Yerli:گرافیک 60% بازی است

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
crysis-3-0aaaaa-020813.jpg

کرایتک همیشه در عرصه ی ویژگی های بصری حرف اول را میزند اما دربرابر موضوع اصلی اکثر بحث ها که آیا Gameplay حرف اول را میزند یا گرافیک,اقای Cevet yerli بیشتر به سمت گرافیک تمایل دارد
در جواب این سوال میگوید:60% یک بازی گرافیک ان است و این غیر قابل انکار است
به نظر میرسد بالاخره کسی جواب قطعی میدهد!:
مردم همیشه میگویند گرافیک اهمیت ندارد اما Crysis را بازی کنید و دوباره نظرشان را بپرسید.همیشه گرافیک حرف اول را خواهد زد
به عنوان مثال در Crysis 3 مراتع سرسبز آن و همچنین طرز تکان خوردن آن ها با باد.شما حتی از طرز تکان خوردن علف ها میتوانید نزدیک شدن دشمن را متوجه شود
گرافیک,چه سایه و چه نور شما را در وضعیت احساسی خاصی قرار خواهد داد و شما را در بازی غوطه ور خواهد ساخت و همین حس غوطه وری چیزی است که به شما برای ورود به یک دنیا کمک خواهد کرد.
گرافیک بهتر ,فیزیک بهتر ,موسیقی بهتر و همچنین عوامل تکنیکی بهتر همراه با کیفیت ساخت و عوامل هنری میتوانند همه چیز را بسیار زیباتر جلوه دهند,پس 60% بازی همین عوامل هستند.

منبع

آخرین ویرایش:
قدرت بیشتر فقط برای گرافیک بیشتر نیست
توی بازیهای ریسینگ برای شبیه سازی بهتر
توی بازی ها برای محیط های بزرگتر, AI پیشرفته تر, فیزیک بهتر و..... هست
توی PS2 یا xbox کدوم بازی شبیه ساز رانندگی در حد فورزا 4 و جی تی 5 بود .... البته نه از لحاظ گرافیک, از لحاظ فیزیک و ...
یا کدوم بازی محیطی به بزرگی اسکایریم یا RDR داشتند...
نسل جدید, همه موارد بازی رو افزایش میده ولی اکثرا فقط پیشرفت گرافیکی رو میبینن
درسته که قدرت بیشتر فقط برای گرافیک نیست اما بیشتر از 90% برای گرافیک هست. (با اینکه خوشم نمیاد بگم اما نمیشه انکارش کرد! و همین گرافیک هست که به بازی جون میده اونم از هر لحاظ)
AI و Physics هم بخشی از گرافیکِ.

مشکل شما هم اینه فقط بلدین توهین کنید بجای تحقیق کردن وقتی هنوز نمیدونی بهتر شدن گیم پلی در یک بازی ربطی به کنسول نسل بعد یا نسل کنونی نداره پس گفتگو با شما بی فایدس .
مطمئنی؟

این اول نظرش این بود که گرافیک 100 درصد هست بعد که دید کرایسیس3 به چه موفقیت هایی دست یافت ( :دی ) آوردش رو 60 درصد یه بازی دیگه هم بده و متاش 75 بشه گرافیک از نظرش میشه 30 درصد و بیشتر به مسائل دیگه میپردازه تازه بعد از اون بازیاش قابل خرید میشه .

از نظر من داستان 50 درصد و گیمپلی %38 و بقیه موارد هم 12 درصد :دی

مطمئنی؟
اره مطمئنه
.............
بزرگ شدن فضای بازی تاثیر مستقیم رو گرافیگ بازی داره مثل وسعت بیکران arma iii که باعث شد بدلیل ضعف کنسولها انحصاری pc بشه

گیم پلی عملا بستگی به هنر بازیساز داره کما اینکه sniper ghost warrior2 با این موتور گرافیکی غول یحتمل شلنگو گرفت به بازی ..

آخرین ویرایش:
در مورد درصدش موافق نیستم.
اولین چیزی که بازیباز رو جذب خودش میکنه در نمایشها, گرافیک هستش ولی کافیه 40 درصد روی گیمپلی و غیره وقت گذاشته باشن که نتیجش عناوینی بسیار ناراجت کننده از آب در بیاد...
من خودم عاشق گرافیک کرایسیس هستم ولی اونهمه پتانسیل و زیبایی رو که بازی نهفته داره نمیتونه حتی به همون 40 درصد برسونه...

ایکاش STALKER 2 با این انجین ساخته میشد. البته توسط همون بازسیسازان اکراینی...

