کنسول های جدید با توجه به ارتقایی که در سخت افزارشون داده میشه یک بستر مناسب ایجاد میکنن برای پیشرفت گرافیکی و بیشتر کار کردن بهینه تر کردن موتور ها برای همین عوامل اما تمرکز اصلیشون پیشرفت در گرافیگه
بنده جایی نگفتم باعث پیشرفت این گزینه ها نمیشه

بنده ضرس قاطع گفتم اساسا کنسول بعدی برای ارتفا سطح گرافیگی بازیها تولید و عرضه میکنن درکنارش یکسری مزیتهایی داره که قابل چشم پوشی نیست اما تمام بازیهای نسل بعدی هم برای 360/ps3 عرضه میشن و دارندگان 360/ps3 هم میتونن با همون گیم پلی صفا کنن 8-|
اما گرافیکشون داغونه نسبت به کسایی که دارن از ps4/x720 استفاده میکنن .

غیره اینه ؟

اتفاقا دقیقا هم پلی 3 دارم هم ایکس باکس 360 اما خودمو همیشه pcgame میدونم چون بخاطر همین مطلب و سخت افزار محدود کنسولها پیشرفت در بازیها با توجه به عرضه نسل بعدی کنسول جلو میره
مگرنه اگه قرار بود پیشرفت گرافیکی بازیها با توجه به سخت افزار high end پی سی ها جلو بره که الان دیگه اکثر بازی ها بیشتر شبیه فیلم میشد

شما هیتر جوات هستی .اصلا میدونی حضرت ایشان که هستند؟ایشان راضی فن های بازی راضی ربطش به هیتر ها چیه؟
خب من هیتر!
شما فقط یه بار دیگه متن خبر رو بخون بعد پست قبلی بنده رو بخون ببین دروغ می گم یا نه!
رسما تبلیغ گرافیک بازی خودش رو کرده و کل سبک ها و موتورهای گرافیکی دیگه و گرافیک پلتفرم های ضعیف تر رو که اتفاقا می تونن در نوع خودشون عالی و بهتر از Crysis باشن رو زیر سوال برده:
مردم همیشه میگویند گرافیک اهمیت ندارد اما Crysis را بازی کنید و دوباره نظرشان را بپرسید.همیشه گرافیک حرف اول را خواهد زد
به عنوان مثال در Crysis 3 مراتع سرسبز آن و همچنین طرز تکان خوردن آن ها با باد.شما حتی از طرز تکان خوردن علف ها میتوانید نزدیک شدن دشمن را متوجه شود
گرافیک,چه سایه و چه نور شما را در وضعیت احساسی خاصی قرار خواهد داد و شما را در بازی غوطه ور خواهد ساخت و همین حس غوطه وری چیزی است که به شما برای ورود به یک دنیا کمک خواهد کرد.
گرافیک بهتر ,فیزیک بهتر ,موسیقی بهتر و همچنین عوامل تکنیکی بهتر همراه با کیفیت ساخت و عوامل هنری میتوانند همه چیز را بسیار زیباتر جلوه دهند,پس 60% بازی همین عوامل هستند.

نمی خواستم چنین در و گوهری رو کوت کنم ولی این حرفا رو واقعا از کجات در میاری؟ آخه سوای اینا Arma III چه آشغالی هست اصلا؟
از پستاتم معلومه اطلاعاتت در مورد انجین بازی ها و معماری منحصر به فرد سخت افزار کنسول زیر صفره، اینقدر خودت رو مضحکه خاص و عام نکن. صبر کن امولاتور کنسول هایی که زیر آواتارت گذاشتی برای PC ـت (که بدون هیچ شکی فقط همین یه پلتفرم رو از دار دنیا داری) بیان بفهمی کنسول یعنی چی بعد در و گوهر پراکنی کنی.
از تو بعید بود ماکان! منظور این بابا گرافیک اژدها نشان روی PC با قدرت بی حد و مرزه، نه گرافیکی که صرفا با توجه به سخت افزار پلتفرم خوب باشه!
معلومه گرافیک خوب مهمه ولی باید برحسب قدرت پلتفرم سنجید مثلا GTA: China Town Wars با توجه به قدرت DS گرافیکش عالیه یا زلدای ویی هم همینطور. ولی این بابا می گه گرافیکی که با PC High End اجرا می شه مهمه و این یعنی بول شت!

