xbox360 و ps3 دیگر قدرتی ندارند !

.:N!MA:.

کاربر سایت
bioware_games.png

"Good question. In terms of actual horsepower, I think we’re pretty maxed out. I don’t think there’s much more to find."
در آخرین مصاحبه ای که در سایت nowgamer.com منتشر شده آقای Aaryn Flynn از bioware صحبتهای جالبی کرده که برخیشون رو شرح میدم !
وقتی که گفته میشه که ME1 و ME2 از نظر فنی به عنوان عناوین شایسته نسل حساب میان و پرسیده میشه که چقدر دیگه در ps3 و x360 جای کار داره ( یا به تفسیری چقدر دیگه توان در دل این دو کنسول هست ) که ایشون در جواب میگه :
سوال خوبیست ! من فکر میکنم از لحاظ استفاده از قدرت کنسولها به درجه اشباع رسیده ایم و من فکر نمیکنم دیگر قدرتی زیادی برای استفاده کردن باقی مانده باشد . البته به نوعی اینو مزیت هم میدونه به اینصورت که در ادامه میگه :
من فکر میکنم که این خوبه چون ما به پلتفرم ثابت و پایداری رسیده ایم که این اجازه میده که شما بروی چیزهای دیگری مانند گیم پلی و داستان کار کنیم بدون اینکه دلهره ای از تغییرات پی در پی تکنولوژی خود داشته باشید ..... ایشون از این موضوع به عنوان یک نکته ی خوب در Mass Effect 3 یاد میکنه با توجه به سخت افزار 5 تا 7 ساله ثابت .
سعی کردم با اضافات متن رو روون شرح بدم ! تو نمیه شبی ببخشید دیگه
---------------------------
aarynflynn.jpg

جهت اطلاع : ایشون مدیر BioWare Edmonton & Montreal کانادا هستند که از تحسین شده ترین استودیوهای بازی سازی هست و ایشون مدرک لیسانس خودشون رو در علوم رایانه در سال 2000 دریافت کرد سرگرمی های وی شامل دویدن و تماشای ورزش و البته بازیهای رایانه ای هست .
منبع

آخرین ویرایش:
خب منم اینو میگم یعنی رم کنسولا قویتره ، با 8 گیگ رم کنسول میتونن واسه هر کاراکتر یه هوش مصنوعی سوا بسازن که فوق العاده اس!! حساب کن داری GTA بازی میکنی عابرای کنار خیابون همه تو فکر مشکلات خوذشونن !! یعنی تک تک کاراکترا با هم دیگه فرق دارن مثل الان نیس که فقط COPY\PAST کنن !!

حتما مي خواي بگي كه با 16 گيگ رم كنسول هم ميشه به كره ماه سفر كرد؟؟؟!!!!
باو قبل از اينكه بخوايد چيزي بگيد، يه كم روش فكر كنيد...

نه كه شما از سال ١٩٩٩ با همون سيستمي كه خريدي الانم با همون بازي ميكني؟
من ترجيح ميدم به جاي اينكه هر ٣ ماه يه بار يه ميليون بدم يه كارت گرافيك بخرم با داربست وصل كنم به كيس تا بتونم بازيهاي جديد رو اونم تازه با مشكلات عديده اينستال و كرك و سريال و..... بازي كنم، هر چند سال يه بار كنسولم رو عوض كنم
اين ادامه دادن اومدن كنسول كه شما ميگي دقيقا مثل آپگريد سخت افزاري pc هستش و من نميدونم pc بازا رو چه حسابي انقدر پدر كشتگي با كنسول دارن

اي
شما میتونی این مشکلات رو نداشته باشی به شرطی که بازیو ارجینال بگیری;)تازه یه pc 1 میلیونی 3 سال برات رو high-medium کار میکنه رو low هم بخوای بازی کنی 4 سال برات میکشه:>تازه مشکل دندونه داشتن هم نداریb-)

---------- نوشته در 05:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:11 PM ارسال شده بود ----------

حق با شماست pc که اپدیت نشه pc نیست منتها شرایط داره در حال حاظر هر کی pc خوب داره تا نسل بعد نیاز به اپگرید نداره ولی خوب اگه اوایل نسل بعد کنسول بخره 2 سال یک بار باید ارتقاع بده دیگه ارقام نجومی نده 3 ماهی 1 ملیون چیه دیگه ؟؟:d برعکس من میگم کنسولا خیلیم خوبن فقط اگه 5 سال یک بار کنسول جدید بیاد همه چی تقریبا حله و دیگه احتیاج نیست pc گرون خرید هرچند اون زمانم pc بهتر خواهد بود ولی دیگه کسی با pc بازی نمکنه ولی در شرایط حاظر بهترین کار اینه که اوایل نسل تا اواسط کنسول بازی کنی بعد یه پی سی توپ بگیری مولتی پلتفرم ها رو با اون بازی کنی من به شخصه اصلا فن هیچ دستگاهی نیستم اتفاقا خیلی هم دوست دارم یه ps3 هم در کنار xbox و pc داشته باشم که انحصاریاشو بازی کنم
چه خبره 5 سال 1 بار حداکثر سال4 یک بار

دوست دارین همین گرافیک رو رو کنسول های فعلی انقدر نگه دارند که دیگه وقتی یه بازی این کنسول ها رو با بازی های گرافیک بالای PC مقایسه میکنید یاد بازی های آتاری بیفتید ؟:))

اااااااااا
من این تاپیک رو زده بودم دو روز پیش بعد اومدم دیدم حذف شده بعد حالا این تاپیک جدیده نباید حذف بشه!!
چند نفر هم هستند تو اون تاپیک من پست دادن

اااااااااا
من این تاپیک رو زده بودم دو روز پیش بعد اومدم دیدم حذف شده بعد حالا این تاپیک جدیده نباید حذف بشه!!
چند نفر هم هستند تو اون تاپیک من پست دادن
در حال حاضر این تایپک نمونه مشابه نداره که بخواد حذف بشه ...