یکی از عجایب هفتگانه:d

1: شما به من بگو چطوری بعد ده دقیقه Deep Down تماشاکردن به این باور رسیدی که گیم پلی و داستان عالی داره ؟

2:ایا هوش مصنوعی و گیم پلی نمیشه تو ps3 . x320 هم روشون کار کرد تا بهتر بشه ؟؟؟

مشکل شما هم اینه فقط بلدین توهین کنید بجای تحقیق کردن وقتی هنوز نمیدونی بهتر شدن گیم پلی در یک بازی ربطی به کنسول نسل بعد یا نسل کنونی نداره پس گفتگو با شما بی فایدس .

باز هم تاکید میکنم
ps4 اساسا برای ارتقا سطح گرافیکی بصری بازیها داره میاد پس عاشقان جان برکف ps4 باید بدونن اگه گرافیک براشون مهم نیست میتونن بازی های جدیدو رو همون کنسول قدیمی خودشونم بازی کنن

وسلام نامه شد تمام

موفق باشی
من توهین نکردم.مشکل شما اینه که فکر میکنی دانای کل هستی و هرکی مخالف شما بود به شما توهین کرده.
اصلا Deep down به کنار ولی تو این همه عنوان هایی که سبکشون FPS هست مثل B-F3 , COD , KillZone و ... من مجبور نیستم بیام کرایسیس بازی کنم فقط و فقط به خاطر اینکه برگ هاش موقع اومدن باد تکون میخوره یا اینکه برم تو آب تیر بزنم ببینم چه موج هایی تشکیل میشن و ... . کرایسیس وقتی گیم پلی داشت در کنار یه داستان قوی و روایت خوب و از همه مهمتر برای یه بازیه FPS اینکه یه مالتی قوی داشت اونموقع میشینم بازیش میکنم و دیگه بعد از بازی کردن هر شماره بهش نمیگم بولشیت.
اما در مورد اینکه میگی اومدن PS4 فقط به خاطر پیشرفت گرافیک هست با یه مثال بهت توضیح میدم که اینجوری نیست.
شما نمیدونم GOW II رو با PS2 بازی کرده بودی یا نه اما تعداد دشمن هایی که در یه نبرد حاظر میشدن خیلی از اون چیزی که تو PS3 شاهدش بودیم کمتر بود ( عدد نمیدم چون مطمئن نیستم چندتا بود ولی اگه PS2 تو هر نبرد 15 تا دشمن به طور همزمان داشت PS3 تا 30-40 میتونست داشته باشه.دوستانی که اطلاع دارن بگم بهتره ) و این موضوع هیچ ربطی به گرافیک نداره.همینطور اینکه مثلا اگه تو GTA مردم کارهای مختلفی انجام نمیدن و همه اکثرا درحال قدم زدن هستن ولی نسل بعد قطعا اینگونه نخواهد بود.همونطور که تو تریلر Watch Dogs هم شاهدش بودیم.
الان داری میگی روی هوش مصنوعی و گیم پلی بیشتر کار کنن تا بهتر بشه تو همین ps3 و 360 ولی به نظر من ND انقدر تو این زمینه جلو رفت که به یه دیوار رسید که روش نوشته بود " هی پسر ! اینجا دیگه آخر خطه " مشخصا همونطور که گرافیک تا یه جایی قابل اجرا برای نسل هست ، در مورد گیم پلی بزرگتر و هوش مصنوعیه بیشتر همین امر صادقه ولی به نظر شما اونها فاکتورهایی هستن که میشه رو PS1 هم داشت ولی اشتباه شما همینجاست. درکل که میدونم شما قانع نشدی و نخواهی شد ولی ما تلاشمون رو کردیم. موفق باشی.

ps4 اساسا برای ارتقا سطح گرافیکی بصری بازیها داره میاد پس عاشقان جان برکف ps4 باید بدونن اگه گرافیک براشون مهم نیست میتونن بازی های جدیدو رو همون کنسول قدیمی خودشونم بازی کنن

من نمی‌خوام هی پست بدم و بحث الکی وا کنم ولی پستایی می‌دی که آدم با مغز می‌خواد بره تو دیوار! عزیز من این حرفی که می‌زنم ربطی به اینکه من فن سونی هستم یا ماکرو نیست.

یه کم فکر کن بعد پست بده، اخه این حرفی که بالا زدم و قرمزش کردم یعنی چی؟ پس با صحبت‌های شما همه الان باید کنترلر میکرو دستشون باشه چون بازی هاشون گرافیک نداره؟ نسل جدید باعث میشه سازندها از همه لحاظ دستشون باز باشه، قدرت کنسول ها جدید این امکان رو می‌ده برنامه ساز، ایدهای جدید و نو رو در بازی خلق کنه. همه چی رو نمیشه که خلاصه کرد تو گرافیک که! 720 , PS4 و هر کنسولی که 50 سال دیگه بیاد همیشه برتری خواهد داشت نسبت به قبل خود و این شامل گرافیک هم میشه و کنسول قوی این امکان رو میده بازی هر چه طبیعی تر ساخته بشه.