ok تو راست میگی ..
وقت طلاس

کاملا درسته این جناب سهیل محمودی شاعر گرانقدر کلا زیاد نباید جدی گرفتش بزا خوش باشه

آخرین ویرایش:
کنسول های جدید با توجه به ارتقایی که در سخت افزارشون داده میشه یک بستر مناسب ایجاد میکنن برای پیشرفت گرافیکی و بیشتر کار کردن بهینه تر کردن موتور ها برای همین عوامل اما تمرکز اصلیشون پیشرفت در گرافیگه
بنده جایی نگفتم باعث پیشرفت این گزینه ها نمیشه

بنده ضرس قاطع گفتم اساسا کنسول بعدی برای ارتفا سطح گرافیگی بازیها تولید و عرضه میکنن درکنارش یکسری مزیتهایی داره که قابل چشم پوشی نیست اما تمام بازیهای نسل بعدی هم برای 360/ps3 عرضه میشن و دارندگان 360/ps3 هم میتونن با همون گیم پلی صفا کنن 8-|
اما گرافیکشون داغونه نسبت به کسایی که دارن از ps4/x720 استفاده میکنن .

غیره اینه ؟

اتفاقا دقیقا هم پلی 3 دارم هم ایکس باکس 360 اما خودمو همیشه pcgame میدونم چون بخاطر همین مطلب و سخت افزار محدود کنسولها پیشرفت در بازیها با توجه به عرضه نسل بعدی کنسول جلو میره
مگرنه اگه قرار بود پیشرفت گرافیکی بازیها با توجه به سخت افزار high end پی سی ها جلو بره که الان دیگه اکثر بازی ها بیشتر شبیه فیلم میشد

مشکل شما هم اینه فقط بلدین توهین کنید بجای تحقیق کردن وقتی هنوز نمیدونی بهتر شدن گیم پلی در یک بازی ربطی به کنسول نسل بعد یا نسل کنونی نداره پس گفتگو با شما بی فایدس

دوست عزیز اومدی یه داستان نوشتی به جای اینکه جواب سوال من رو بدی!
کدوم آخرش؟

دوست عزیز اومدی یه داستان نوشتی به جای اینکه جواب سوال من رو بدی!
کدوم آخرش؟
چی کدوم رفیق ؟ جوابت سوالت در پست قبلی به دقت داده شد.
شما وقتی سریال تعریف میکنی هوش مصنوعی تو پرفورمنس سخت افزاری دنبالش میگردی توقع داری داستان نشوی؟
تمام بازیهای نسل بعدی هم برای 360/ps3 عرضه میشن و دارندگان 360/ps3 هم میتونن با همون گیم پلی صفا کنن
yahoo_29.gif
موفق باشی

آخرین ویرایش:
چی کدوم رفیق ؟ جوابت سوالت در پست قبلی به دقت داده شد.
شما وقتی سریال تعریف میکنی هوش مصنوعی تو پرفورمس سخت افزاری دنبالش میگردی توقع داری داستان نشوی؟

شما میگی که بهتر شدن گیم پلی ربطی به کنسول نسل بعد و نسل کنونی نداره من میگم داره!
DICE explains why consoles are limited to 24 players - Battlefield 3

حالا به نظر شما ربطی داره یا نداره؟

خب من هیتر!
شما فقط یه بار دیگه متن خبر رو بخون بعد پست قبلی بنده رو بخون ببین دروغ می گم یا نه!
رسما تبلیغ گرافیک بازی خودش رو کرده و کل سبک ها و موتورهای گرافیکی دیگه و گرافیک پلتفرم های ضعیف تر رو که اتفاقا می تونن در نوع خودشون عالی و بهتر از Crysis باشن رو زیر سوال برده:
بله خیلی ها هستن که میان بقیه رو زیر سوال میبرن و خط و نشون برای گیمینگ میکشند
اما استاد جوات راضی فن های بازی راضی چرا شخصیت ایشان را خراب میکنید؟

