من نمیخوام هی پست بدم و بحث الکی وا کنم ولی پستایی میدی که آدم با مغز میخواد بره تو دیوار! عزیز من این حرفی که میزنم ربطی به اینکه من فن سونی هستم یا ماکرو نیست.
یه کم فکر کن بعد پست بده، اخه این حرفی که بالا زدم و قرمزش کردم یعنی چی؟ پس با صحبتهای شما همه الان باید کنترلر میکرو دستشون باشه چون بازی هاشون گرافیک نداره؟ نسل جدید باعث میشه سازندها از همه لحاظ دستشون باز باشه، قدرت کنسول ها جدید این امکان رو میده برنامه ساز، ایدهای جدید و نو رو در بازی خلق کنه. همه چی رو نمیشه که خلاصه کرد تو گرافیک که! 720 , PS4 و هر کنسولی که 50 سال دیگه بیاد همیشه برتری خواهد داشت نسبت به قبل خود و این شامل گرافیک هم میشه و کنسول قوی این امکان رو میده بازی هر چه طبیعی تر ساخته بشه.
گرگ شب دوست نازنینم چرا اخه میخوای با مغز بری تو دیوار
پس با صحبتهای شما همه الان باید کنترلر میکرو دستشون باشه
دقیقا کسی که فقط گیم پلی داستان براش مهمه بهتره همون میکرو دستش باشه همون میکرو سگا بازی هایی داره که هم داستان قشنگی دارن هم گیم پلی خوب .
دوست عزیزم طرف میگه گرافیگ تو بازی ارزشی نداره و اقای Cevet yerli احمق تصور میکنه درسته ؟؟؟
ok اصلا درست ما هم میگیم شمایی برات گرافیک مهم نیستو فقط داستان مهمه و کرایسیس فقط یه بنچمارک تصور میکنی .. سوال اینجاس چطور وقتی پای گرافیک بازیهای انحصاری
deep down سونی میاد طرف خودکشی میکنه برای گرافیکش به به چه چه که بله عجب گرافیکی داره
ایا این به شما ثابت میکنه 80% کاربران تو بازی سنتر طرفدار ps4 هستن منجمله خود شما ؟
ایا فکر میکنید این تاپیک اگه تو یه فروم سخت افزاری زده میشد داستان به چه صورتی میشد ؟
یه گیمر باید به بازیهایی نظیر crysis و metro 2013 احترام بزاره که باعث پیشرفت کیفی بازی ها میشن همینطور هم باید به بازیهایی مثل BioShock Infinite احترام بزاره که باعث پیشرفت سطح داستانی بازیها میشن
حالا طرف حرف منو قبول نداره فدای سر کچل kano تو Mortal Kombat :d
شما نمیدونم GOW II رو با PS2 بازی کرده بودی یا نه اما تعداد دشمن هایی که در یه نبرد حاظر میشدن خیلی از اون چیزی که تو PS3 شاهدش بودیم کمتر بود ( عدد نمیدم چون مطمئن نیستم چندتا بود ولی اگه PS2 تو هر نبرد 15 تا دشمن به طور همزمان داشت PS3 تا 30-40 میتونست داشته باشه.دوستانی که اطلاع دارن بگم بهتره ) و این موضوع هیچ ربطی به گرافیک نداره
افرین افرین دوست خوبم زدی تو خال
بله بازی کردم
ببین تعداد کارکترها در یک صحنه برمیگرده به موتور گرافیکی بازی مثل بازی ac که در اخرین نسخه بهبود پیدا کرده بود مثلا ac1 تو صحنه چهارتا رهگذر میدیدی اما تو ac3 تو صحنه مثلا هزار نفر میدیدی که حرکت میکردند
جفتشونم رو یه نسل کنسول عرضه شدن درسته؟
خوب فدای تو بشم خودت داری حرف منو تایید میکنی که وقتی موتور گرافیکی بهینه میشه ارتقا پیدا میکنه توی یه صحنه افراد بیشتری حضور دارن همین تراکم نفرات هم کمک میکنه به گرافیگ بیشتر و طبیعی جلوه دادن صحنه نمایش لذت بردن منو شما
تاحالا فکر کردی gow III با همون گیم پلی داستان اگه مثلا رو SP1 بازی میکردی چقدر لذت نصیبت میشد ؟
پس گرافیک مهمه دقیقا هم داره درست میگه 60% گرافیک مهمه
شک نکن همه با گرافیک توپ کیف میکنن این حرفها همه از رو فن بازیه ارزشی نداره