کاملا درست می گه با ME2 نشون دادن برای یه بازی PRG به بهترین کیفیت رسیدن (حالا دیگه ME3 چی شده:d)حلا بهتر در گیر داستان و گیمپلی و... بشن.

دوستان رم کنسول خیلی وظلیف کمتری نسبت به رم PC داره (1/100) اما بازم چرا رم PS3 باید 256 باشه:((در حالی که یکسال بعد X360 اومده (X360 رمش 512 ).

با سلام خدمت عزیزان.
من الان، هم تو تا کنسول رو دارم و هم یه سیستم خیلی خوب.
به نظر من هیچ کدوم نمی تونن جای همدیگه رو بگیرن. با سونی انحصاریهاش رو بازی میکنم. با Xbox مولتیهای کنسولی رو بازی میکنم و با pc هم که مولتیهای کلی رو بازی میکنم چون خیلی جلوتر از کنسوله.

کاملا درست می گه با ME2 نشون دادن برای یه بازی PRG به بهترین کیفیت رسیدن (حالا دیگه ME3 چی شده:d)حلا بهتر در گیر داستان و گیمپلی و... بشن.

دوستان رم کنسول خیلی وظلیف کمتری نسبت به رم PC داره (1/100) اما بازم چرا رم PS3 باید 256 باشه:((در حالی که یکسال بعد X360 اومده (X360 رمش 512 ).

xbox روی هم 512 مگ داره یعنی این 512 شیر بین گرافیک و رم هستش البته 10 مگ حافظه با سرعت خیلی بالا سوا برا گرافیک داره ولی ps3 سوا 256 مگ برا رم و 256 برا گرافیک داره;)

من که حاضرم یک نسل به عقب برگردم.ولی عناوین جدید عالی ببینم،انصافا هر نسل از نظر آی پی جدید افت محسوسی به قبل داشته،اکثر بازیهای باحال ادامه نسلهای قبله،فقط کافیه به عناوین متولد شده با ps1 یه نگاه بندازین.(Silent Hill-Resident Evil-Crash-Duke nukem-Tomb Raider-Doom-Driver-GTA-Legacy of Kain-Need for speed-Odd World-Rayman-Twisted Metal-Metal Gear Solid) و خیلیهای دیگه که چون مطمعن نیستم از قبل Ps1 نبودن ننوشتمشون.

من که حاضرم یک نسل به عقب برگردم.ولی عناوین جدید عالی ببینم،انصافا هر نسل از نظر آی پی جدید افت محسوسی به قبل داشته،اکثر بازیهای باحال ادامه نسلهای قبله،فقط کافیه به عناوین متولد شده با ps1 یه نگاه بندازین.(Silent Hill-Resident Evil-Crash-Duke nukem-Tomb Raider-Doom-Driver-GTA-Legacy of Kain-Need for speed-Odd World-Rayman-Twisted Metal-Metal Gear Solid) و خیلیهای دیگه که چون مطمعن نیستم از قبل Ps1 نبودن ننوشتمشون.
تو این نسل هم عناوین بزرگ بسیار داشتیم: از جمله همین mass effect و uncharted و geow و heavy rain... و همچنین پیشرفت بسیار زیادی که در سینمایی شدن و طبیعی تر شدن بازی‌ها داشتیم.
بعضی از دوستان به نکته خوبی اشاره کردند، متأسفانه تو این نسل اکثر سازنده‌ها فقط به فکر ارتقاع گرافیکی عناوینشون بودند ولی خوب عناوین عالی و با کیفیت زیادی داشتیم.
اگر هم عناوین قدیمی خراب شدند سر سیاست‌های غلط شرکت‌های خالقشون بوده.

تو این نسل هم عناوین بزرگ بسیار داشتیم: از جمله همین mass effect و uncharted و geow و heavy rain... و همچنین پیشرفت بسیار زیادی که در سینمایی شدن و طبیعی تر شدن بازی‌ها داشتیم.
بعضی از دوستان به نکته خوبی اشاره کردند، متأسفانه تو این نسل اکثر سازنده‌ها فقط به فکر ارتقاع گرافیکی عناوینشون بودند ولی خوب عناوین عالی و با کیفیت زیادی داشتیم.
اگر هم عناوین قدیمی خراب شدند سر سیاست‌های غلط شرکت‌های خالقشون بوده.
الان واقعا سینمایی شدن ، بازیها رو به پیش برده یا فیلم ها رو ؟! من واقعا ترجیح میدم اسم امثال COD و uncharted و BF3 امثال اون رو که متاسفانه روز به روز دارن بیشتر میشن و بازیکن رو مجبور میکنن رو یه خط پیش فرض به جلو برن ، interactive movie بذارم تا بازی... اگه اینا بازی هستن پس اسم امثال fall out و GTA و اینا چین ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or