ایشون میگه 60% بازی گرافیکش هست. پس می مونه 40% باقی مونده. 40% رو باید بین گیم پلی ، داستان ، صداگذاری ، موسیقی ، طراحی مراحل و جو بازی و ... تقسیم کنیم. ایشاالله بر سر گیم پلی یه منتی میذاریم و یه 10% اون پایین مایینا برای گیم پلی باقی می مونه ! :دی واقعاً این طوریه ؟! یعنی چند نفر اینجا با این درصدبندی ها سراغ بازی ها میرن ؟!
بحثی که بعضی از دوستان در مورد گرافیک میکنن ، با صحبت های Yerli متفاوته. اصولاً انسان از زیبایی خوشش میاد و گرافیک زیبا هم میتونه برای انسان جالب باشه. اولین چیزی هم که بعد از نمایش تریلر یا عکس های یه بازی دیده میشه ، گرافیکش هست. هنوز نه جزییات زیادی از داستان میدونیم و نه بازی رو دستمون گرفتیم که گیم پلی اون رو بفهمیم. پس طبیعیه که خیلی از بحث ها میره سر گرافیک ، مخصوصاً اگه این گرافیک دیدنی باشه. توی بحث های کل کل هم گرافیک راحت ترین بخش برای بحث کردن هست. گیم پلی و داستان و ... تا حدودی سلیقه ای هستن ، ولی گرافیک پایه و مبنای عددی و محاسبه ای داره. میگن فلان بازی از تکنیک X استفاده میکنه و اون یکی AAـش فلان هست و رزولوشنش چنان هست و یکی دیگه Draw Distanceـش انقدره و ... یعنی خیلی راحت تر میشه در موردشون بحث کرد و برای همین همیشه این جور بحث ها بیشتر و جذاب تر از بقیه بحث ها هست.
در مجموع این موضوع که ملت از گرافیک خوششون میاد ، یه چیز واضح هست و منم عاشق این هستم که بازی های محبوبم بهترین گرافیک ممکن رو داشته باشن ، ولی این موضوع ربطی به این درصدهای خنده دار نداره. خود من وقتی میام تریلر Deep Down رو می بینم ، کف میکنم و میگم عجب گرافیک خفنی ! در حالی که اگه سبکش یه چیزی تو مایه های Dragon`s Dogma باشه ، به سلیقه من نمیخوره و اصلاً سراغش نمیرم. پس این تعریفی که از گرافیک بازی کردم و ازش خوب گفتم ، دلیل نمیشه که از خود بازی هم خوشم بیاد. وقتی ویدئوهای Crysis 3 رو می دیدم ، میگفتم جل الخالق ! وا حیرتا ! ولی بازی رو گرفتم و از روزی که نصبش کردم ، یک ساعت بیشتر انجامش ندادم. سیستمم درپیت هست ولی Crysis 3 روی همین سیستم من هم تقریباً از همه بازی های کنسولی گرافیک بهتری داره و با این وجود ولش کردم ، چون با سلیقه من جور نیست. اینجاست که مشخص میشه گرافیک 60% که چه عرض کنم ، 5% ارزش بازی رو هم برام تشکیل نمیده و مهم بخش های دیگه بازی هست. حالا اگه اون ها مطابق میل من باشن و کیفیت بالایی داشته باشن ، خیلی هم خوشحال میشم که گرافیک بازی هم عالی باشه.
در مجموع بازی ها میتونن با گرافیک های متوسط هم کلی جذابیت داشته باشن ، اگه روی بقیه بخش هاشون به درستی کار بشه. بازی میتونه گرافیک پیکسلی داشته باشه یا از گرافیک های سال 2008 و 2009 پایین تر باشه ، ولی لذتی که آدم ازش میبره قابل مقایسه با خیلی بازی ها نباشه. از اون طرف گرافیک یه بازی میتونه با جلوه های ویژه فیلم های سینمایی رقابت کنه ، ولی بقیه مواردش ضعیف باشه و آدم بعد از یه کم بَه بَه و چَه چَه در مورد گرافیک ، بذارتش کنار. این وسط اگه یه بازی فوق العاده ، با گرافیک فوق العاده هم همراه باشه که چه بهتر ، چون بازی رو کامل تر میکنه. ولی اگه گرافیکش خیلی عالی هم نباشه ، باز شرف داره به بازی ای که جز گرافیک چیزی نداره. اینجاست که علم ریاضیات زیر سوال میره و 40>60 و جهان منهدم میشه ! :دی یعنی طبق فرمایشات جناب Yerli ، وقتی دو تا بازی رو کنار هم بذاریم و گرافیک یکی فوق العاده باشه و گرافیک اون یکی داغون ، دیگه بقیه بخش ها مثل گیم پلی و داستان و ... رو باید بریزیم توی جوب ! چون خیلی راحت بازی اول 60% راه رو رفته و بازی دوم هرچقدر هم زور بزنه دیگه به اون 60% نمیرسه و در بهترین حالت میشه 40% و اوت میشه ! :دی

