"Good question. In terms of actual horsepower, I think we’re pretty maxed out. I don’t think there’s much more to find."
در آخرین مصاحبه ای که در سایت nowgamer.com منتشر شده آقای Aaryn Flynn از bioware صحبتهای جالبی کرده که برخیشون رو شرح میدم !
وقتی که گفته میشه که ME1 و ME2 از نظر فنی به عنوان عناوین شایسته نسل حساب میان و پرسیده میشه که چقدر دیگه در ps3 و x360 جای کار داره ( یا به تفسیری چقدر دیگه توان در دل این دو کنسول هست ) که ایشون در جواب میگه :
سوال خوبیست ! من فکر میکنم از لحاظ استفاده از قدرت کنسولها به درجه اشباع رسیده ایم و من فکر نمیکنم دیگر قدرتی زیادی برای استفاده کردن باقی مانده باشد . البته به نوعی اینو مزیت هم میدونه به اینصورت که در ادامه میگه :
من فکر میکنم که این خوبه چون ما به پلتفرم ثابت و پایداری رسیده ایم که این اجازه میده که شما بروی چیزهای دیگری مانند گیم پلی و داستان کار کنیم بدون اینکه دلهره ای از تغییرات پی در پی تکنولوژی خود داشته باشید ..... ایشون از این موضوع به عنوان یک نکته ی خوب در Mass Effect 3 یاد میکنه با توجه به سخت افزار 5 تا 7 ساله ثابت .
سعی کردم با اضافات متن رو روون شرح بدم ! تو نمیه شبی ببخشید دیگه
---------------------------
جهت اطلاع : ایشون مدیر BioWare Edmonton & Montreal کانادا هستند که از تحسین شده ترین استودیوهای بازی سازی هست و ایشون مدرک لیسانس خودشون رو در علوم رایانه در سال 2000 دریافت کرد سرگرمی های وی شامل دویدن و تماشای ورزش و البته بازیهای رایانه ای هست .
منبع
آخرین ویرایش:

اون بازی 45 گیگی هم فشرده سازی روش انجام نشده