xbox360 و ps3 دیگر قدرتی ندارند !

.:N!MA:.

کاربر سایت
bioware_games.png

"Good question. In terms of actual horsepower, I think we’re pretty maxed out. I don’t think there’s much more to find."
در آخرین مصاحبه ای که در سایت nowgamer.com منتشر شده آقای Aaryn Flynn از bioware صحبتهای جالبی کرده که برخیشون رو شرح میدم !
وقتی که گفته میشه که ME1 و ME2 از نظر فنی به عنوان عناوین شایسته نسل حساب میان و پرسیده میشه که چقدر دیگه در ps3 و x360 جای کار داره ( یا به تفسیری چقدر دیگه توان در دل این دو کنسول هست ) که ایشون در جواب میگه :
سوال خوبیست ! من فکر میکنم از لحاظ استفاده از قدرت کنسولها به درجه اشباع رسیده ایم و من فکر نمیکنم دیگر قدرتی زیادی برای استفاده کردن باقی مانده باشد . البته به نوعی اینو مزیت هم میدونه به اینصورت که در ادامه میگه :
من فکر میکنم که این خوبه چون ما به پلتفرم ثابت و پایداری رسیده ایم که این اجازه میده که شما بروی چیزهای دیگری مانند گیم پلی و داستان کار کنیم بدون اینکه دلهره ای از تغییرات پی در پی تکنولوژی خود داشته باشید ..... ایشون از این موضوع به عنوان یک نکته ی خوب در Mass Effect 3 یاد میکنه با توجه به سخت افزار 5 تا 7 ساله ثابت .
سعی کردم با اضافات متن رو روون شرح بدم ! تو نمیه شبی ببخشید دیگه
---------------------------
aarynflynn.jpg

جهت اطلاع : ایشون مدیر BioWare Edmonton & Montreal کانادا هستند که از تحسین شده ترین استودیوهای بازی سازی هست و ایشون مدرک لیسانس خودشون رو در علوم رایانه در سال 2000 دریافت کرد سرگرمی های وی شامل دویدن و تماشای ورزش و البته بازیهای رایانه ای هست .
منبع

آخرین ویرایش:
گفتم که کمه کمش !! تازه همین 8 گیگم کم نیستا حساب کن با 256 تونستن همچین بازیایی بسازن 8 گیگ که دیگه هیچی!!! اینم لازمه بگم که رم کنسول رمهای واقعی هستن و شاید 256 کنسول با دو گیگ PC های ما برابری کنه !!
خداییش چرا جک میگین؟
این تیکه قرمز یعنی چی الان؟
به حق چیزهای نشنیده. :|

منظورت چیه رم اصل نیست؟

ببینید این رمایی که تو بازار ایران هستن همه از حوزه خلیج فارس میان !! اونایی هم که میخرن به وزن میخرن !! شده مثل ساعت مچی!! شما تا حالا فک نکردید چطور یه رم 256 میتونه رو یه بازیه 45 گیگی دووم بیاره؟

ببینید این رمایی که تو بازار ایران هستن همه از حوزه خلیج فارس میان !! اونایی هم که میخرن به وزن میخرن !! شده مثل ساعت مچی!! شما تا حالا فک نکردید چطور یه رم 256 میتونه رو یه بازیه 45 گیگی دووم بیاره؟
نوع رماشون فرق می کنه کلا ولی اینطوری هم نیست که بگی 256 مگ اندازه 2 گیگ!نوع رم کنسول xdr(همین بود دیگه؟)هست و نوع رم هایی که رو pc میزارن ddr هست که xdr قویتره;)اون بازی 45 گیگی هم فشرده سازی روش انجام نشده:>

---------- نوشته در 04:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:59 PM ارسال شده بود ----------

رفیق حالت خوب نیستا؟؟؟!!! یه مرتبه بگو GTX 580 (خودم چه گیری به این کارت دادم :دی) از سیستم گرافیکی کنسول ها قویتر نیست بعد رم کنسول ها با 8 گیگ هم برابری میکنه دیگه خودتو راحت کن!!!!

حالت خوبه؟!
gtx 590 بهتره ها:dاین دوستمون هم رده ی فن بازی رو گزاشته کنار و سوپر پنکه برقی شده8-|

• Like
Reactions: Panther_X

این جملتون باعث شد زمین 2 درجه از مدار خارج شه. اگه از چین وارد کشور بشن چه شکلی میشن؟ برادر من این چه حرفیه میزنی آخه !

