xbox360 و ps3 دیگر قدرتی ندارند !

.:N!MA:.

کاربر سایت
bioware_games.png

"Good question. In terms of actual horsepower, I think we’re pretty maxed out. I don’t think there’s much more to find."
در آخرین مصاحبه ای که در سایت nowgamer.com منتشر شده آقای Aaryn Flynn از bioware صحبتهای جالبی کرده که برخیشون رو شرح میدم !
وقتی که گفته میشه که ME1 و ME2 از نظر فنی به عنوان عناوین شایسته نسل حساب میان و پرسیده میشه که چقدر دیگه در ps3 و x360 جای کار داره ( یا به تفسیری چقدر دیگه توان در دل این دو کنسول هست ) که ایشون در جواب میگه :
سوال خوبیست ! من فکر میکنم از لحاظ استفاده از قدرت کنسولها به درجه اشباع رسیده ایم و من فکر نمیکنم دیگر قدرتی زیادی برای استفاده کردن باقی مانده باشد . البته به نوعی اینو مزیت هم میدونه به اینصورت که در ادامه میگه :
من فکر میکنم که این خوبه چون ما به پلتفرم ثابت و پایداری رسیده ایم که این اجازه میده که شما بروی چیزهای دیگری مانند گیم پلی و داستان کار کنیم بدون اینکه دلهره ای از تغییرات پی در پی تکنولوژی خود داشته باشید ..... ایشون از این موضوع به عنوان یک نکته ی خوب در Mass Effect 3 یاد میکنه با توجه به سخت افزار 5 تا 7 ساله ثابت .
سعی کردم با اضافات متن رو روون شرح بدم ! تو نمیه شبی ببخشید دیگه
---------------------------
aarynflynn.jpg

جهت اطلاع : ایشون مدیر BioWare Edmonton & Montreal کانادا هستند که از تحسین شده ترین استودیوهای بازی سازی هست و ایشون مدرک لیسانس خودشون رو در علوم رایانه در سال 2000 دریافت کرد سرگرمی های وی شامل دویدن و تماشای ورزش و البته بازیهای رایانه ای هست .
منبع

آخرین ویرایش:
تو اینکه تاپیک تکراریه شک نکنید خودم تو تاپیک مشابه پستم دادم ولی نمیدونم الان کجا رفته اون تاپیک!

کیوان فکر نمیکردم روزی از دیدن عکس آوریل حالم بهم بوخوره:|
شک نکن تکراری نیست !
خبر واسه 27 یا 28 اکتبر هست آخه !! اونی که میگی صحبت دیگری بود از bioware به نوعی دیگه اگر یادم باشه !!!
به منبع مراجعه کن ....منم دیدم همین فکر رو کردم .

بنده خدا حرف حق رو زده، خوب دیگه معلومه، شیره این نسل رو کشیدند و کنسولهای این نسل دیگه چیز عجیبی برای به نمایش گذاشتن ندارند! الآن نمیخواد بگید GEOW 3 و U3 خودم اینها رو میدونم ولی دیگه فراتر از این نمیتونند برند که! خوب این حرف‌ها شخصی زده که در ساخت بزرگترین IP این نسل یعنی MASS EFFECT مشارکت داشته.

ماه نوامبر سال 2011 و هنوز بعد از 6 سال همچین پستی میبینیم !

4isw81xck80eqb9g0u9d.jpg
گوريلا تو يه مصاحبه بعد KZ3 گفته بود هنوزم می تونن قدرت PS3 رو به چالش بكشن...
U3 هم اين رو ثابت كرد...
البته حرفش درسته ولی عرضه كنسول های جديد از طرف سونی و ماكروسافت هم كشك نيست و چيزيه كه نياز به يكی دو سال زمان داره...

خب دیگه نهایت توانشون همین عکساییه که گذاشتی ، حالا فوقش برنامه نویسی ها بهینه میشه 5 درصد بهتر میشن . ولی مساله اینه که به یه جایی رسیدیم که دیگه پیشرفت شگرفی توی گرافیک بازی ها نمیشه دید ، میشه بازم موتور بازی ها رو بهینه کرد ولی به وقت و هزینش نمیارزه ، در نتیجه نسل بعد رو معرفی میکنند.
من نمیدونم شمایی که کنسول دای هارد فن هستی چرا اینقدر بدت میاد که نسل بعد معرفی بشه ! واقعا این واسم عجیبه ! وقتی همین الان بازیهای PC با گرافیک خیلی بهتری داره عرضه میشه چرا کنسول های جدید با قدرت خیلی بیشتر ساخته نشه که دست بازیساز ها هم باز تر شه ؟

یه چیزی که توی این نسل در بعضی بازیهای کنسولی دیده میشد ضعف aa هست واقعا نبودنش به کلیت گرافیک هر بازی میتونه کاملا گند بزنه .
امیدوارم تو نسل بعد دیگه شاهد همچین مشکلی نباشیم .