Battle Realms@
ببین دوست عزیز ، شما الان واسه خودت قرارداد کردی که گرافیک و پیشرفت گرافیک مهمترین رکن بازیه و هیچجوره هم قبول نمیکنی که به غیر از گرافیک فاکتورهای دیگه ای از جمله گیم پلی روان و هوش مصنوعیه قوی روی بازی تاثیر دارند و این فاکتور هارو به هیچ وجه نمیشه روی کنسول های دو نسل مختلف بصورت مساوی تجربه کرد.مثال ساده اش همین FIFA یا PES روی PS3 و PS2 که علاوه بر تفاوت در گرافیک تو گیم پلی هم فرق دارن و نمیشه انکارش کرد و همین موضوع برای بازیهای دیگه هم صادقه. حالا باز بیا بگو با گرافیک کمتر میشه همه ی بازیها رو با کنسول های همین نسل بازی کرد.اینطوری که شما میگی همین کرایسیس رو هم باید بشه رو آتاری و میکرو هم بازی کرد.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
با تشکر از آریا که اینقدر خوب همه ی مسئله رو توضیح داد و دیگه حرفی واسه گفتن باقی نذاشت.

آخرین ویرایش:
ایشون میگه 60% بازی گرافیکش هست. پس می مونه 40% باقی مونده. 40% رو باید بین گیم پلی ، داستان ، صداگذاری ، موسیقی ، طراحی مراحل و جو بازی و ... تقسیم کنیم. ایشاالله بر سر گیم پلی یه منتی میذاریم و یه 10% اون پایین مایینا برای گیم پلی باقی می مونه !
:biggrin1:
واقعاً این طوریه ؟! یعنی چند نفر اینجا با این درصدبندی ها سراغ بازی ها میرن ؟!
بحثی که بعضی از دوستان در مورد گرافیک میکنن ، با صحبت های Yerli متفاوته. اصولاً انسان از زیبایی خوشش میاد و گرافیک زیبا هم میتونه برای انسان جالب باشه. اولین چیزی هم که بعد از نمایش تریلر یا عکس های یه بازی دیده میشه ، گرافیکش هست. هنوز نه جزییات زیادی از داستان میدونیم و نه بازی رو دستمون گرفتیم که گیم پلی اون رو بفهمیم. پس طبیعیه که خیلی از بحث ها میره سر گرافیک ، مخصوصاً اگه این گرافیک دیدنی باشه. توی بحث های کل کل هم گرافیک راحت ترین بخش برای بحث کردن هست. گیم پلی و داستان و ... تا حدودی سلیقه ای هستن ، ولی گرافیک پایه و مبنای عددی و محاسبه ای داره. میگن فلان بازی از تکنیک X استفاده میکنه و اون یکی AAـش فلان هست و رزولوشنش چنان هست و یکی دیگه Draw Distanceـش انقدره و ... یعنی خیلی راحت تر میشه در موردشون بحث کرد و برای همین همیشه این جور بحث ها بیشتر و جذاب تر از بقیه بحث ها هست.