تا حدودی درسته مساله این نیست که آیا درست هست که گرافیک حرف اول را میزند یا خیر مساله این هست که اکثر گیمر ها گرافیک رو دوست دارن و حاظر هستن بازی گرافیک داشته باشه ولی گیم پللی نداشته باشه نمونش بچه های همین سایت که چقدر darksiders رو کوبیدن که گرافیکش کم هست و این حرف ها.
حتی همین لحظه که دارم با شما صحبت میکنم فروشگاه های بازی بازی هایی نظیر god of war و uncharted را چون گرافیک بیشتری داره با قیمت بیشتر میفروشن و خریداران هم میخرن کلا شما برو داخل یک فروشگاه بازی کسی کمتر پیش اومده بشنوی که فروشنده بگه آره سبک این بازی جدید هست و داستان زیبایی داره یا چمیدونم گیمپلی خوبی داره(خیلی از مثلا گیمر های امروز حتی نمیدونن معنی گیم پلی چی هست و اکثرا اون رو اینطوری تفسیر میکنن بازی که بازی میکنه یا بازی بازی اینم از نتایج ... هست ) فقط حرف از اینه که گرافیک بالا هست و از این حرف های نمونش روزی که رفتم far cry3 راو بخرم به فروشنده میگم چطوری هست میگه گرافیک عالی و من گفتم بازم همون بازی قبلی هست ولی هیچ تغییری نکرده در حالی که کاملا در بازی موج میزنه که سازنده تصمیم گرفته به گیمپلی اهمیت بده و در کنارش یک گرافیک زیبا رو هم به تصویر بکشه به نظرم سازنده های کرایسیس تازه از شماره ی دو به فکر گیمپلی افتادن و شماره های اول تنها چیزی که بازی داشت گرافیک بود شاهدش هم که اگر شما گرافیک بازی را روی very low میزاشتی حتی حاظر نبودی 10 دقیقه توی بازی بمونی پس نتیجه میگیریم که ایشون به عنوان کارگردان بازی نمیتونه بگه ماست من ترش هست و این حرف رو زده چون بازیش گرافیکش بالاست والا شما همچین حرفی رو هیچوقت از سازنده minecraft نخواهید شنید

من تا حدودی باهاش موافقم. حداقل اینکه 60% تاثیرگذاری یه بازی به گرافیکش وابستس.

در عمل هم, همه به گرافیک توجه دارن نه چیز دیگه. مثل همین بچه های سایت خودمون و هزاران مثالی که میشه در موردش توی ترد امتیازها پیدا کرد!

من نمی‌خوام هی پست بدم و بحث الکی وا کنم ولی پستایی می‌دی که آدم با مغز می‌خواد بره تو دیوار! عزیز من این حرفی که می‌زنم ربطی به اینکه من فن سونی هستم یا ماکرو نیست.

یه کم فکر کن بعد پست بده، اخه این حرفی که بالا زدم و قرمزش کردم یعنی چی؟ پس با صحبت‌های شما همه الان باید کنترلر میکرو دستشون باشه چون بازی هاشون گرافیک نداره؟ نسل جدید باعث میشه سازندها از همه لحاظ دستشون باز باشه، قدرت کنسول ها جدید این امکان رو می‌ده برنامه ساز، ایدهای جدید و نو رو در بازی خلق کنه. همه چی رو نمیشه که خلاصه کرد تو گرافیک که! 720 , PS4 و هر کنسولی که 50 سال دیگه بیاد همیشه برتری خواهد داشت نسبت به قبل خود و این شامل گرافیک هم میشه و کنسول قوی این امکان رو میده بازی هر چه طبیعی تر ساخته بشه.

گرگ شب دوست نازنینم چرا اخه میخوای با مغز بری تو دیوار:(

پس با صحبت‌های شما همه الان باید کنترلر میکرو دستشون باشه
دقیقا کسی که فقط گیم پلی داستان براش مهمه بهتره همون میکرو دستش باشه همون میکرو سگا بازی هایی داره که هم داستان قشنگی دارن هم گیم پلی خوب .