دوستانی که مخالف هستن یا تا حالا با PC High End بازی نکردند یا معنی قدرت رو نمی دونن. تا قبل از این نسل هر بازی که برای PC میومد (Far Cry, FEAR, ...) گرافیک بازی ها رو یک نسل جلو می برد و حتی بعضی کارت ها هم توانایی اجرا ـشون رو نداشتن، اما الان 6-7 سال ـه که گذشته از این نسل هنوز هم بعضی دوستان نمی خوان قبول کنن که سخت افزار های کنسول های نسل حاضر توانایی های 5-6 سال قبل رو ندارن.

یه چیزی که توی این نسل در بعضی بازیهای کنسولی دیده میشد ضعف aa هست واقعا نبودنش به کلیت گرافیک هر بازی میتونه کاملا گند بزنه .

البته این حرف درست نیست و بازی Rage به خاطر اجرا در 60 هرتز هیچ aaـی نداشت که اصلا موجب ضعفش نشد و در عوض قابلیت نورپردازی داینامیک افکت های post-process به خوبی توی بازی انجام میشد که به کل اصلا نبود aa به چشم نیومد.

وقتی نشه 1080 و 60 فریم رو توی این نسل لمس کرد، یعنی حرف ایشون درست هست.

دقیقا
چیزی که خیلی ها فراموش کردن ! الان تمام بازی های شاخ کنسولی داره با 30 فریم اجرا میشه ، به جز بازی هایی مثه F4 که اونا هم مجبور شدن خیلی از چیزها رو از بازیشون حذف کنن که بتونن 60 فریم رو حفظ کنن.
واقعا لذت همین بازیهای کنسولی فقط با اضافه شدن AA و 60 فریم و 1080p شدنشون چند برابر میشه !
من هر جور فکر میکنم علت مخالفت بعضی ها رو با معرفی نسل بعد درک نمیکنم . کیه که از پیشرفت گرافیکی بدش بیاد ؟ اصلا آرزوی هر گیمری تغییر نسل هست .

البته این حرف درست نیست و بازی Rage به خاطر اجرا در 60 هرتز هیچ aaـی نداشت که اصلا موجب ضعفش نشد و در عوض قابلیت نورپردازی داینامیک افکت های post-process به خوبی توی بازی انجام میشد که به کل اصلا نبود aa به چشم نیومد.

حالا من اینجا کاری به Rage ندارم به اونصورت هر چند شامل این بازی هم میشه . نبود aa به هر عنوانی با هر سبکی ضربه میزنه و کاملا غیر قابل چشم پوشیه .
توان کنسولهای این نسل هم در حد همون 30 فریم و و رزولوشن 720p بود . استاندارد 1080p و 60 فریم برای نسل بعده دیگه .

من نمیدونم چه اسراری هست که دوستان از واژه ی به چالش کشیدن استفاده کنن ...بابا سازنده ها همشون حتی شده 1 بار از ضعف کنسولها صحبت کردن ... تا همینجاش هم با 1000 نوع تکنولوژی و کوفت و زهر مار جلو اومدن .....

بیخیال کیوان، یعنی میخوای بگی هنوز کنسول ها جا دارن؟ یه نگاه به تفاوت اسمشو نبر 3 بنداز روی کنسول و پیسی ///

همین بازی ها رو که گذاشتی مثه گیرز یا آنچارتد 3 اگر روی پیسی بودن ده برابر گرافیک داشتن. این نسل همون 2007 یا 2008 تموم شد. ماجرای رانی بود که هی سعی میکردن از اون ته اش یه چیزی بکشن بیرون.

این Rage اصن نورپردازیش داینامیک نبود. بلکه استاتیک بود فاجعه هم استاتیک بود ///

شدیدا قبول دارم، اصلا یکی از دلایلی که به نظرم این نسل مثلا بازی AW گرافیکش بیشتر توی چشمم بود تا G.O.W 3 همین ماجرای aa بود.

این نسل فقط شده گرافیک.! تمام شرکتهای بزرگ اکثر توانایشون رو گذاشتن روی گرافیک چون میدونن اگر گرافیک بازیشون در حد عالی نباشه هم امتیازاتش پایین میاد هم مشتری های کم سن و سال امروزی سراغش نمیرن اما حالا که شاید قدرت کنسولها اشباح شده سازنده های سراغ چیزهای اصلی دیگه مثل داستان گیم پلی هوش مصنوعی و ... برن که بسیار هم عالی هست

• Like
Reactions: Dreadlord
  • این نسل فقط شده گرافیک.! تمام شرکتهای بزرگ اکثر توانایشون رو گذاشتن روی گرافیک چون میدونن اگر گرافیک بازیشون در حد عالی نباشه هم امتیازاتش پایین میاد هم مشتری های کم سن و سال امروزی سراغش نمیرن اما حالا که شاید قدرت کنسولها اشباح شده سازنده های سراغ چیزهای اصلی دیگه مثل داستان گیم پلی هوش مصنوعی و ... برن که بسیار هم عالی هست
  • حرف شما درست ولی به نظرم سازنده ها با اضافه کردن AA و فریم ثابت و بلور و خلاصه کلی چیزای دیگه همچین وقت خاصی ازشون تلف نمیشه .
  • مردیم از بس صحنه آهسته و فریم ناپایدار و اجسام دندانه ای دیدیم :d
  • به امید xbox720 و ps4

• Like
Reactions: LBJ4Ever

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or