در مجموع این موضوع که ملت از گرافیک خوششون میاد ، یه چیز واضح هست و منم عاشق این هستم که بازی های محبوبم بهترین گرافیک ممکن رو داشته باشن ، ولی این موضوع ربطی به این درصدهای خنده دار نداره. خود من وقتی میام تریلر Deep Down رو می بینم ، کف میکنم و میگم عجب گرافیک خفنی ! در حالی که اگه سبکش یه چیزی تو مایه های Dragon`s Dogma باشه ، به سلیقه من نمیخوره و اصلاً سراغش نمیرم. پس این تعریفی که از گرافیک بازی کردم و ازش خوب گفتم ، دلیل نمیشه که از خود بازی هم خوشم بیاد. وقتی ویدئوهای Crysis 3 رو می دیدم ، میگفتم جل الخالق ! وا حیرتا ! ولی بازی رو گرفتم و از روزی که نصبش کردم ، یک ساعت بیشتر انجامش ندادم. سیستمم درپیت هست ولی Crysis 3 روی همین سیستم من هم تقریباً از همه بازی های کنسولی گرافیک بهتری داره و با این وجود ولش کردم ، چون با سلیقه من جور نیست. اینجاست که مشخص میشه گرافیک 60% که چه عرض کنم ، 5% ارزش بازی رو هم برام تشکیل نمیده و مهم بخش های دیگه بازی هست. حالا اگه اون ها مطابق میل من باشن و کیفیت بالایی داشته باشن ، خیلی هم خوشحال میشم که گرافیک بازی هم عالی باشه.
در مجموع بازی ها میتونن با گرافیک های متوسط هم کلی جذابیت داشته باشن ، اگه روی بقیه بخش هاشون به درستی کار بشه. بازی میتونه گرافیک پیکسلی داشته باشه یا از گرافیک های سال 2008 و 2009 پایین تر باشه ، ولی لذتی که آدم ازش میبره قابل مقایسه با خیلی بازی ها نباشه. از اون طرف گرافیک یه بازی میتونه با جلوه های ویژه فیلم های سینمایی رقابت کنه ، ولی بقیه مواردش ضعیف باشه و آدم بعد از یه کم بَه بَه و چَه چَه در مورد گرافیک ، بذارتش کنار. این وسط اگه یه بازی فوق العاده ، با گرافیک فوق العاده هم همراه باشه که چه بهتر ، چون بازی رو کامل تر میکنه. ولی اگه گرافیکش خیلی عالی هم نباشه ، باز شرف داره به بازی ای که جز گرافیک چیزی نداره. اینجاست که علم ریاضیات زیر سوال میره و 40>60 و جهان منهدم میشه !
:biggrin1:
یعنی طبق فرمایشات جناب Yerli ، وقتی دو تا بازی رو کنار هم بذاریم و گرافیک یکی فوق العاده باشه و گرافیک اون یکی داغون ، دیگه بقیه بخش ها مثل گیم پلی و داستان و ... رو باید بریزیم توی جوب ! چون خیلی راحت بازی اول 60% راه رو رفته و بازی دوم هرچقدر هم زور بزنه دیگه به اون 60% نمیرسه و در بهترین حالت میشه 40% و اوت میشه !

ببینید یه بازی هدفش سرگرم کننده بودن هست و در نتیجه بدون هیچ بحثی حرف اول و آخر رو باید گیم پلی بزنه. یعنی همه چیز, از گرافیک تا داستان و صدا، باید در راستای انتقال صحیح گیم پلی باشه. اما این اصل باعث نمیشه در عمل گرافیک بازی سهمی کمتر از این مقدار رو داشته باشه.

گرافیک خیلی مهمه. در واقع شما غیر از ایده های مینیمالیستی هیچ بازی رو، هیچ بازی بزرگی رو نمیتونید پیدا کنید که گرافیکش بد باشه. یعنی مجموع گرافیک هنری و تکنیکی. در واقعیت هم این گرافیک هست که بازی هارو لید میکنه و مخاطبین رو به سمت خودش جذب میکنه. مثال میزنم.