دوست عزیزم طرف میگه گرافیگ تو بازی ارزشی نداره و اقای Cevet yerli احمق تصور میکنه درسته ؟؟؟

ok اصلا درست ما هم میگیم شمایی برات گرافیک مهم نیستو فقط داستان مهمه و کرایسیس فقط یه بنچمارک تصور میکنی .. سوال اینجاس چطور وقتی پای گرافیک بازیهای انحصاری deep down سونی میاد طرف خودکشی میکنه برای گرافیکش به به چه چه که بله عجب گرافیکی داره :))

ایا این به شما ثابت میکنه 80% کاربران تو بازی سنتر طرفدار ps4 هستن منجمله خود شما ؟
ایا فکر میکنید این تاپیک اگه تو یه فروم سخت افزاری زده میشد داستان به چه صورتی میشد ؟

یه گیمر باید به بازیهایی نظیر crysis و metro 2013 احترام بزاره که باعث پیشرفت کیفی بازی ها میشن همینطور هم باید به بازیهایی مثل BioShock Infinite احترام بزاره که باعث پیشرفت سطح داستانی بازیها میشن

حالا طرف حرف منو قبول نداره فدای سر کچل kano تو Mortal Kombat :d

شما نمیدونم GOW II رو با PS2 بازی کرده بودی یا نه اما تعداد دشمن هایی که در یه نبرد حاظر میشدن خیلی از اون چیزی که تو PS3 شاهدش بودیم کمتر بود ( عدد نمیدم چون مطمئن نیستم چندتا بود ولی اگه PS2 تو هر نبرد 15 تا دشمن به طور همزمان داشت PS3 تا 30-40 میتونست داشته باشه.دوستانی که اطلاع دارن بگم بهتره ) و این موضوع هیچ ربطی به گرافیک نداره

افرین افرین دوست خوبم زدی تو خال
بله بازی کردم
ببین تعداد کارکترها در یک صحنه برمیگرده به موتور گرافیکی بازی مثل بازی ac که در اخرین نسخه بهبود پیدا کرده بود مثلا ac1 تو صحنه چهارتا رهگذر میدیدی اما تو ac3 تو صحنه مثلا هزار نفر میدیدی که حرکت میکردند جفتشونم رو یه نسل کنسول عرضه شدن درسته؟

خوب فدای تو بشم خودت داری حرف منو تایید میکنی که وقتی موتور گرافیکی بهینه میشه ارتقا پیدا میکنه توی یه صحنه افراد بیشتری حضور دارن همین تراکم نفرات هم کمک میکنه به گرافیگ بیشتر و طبیعی جلوه دادن صحنه نمایش لذت بردن منو شما

تاحالا فکر کردی gow III با همون گیم پلی داستان اگه مثلا رو SP1 بازی میکردی چقدر لذت نصیبت میشد ؟

پس گرافیک مهمه دقیقا هم داره درست میگه 60% گرافیک مهمه

شک نکن همه با گرافیک توپ کیف میکنن این حرفها همه از رو فن بازیه ارزشی نداره

آخرین ویرایش:
من تا حدودی باهاش موافقم. حداقل اینکه 60% تاثیرگذاری یه بازی به گرافیکش وابستس.

در عمل هم, همه به گرافیک توجه دارن نه چیز دیگه. مثل همین بچه های سایت خودمون و هزاران مثالی که میشه در موردش توی ترد امتیازها پیدا کرد!

ماکان این رو حساب نمیکنی که شاید تمام این افراد اشتباه کنن ؟

زمان گالیله هم کل مردم دنیا میگفتن زمین صاف هستش نه گرد این دلیل نمیشه که همه درست میگن .

در اینکه یکی از ارکان بازی هستش شکی درش نیست اما اینکه از بقیه بخش ها مهمتر باشه نه من یک نفر اصلا تو کتم نمیره .

اتفاقا یکی از مهم ترین ارکان بازی که حتی کاری میکنه که شما بعد 10 -20 سال بشینی و یک بازی رو انجام بدی گیم پلی و داستان هستش نه گرافیک .

من واقعا صحبت بعضی از دوستان رو درک نمی کنم یعنی معتقد هستند که گرافیک زیاد مهم نیست اون هم برای پی سی ؟؟

هر بازی که میخواد عرضه شه اولین چیزی که نظر همه رو جلب میکنه گرافیک بازی هست عاملی که توی رقابت بازی ها بسیار تاثیرگذار و غیرقابل انکار هست
بتل فیلد با کال آف ، جی تی آ و watching dogs جدید که خیلی ها به خاطر گرافیک خیره کننده منتظر ورودش هستند همچنین همین کرایسیس 3 که کمتر کسی هست که اون رو به خاطر گرافیکش نصب نکرده باشه و به نظر من بازی بسیار خوبی بود

اره مطمئنه
.............
بزرگ شدن فضای بازی تاثیر مستقیم رو گرافیگ بازی داره مثل وسعت بیکران arma iii که باعث شد بدلیل ضعف کنسولها انحصاری pc بشه

گیم پلی عملا بستگی به هنر بازیساز داره کما اینکه sniper ghost warrior2 با این موتور گرافیکی غول یحتمل شلنگو گرفت به بازی ..
یعنی شما میگی گیم پلی ربطی به قدرت کنسول نداره؟ پس به چه دلیلی BF3 روی کنسول 24 نفره و برای پی سی 64 نفره؟ تازه مپ هم به کنار!
DICE explains why consoles are limited to 24 players - Battlefield 3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or