• Like
Reactions: LBJ4Ever
خب منم اینو میگم یعنی رم کنسولا قویتره ، با 8 گیگ رم کنسول میتونن واسه هر کاراکتر یه هوش مصنوعی سوا بسازن که فوق العاده اس!! حساب کن داری GTA بازی میکنی عابرای کنار خیابون همه تو فکر مشکلات خوذشونن !! یعنی تک تک کاراکترا با هم دیگه فرق دارن مثل الان نیس که فقط COPY\PAST کنن !!

این Rage اصن نورپردازیش داینامیک نبود. بلکه استاتیک بود فاجعه هم استاتیک بود ///

شدیدا قبول دارم، اصلا یکی از دلایلی که به نظرم این نسل مثلا بازی AW گرافیکش بیشتر توی چشمم بود تا G.O.W 3 همین ماجرای aa بود.

میثم جان نورپردازی Rage کاملا داینامیک بود ولی سیستم سایه داینامیک بازی یه سری مشکلات کوچیک داشت.

در مورد aa هم باید بگم که مسلما وجودش خب میتونه خیلی به نرم شدن لبه های تیز کمک میکنه ولی بحث اینجاست که aa یه فاکتور کلی و اساسی تو ارزیابی جلوه بصری یه بازی نمی تونه باشه. همونطور که DXHR از سیستم فوق پیشرفته FXAAـی انویدیا روی کنسول 360 بهره می برد ولی مشکلات زیاد گرافیکی و حتی لبه های تیز (البته بعضی هاشون به خاطر استایل گرافیکی بازی بود) هر چند نه به صورت واضح به چشم میومد ولی همین بازی Rage با وجود عدم استفاده از هیچ تکنیک aaـی لبه های تیز اشیاء به چشم نمیومدن یا حداقل خیلی کمتر به چشم میومدن ... .

خب منم اینو میگم یعنی رم کنسولا قویتره ، با 8 گیگ رم کنسول میتونن واسه هر کاراکتر یه هوش مصنوعی سوا بسازن که فوق العاده اس!! حساب کن داری GTA بازی میکنی عابرای کنار خیابون همه تو فکر مشکلات خوذشونن !! یعنی تک تک کاراکترا با هم دیگه فرق دارن مثل الان نیس که فقط COPY\PAST کنن !!
ببین دوست عزیز قصد جسارت ندارم ولی 256 مگ حافظه فقط 256 مگه زمانی که کنسولا ساخته شدن 256 کافی بود اما به مرور برای کمبود این کاستی سازنده ها تکنیک های خاصی بکار گرفتند مثلا اینکه بیشتر فایلای بازی تو هار اجرا بشن یا استفاده از کش هارد یا کم کردن کیفیت بازی ها از 30 فریم و 720 گرفته تا تکسچر و AA یا مثلا استفاده از روش خاصی برای فشرده سازی که همهی اینا باعث کاهش کیفیت بازی میشه حالا مثلا سونی میاد میگه هنوز از قدرت کنسولش استفاده نشده کاملا حرف مفت زده مثلا بازی که باید 1080 و 60 فریم با AA و کیفیت بالای تکسچرها اجرا بشه میشه 720 و 30 فریم بدون AA خوب اگه اینجوری بخواد حساب کنه تا 10 سال دیگه هم مشکلی نیست میشه بازی هارو با 480p و 15 فریم بازی کرد وسونی همچنان میگه هنوز از تمام قدرت استفاده نشده در بازی مثل gta iv اینقدر با کمبود حافظه رم و گرافیک مواجه شدن که حتی با 720 و 30 فریم که در بعضی جاها به شدت کمتر هم بود بازم نتونستن کمبود حافظه رو جبران کنن تنها نکته که باید گفت اینه که سی پی یو کنسولا هرجفتشون در سطح بالاتری نسبت به بقیه قطعاتشون قرار دارن ولی خوب همه چی سی پی یو نیست. دلیش فقط همینه نه اینکه مقدار رم کنسول بیشتر از اون مقدار اسمیش باشه ایا یک کنسول میتونه مثلا بازی کرایسیس 2 رو 1080 و 60 فریم همراه AA و تکسچرهای با کیفیت پردازش کنه؟؟

آخرین ویرایش:

علت این که توی PC رم بیشتری نیازه اینه که نزدیک به 1 گیگابایت از اون رم صرف کارای ویندوز میشه .
در ضمن RAM در گرافیک بصری بازی تاثیر نداره ، این کار بر عهده ی GPU هست ، کار رم چیز ه دیگه ای هست .

