xbox360 و ps3 دیگر قدرتی ندارند !

.:N!MA:.

کاربر سایت
bioware_games.png

"Good question. In terms of actual horsepower, I think we’re pretty maxed out. I don’t think there’s much more to find."
در آخرین مصاحبه ای که در سایت nowgamer.com منتشر شده آقای Aaryn Flynn از bioware صحبتهای جالبی کرده که برخیشون رو شرح میدم !
وقتی که گفته میشه که ME1 و ME2 از نظر فنی به عنوان عناوین شایسته نسل حساب میان و پرسیده میشه که چقدر دیگه در ps3 و x360 جای کار داره ( یا به تفسیری چقدر دیگه توان در دل این دو کنسول هست ) که ایشون در جواب میگه :
سوال خوبیست ! من فکر میکنم از لحاظ استفاده از قدرت کنسولها به درجه اشباع رسیده ایم و من فکر نمیکنم دیگر قدرتی زیادی برای استفاده کردن باقی مانده باشد . البته به نوعی اینو مزیت هم میدونه به اینصورت که در ادامه میگه :
من فکر میکنم که این خوبه چون ما به پلتفرم ثابت و پایداری رسیده ایم که این اجازه میده که شما بروی چیزهای دیگری مانند گیم پلی و داستان کار کنیم بدون اینکه دلهره ای از تغییرات پی در پی تکنولوژی خود داشته باشید ..... ایشون از این موضوع به عنوان یک نکته ی خوب در Mass Effect 3 یاد میکنه با توجه به سخت افزار 5 تا 7 ساله ثابت .
سعی کردم با اضافات متن رو روون شرح بدم ! تو نمیه شبی ببخشید دیگه
---------------------------
aarynflynn.jpg

جهت اطلاع : ایشون مدیر BioWare Edmonton & Montreal کانادا هستند که از تحسین شده ترین استودیوهای بازی سازی هست و ایشون مدرک لیسانس خودشون رو در علوم رایانه در سال 2000 دریافت کرد سرگرمی های وی شامل دویدن و تماشای ورزش و البته بازیهای رایانه ای هست .
منبع

آخرین ویرایش:
وقتی Killzone3 ساخته شد گفتن از 70% یا 90% قدرتPS3 هم استفاده نکردن ! پس حتما خیلی بیشتر جا داره ! به نظر هم همون 2013 2014 قدرت 100%ـش تموم میشه !

مطمئنی!! فک نکنما چون احتمال میدم تو E3 2012 نشون بدن ، در کل بنظر من این بازی تیر خلاص سونیه واسه نشون دادن قدرت PS3 و احتمال خیلی خیلی زیاد تو این نسل میاد ،اصلا به نظر شما سونی این حداقل دو سالی که تا کنسولای نسل بعد مونده بدون بازیه انحصاری سپری میکنه ؟!!فقط LAST GUARDIAN
خودشون گفتن بازی خیلی وسیعه نمیکشه ps3;)

---------- نوشته در 02:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:54 PM ارسال شده بود ----------

وقتی Killzone3 ساخته شد گفتن از 70% یا 90% قدرتPS3 هم استفاده نکردن ! پس حتما خیلی بیشتر جا داره ! به نظر هم همون 2013 2014 قدرت 100%ـش تموم میشه !
شوخی کردی یا جدی گفتی؟
بابا اینا اگه یه شب درصد ندن میمیرن به این درصدا زیاد توجه نکن:d;)

ببینید اگه این درصدا الکی بود هیچوقت بازیی بهتری واسش نمیومد ، هر روز بازیه بهتر با گرافیکه بالاتر میاد واسش پس نشون میده هنوز جا داره این غول سیاه !!