بهترین مثال برای من Uncharted و یا TLoU هستن. هیچ کدوم این بازی ها خالق هیچ سیستم جدیدی نیستن. صرفا یه کلاژی از همه ایده ها هستن (که قبلا همشون رو توی ده ها بازی دیدیم) که هنر بی نظیر ND و طراحان بازی باعث میشه ترکیبشون در کنار هم منجر به خلق یک تجربه نو بشه. اما همین بازی ها سعی از منظر گرافیک بهترین در نوع خودشون هستن. اما اگه تاثیر گرافیک اندازه 60% نیست و یا کمتره چرا ND و SOny میان این همه هزینه میکنن و بهترین رو میسازن؟ چرا نمیان یه بازی در حد باقی بازی ها بسازن؟ ممکنه یکی بیاد بگه برای اینکه از نظر بصری بازی رو تک کنه و به عنوان شخصیت بده که باز هم در تناقض با جهت اصلی این ترد هست چون به فرموده دوستان مهم گیم پلی هست و چون مثلا UC گیم پلیش بی نقصه خیلی راحت میتونه یه گرافیک معقول نرمال داشته باشه نه خیلی خوب!

واقعیت اینه که توی بازی های بزرگ گرافیک تا حدود همون 60% تاثیر داره. من براحتی میتونم تصور کنم TLoU اگه از نظر تکنیکی و هنر اینقدر خاص نبود الان این همه کشته مرده نداشت. در عمل هم هیچ گیمری UC2 رو لا گرافیک از رده خارج و به صرف اینکه گیم پلیش خوبه تجربه نمیکنه. منظورم مشت نمونه خروار گیمرها هستن که متاسفانه تنها گیمرها به بلوغ رسیده هاردکور رو شامل نمیشه. بنظر من پرسپکتیو شما برای برداشت از این صحبت غلطه. اول اینکه صحبت چوات به این شکل تند نبوده، دوم اینکه منظور برداشتی رو که شماها ازش کردید منظور نداشته.

الان شما بخواید یه بازی طراحی کنید، از هر منظری بهش نگاه کنید اصل قضیه همون بعد تک هست. حتی ایده خوب هم در حاصلضرب بعد تکنیکی و هنری بازی هاست که معنی پیدا میکنه. خصوصا با پیشرفت تکنولوژی این بالانس بیشتر هم بهم میخوره. کم کم کار به جایی میرسه که زیر ژانر ها از بین میرن، ما به یک سری ژانر کلی و استاندارد های مشخص میرسیم که مجبورن برای رقابت گرافیک های بهتری ارایه بدن.

Am!r @

عزیز گرامی بنده هیچ وقت نگفتم که گرافیک همه چیز بازیه ... هم بنده میدونم هم شما میدونید هم تمام گیمرهای محترم انجمن میدونند که داستان و گرافیک لازم ملزوم یکدیگر هستند .
در کل گرافیک تا حد بسیار بسیار زیادی تاثیر گزاره حالا این بنده خدا یه درصدی اعلام کرده دلیل نمیشه ترور شخصیتیش کنیم .. بنده همانقدر که از گرافیک crysis تعریف میکنم به همان میزان هم از کیفیت بصری deep down تو همون ده دقیقه ایی که ازش دیدیم تعریف میکنم .

دو فردای دیگه deep down هم اگه داستان خوبی نداشته باشه ضمن احترام به گرافیک بازی داستانشو نقد میکنم اصلا سلیقه ایی نظر نمیدم .

اتفاقا من crysis 3 دوبار به اتمام رسوندم بازی بسیار خوب با گرافیک منحصر بفردیه حالا یکی با سلیقش جور نیست و ازاده بازی نکنه .

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
با تشکر از آریا که اینقدر خوب همه ی مسئله رو توضیح داد و دیگه حرفی واسه گفتن باقی نذاشت.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or