:d دوستان استباه برداشت میکنند !! ربطی به تایپ من نداره .!!! من گفتم ایشون این رو مزیت حساب کرده و گله ای نداره !
من فقط ترجمه کردم و برداشت از متن بر عهده ی خودتون .

بهتره به جای این حرف به اسمی که روی تاپیکت گذاشتی توجه کنی !
ظاهراً خودت هم همین اشتباه رو کرده بودی !

بهتره به جای این حرف به اسمی که روی تاپیکت گذاشتی توجه کنی !
ظاهراً خودت هم همین اشتباه رو کرده بودی !
.
اصلا ربطی نداره .... تیتر خبر رو نویسنده میتونه از درون مایه متن بده بیرون .... به عنوان مثال تیتر روزنامه ها رو توجه کن !
متنی رو که من نوشتم دقیقا هیچ شکایتی از کنسول نکرده و حتی از ثابت بودنش خوشش اومده ! اینکه دوستان برعکس برداشت میکنن نشون میده اصلا متن رو نمیخونن .
این که X360 و PS3 دیگر توانی ندارند جز حرفهای این مرتیکه هست ولی شکایتی نکرده
ترجمه طبق متن هست و تمومش کنید دوست عزیز !
ماشالله به سواد دوستان که حتی به منبع اصلی هم مراجعه نمیکنند !

آخرین ویرایش:
کنسولا زیر مجموعه ای از PC هستن و نسل بعد هم که بیاد بازم هستن و خواهند بود.
خداییش نگاه کنید که چقدر امار خرابی کنسولا زیاده!؟
بذار ME3 بیاد اونوقت ببینیم چی میشه.
در کل همیشه تا کنسولا به اومدنشون ادامه بدن همین اشو و همین کاسه هست.

نه كه شما از سال ١٩٩٩ با همون سيستمي كه خريدي الانم با همون بازي ميكني؟
من ترجيح ميدم به جاي اينكه هر ٣ ماه يه بار يه ميليون بدم يه كارت گرافيك بخرم با داربست وصل كنم به كيس تا بتونم بازيهاي جديد رو اونم تازه با مشكلات عديده اينستال و كرك و سريال و..... بازي كنم، هر چند سال يه بار كنسولم رو عوض كنم
اين ادامه دادن اومدن كنسول كه شما ميگي دقيقا مثل آپگريد سخت افزاري pc هستش و من نميدونم pc بازا رو چه حسابي انقدر پدر كشتگي با كنسول دارن

اي

نه كه شما از سال ١٩٩٩ با همون سيستمي كه خريدي الانم با همون بازي ميكني؟
من ترجيح ميدم به جاي اينكه هر ٣ ماه يه بار يه ميليون بدم يه كارت گرافيك بخرم با داربست وصل كنم به كيس تا بتونم بازيهاي جديد رو اونم تازه با مشكلات عديده اينستال و كرك و سريال و..... بازي كنم، هر چند سال يه بار كنسولم رو عوض كنم
اين ادامه دادن اومدن كنسول كه شما ميگي دقيقا مثل آپگريد سخت افزاري pc هستش و من نميدونم pc بازا رو چه حسابي انقدر پدر كشتگي با كنسول دارن

اي

حق با شماست pc که اپدیت نشه pc نیست منتها شرایط داره در حال حاظر هر کی pc خوب داره تا نسل بعد نیاز به اپگرید نداره ولی خوب اگه اوایل نسل بعد کنسول بخره 2 سال یک بار باید ارتقاع بده دیگه ارقام نجومی نده 3 ماهی 1 ملیون چیه دیگه ؟؟:d برعکس من میگم کنسولا خیلیم خوبن فقط اگه 5 سال یک بار کنسول جدید بیاد همه چی تقریبا حله و دیگه احتیاج نیست pc گرون خرید هرچند اون زمانم pc بهتر خواهد بود ولی دیگه کسی با pc بازی نمکنه ولی در شرایط حاظر بهترین کار اینه که اوایل نسل تا اواسط کنسول بازی کنی بعد یه پی سی توپ بگیری مولتی پلتفرم ها رو با اون بازی کنی من به شخصه اصلا فن هیچ دستگاهی نیستم اتفاقا خیلی هم دوست دارم یه ps3 هم در کنار xbox و pc داشته باشم که انحصاریاشو بازی کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or