ببینید اگه این درصدا الکی بود هیچوقت بازیی بهتری واسش نمیومد ، هر روز بازیه بهتر با گرافیکه بالاتر میاد واسش پس نشون میده هنوز جا داره این غول سیاه !!
بابا هنوز توی سال 2006 گیر کردی ؟!! بیا سال 2011 بابا .
این درصدها که شبیه جکی بیش نیست .... برو کیفیت تکسچرها و بافتهای زمین توی بازی جدید رو ببین ... اگر جا داشت همون بافتها رو ارتقا میدادن ....
این درصد ها رو به غیر از خود سازنده های سونی هیچ کس قبول نداره و سازنده های دیگه از این حرفا نمیزنن .

من اصلا کاری به درست بودن یا نبودنش ندارم من میگم هنوز جا داره خدایی ببینید هر روز بازیاش بهتر هم میشن قبول دارین؟! اما در مورد ایکس باکس چون خودمم دارمش میگم آره دیگه کشش لازمو نداره بخاطر همین موضوع شرکتای سازنده بازیارو فدا میکنن نمونش همین GT4 بود دیگه

البته یه سوء تفاهمی شده ظاهرا:دی چون ایشون اصلا از قدرت کنسول ها شکایتی نکرده. اتفاقا گفته حالا که تونستیم به طور کامل و بهینه از سخت افزار استفاده کنیم میتونیم روی گیم پلی و داستان و اینا تمرکز بیشتری داشته باشیم.

قبلا هم Bioware گفته بود فعلا نیازی به سخت افزار جدید نیست و الان با این کنسول ها راضی اند. یعنی خبر یه مقدار معنیش برعکس رسونده شده:دی چون شکایتی نکرده...

• Like
Reactions: 4th
من اصلا کاری به درست بودن یا نبودنش ندارم من میگم هنوز جا داره خدایی ببینید هر روز بازیاش بهتر هم میشن قبول دارین؟! اما در مورد ایکس باکس چون خودمم دارمش میگم آره دیگه کشش لازمو نداره بخاطر همین موضوع شرکتای سازنده بازیارو فدا میکنن نمونش همین GT4 بود دیگه
این شرکتهای سازنده فدا کار چرا همیشه بهترین نسخه شون برای x360 هست ؟!؟!!؟ چرا اکثرشون از ساخت بازی برای x360 ?تعریف میکنند ؟!؟!؟!
قبلا هم Bioware گفته بود فعلا نیازی به سخت افزار جدید نیست و الان با این کنسول ها راضی اند. یعنی خبر یه مقدار معنیش برعکس رسونده شده
biggrin1.gif
چون شکایتی نکرده...
:d دوستان استباه برداشت میکنند !! ربطی به تایپ من نداره .!!! من گفتم ایشون این رو مزیت حساب کرده و گله ای نداره !
من فقط ترجمه کردم و برداشت از متن بر عهده ی خودتون .

البته یه سوء تفاهمی شده ظاهرا:دی چون ایشون اصلا از قدرت کنسول ها شکایتی نکرده. اتفاقا گفته حالا که تونستیم به طور کامل و بهینه از سخت افزار استفاده کنیم میتونیم روی گیم پلی و داستان و اینا تمرکز بیشتری داشته باشیم.

قبلا هم Bioware گفته بود فعلا نیازی به سخت افزار جدید نیست و الان با این کنسول ها راضی اند. یعنی خبر یه مقدار معنیش برعکس رسونده شده:دی چون شکایتی نکرده...

کاملا موافقم اما بنظر من هم تنها چیزی که تو این نسل واقعا تو ذوق میزنه کمبود با بهتر بگم نبود AA واقعیس!! و چون کنسولای نسل بعد کمه کمش با 8 گیگ رم عرضه میشن دیگه واقعا تصورشم نمیشه کرد چه کارایی که نمیشه روش انجام داد!!

---------- نوشته در 03:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:13 PM ارسال شده بود ----------

این شرکتهای سازنده فدا کار چرا همیشه بهترین نسخه شون برای x360 هست ؟!؟!!؟ چرا اکثرشون از ساخت بازی برای x360 ?تعریف میکنند ؟!؟!؟!

چونکه اکثر بازیایی که رو دو کنسول میاد پلتفورم اصلیش ایکس باکسه که نسخه پلی 3 رو فقط از رو اون شیپ میکنن !! چون همه میدونیم که برنامه نویسی تو پلی خیلی سختر و پیجیده تر از ایکس باکسه و هیچ شرکتی هم حاضر نیس وقت و هزینه بیشتری کنه مگر FIRST PARTY که اونم زیر دست خوده سونی هستن !! اما همه میدونن سخت افزار PS3 خیلی قویتره

کاملا موافقم اما بنظر من هم تنها چیزی که تو این نسل واقعا تو ذوق میزنه کمبود با بهتر بگم نبود AA واقعیس!! و چون کنسولای نسل بعد کمه کمش با 8 گیگ رم عرضه میشن دیگه واقعا تصورشم نمیشه کرد چه کارایی که نمیشه روش انجام داد!!
فقط 8 گیگ؟حداقل 16 گیگ رم میخواد:>

---------- نوشته در 03:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:18 PM ارسال شده بود ----------

---------- نوشته در 03:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:13 PM ارسال شده بود ----------

چونکه اکثر بازیایی که رو دو کنسول میاد پلتفورم اصلیش ایکس باکسه که نسخه پلی 3 رو فقط از رو اون شیپ میکنن !! چون همه میدونیم که برنامه نویسی تو پلی خیلی سختر و پیجیده تر از ایکس باکسه و هیچ شرکتی هم حاضر نیس وقت و هزینه بیشتری کنه مگر FIRST PARTY که اونم زیر دست خوده سونی هستن !! اما همه میدونن سخت افزار PS3 خیلی قویتره
نه خیر cpu پی اس 3 قویتره و gpu سی صد و شصت قویتر:>نمیشه گفت کدوم قویتره

پست ها رو كه مي خوندم، مي خواستم همچين چيزي بگم ولي نمي تونستم جمله مو درست كنم،
دقيقا منظور ايشون(Aaryn Flynn) اين بوده، حالا وقت اينه كه يه كم بيشتر روي گيم پلي تمركز كنند و ملاك ساخت بازي ها يه مقدار از گرافيك به سمت گيم پلي معطوف بشه

---------- نوشته در 03:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:18 PM ارسال شده بود ----------

نه خیر cpu پی اس 3 قویتره و gpu سی صد و شصت قویتر:>نمیشه گفت کدوم قویتره
علاوه بر اینکه اینم در نظر بگیریم ساختن بازی برای x360 خیلی راحت تره ! اون مموری ps3 به کنار ...
در کل هنوز کسی با قاطعیت نگفته کدوم قویتره در حالی که x360 یکسال زودتر اومد .

گفتم که کمه کمش !! تازه همین 8 گیگم کم نیستا حساب کن با 256 تونستن همچین بازیایی بسازن 8 گیگ که دیگه هیچی!!! اینم لازمه بگم که رم کنسول رمهای واقعی هستن و شاید 256 کنسول با دو گیگ PC های ما برابری کنه !!

کیوان جان تو تنها کسی تو این فروم هستی که میشناسم سلیقه ت خیلی خیلی به من نزدیکه از لحاظ سبک و عنوان های مورد علاقه ت . از shenmue بگیر (که من فکر کنم 13 سالم بود دیکشنری میذاشتم جلوم که ببینم چی میگن اینا اینقد داستانش جالب بود) تا lord of shadow و boyonetta که این آخری جزو 5 تا بازی برتر عمر بوده تا حالا. وجدانی این افت فریمی که تو lord of shadow بخاطر physx nvidia بود اعصابتو خورد نمیکرد؟ کاملا مشخصه توان 360 نمیکشید که این بازی رو در حالت حتی 30 فریم نگه داره. وقته یه تغییر اساسی تو ساختار کلی این نسل هست که تا نسل جدید نیاد این مشکلات از بین نمیره. کسی هست که oblivion رو روی 360 اجرا کرده باشه و راضی باشه؟ از سروته کات سین و ... میزنن که بازی رو 360 هم روون اجرا شه و کمبود فضای دیسک هاش احساس نشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or