xbox360 و ps3 دیگر قدرتی ندارند !

.:N!MA:.

کاربر سایت
bioware_games.png

"Good question. In terms of actual horsepower, I think we’re pretty maxed out. I don’t think there’s much more to find."
در آخرین مصاحبه ای که در سایت nowgamer.com منتشر شده آقای Aaryn Flynn از bioware صحبتهای جالبی کرده که برخیشون رو شرح میدم !
وقتی که گفته میشه که ME1 و ME2 از نظر فنی به عنوان عناوین شایسته نسل حساب میان و پرسیده میشه که چقدر دیگه در ps3 و x360 جای کار داره ( یا به تفسیری چقدر دیگه توان در دل این دو کنسول هست ) که ایشون در جواب میگه :
سوال خوبیست ! من فکر میکنم از لحاظ استفاده از قدرت کنسولها به درجه اشباع رسیده ایم و من فکر نمیکنم دیگر قدرتی زیادی برای استفاده کردن باقی مانده باشد . البته به نوعی اینو مزیت هم میدونه به اینصورت که در ادامه میگه :
من فکر میکنم که این خوبه چون ما به پلتفرم ثابت و پایداری رسیده ایم که این اجازه میده که شما بروی چیزهای دیگری مانند گیم پلی و داستان کار کنیم بدون اینکه دلهره ای از تغییرات پی در پی تکنولوژی خود داشته باشید ..... ایشون از این موضوع به عنوان یک نکته ی خوب در Mass Effect 3 یاد میکنه با توجه به سخت افزار 5 تا 7 ساله ثابت .
سعی کردم با اضافات متن رو روون شرح بدم ! تو نمیه شبی ببخشید دیگه
---------------------------
aarynflynn.jpg

جهت اطلاع : ایشون مدیر BioWare Edmonton & Montreal کانادا هستند که از تحسین شده ترین استودیوهای بازی سازی هست و ایشون مدرک لیسانس خودشون رو در علوم رایانه در سال 2000 دریافت کرد سرگرمی های وی شامل دویدن و تماشای ورزش و البته بازیهای رایانه ای هست .
منبع

آخرین ویرایش:
شمایی که انقدر مطمئنی،یه مدرک بده که این نسل میاد

مدرک لازم نی که !! بنظرت سونی تا نسل بعد بدون انحصاری میمونه ؟!! فعلا هم که هیچ انحصاری بعد آنچارتد3 معرفی نشده بجز همین آخرین نگهبانی که 5-6سالی هست که دارن میسازنش؟!

اول سلام!!!
بعدم اوه اوه اوه!!!! اینجا چه بحثی در جریانه...
اوکی خارج از بحثایه off topicتون lol :دی
شوخی بودا، جدی نگیریدش ناراحت شید و حالا خر بیارو سیگاری بار کن... :دی

میخوام خیلی مختصر و مفید بگم که: »»»»»One PC, Always PC«««««« ^:)^:-bd

تنها چیزی که من همیشه حسرتش رو خوردم تو این 20سال گیمریم و در اصل تو این 13سال PC گیمریم بازی متال گیر بود، که اون هم تو راهه ;)

آخرین ویرایش:
یه مقایسه بین نسحه های مختلف بتلفیلد 3 یوروگیمر گذاشته. خیلی جالبه تفاوت بین PC و کنسولها واقعا زیاد نیست. اونوقت رو pc تو کیفیت 1080p باید 580 داشته بااشی تا زیر 40 تا 50 فریم بگیری. بعضیا میگن این نسل دیگه قدرتی نداره ولی یه گیم پلی از نسل بع نشون نمیدن بینیم این نسل بعدشون چقدر بهتره!!! تریلر انریل رو هم دیدم اما اونم انچنان مالب نبود تازه اون سه تا 580 لازم داشته!!! از لحاظ گرافیکی برا نسل بعد انچنان تفاوت شگرفی انتظار نمیره اگه بخواد 2013 شروع شه.

بیخیال رفقا... من هم تا جایی که دیدم و تجربه کردم... PS3 و Xbox 360 با وجود قدرت بالاو داشتن سخت افزارهای چند سال جلوتر از خودشون... می تونن هنوز هم خودشونو ثابت کنن. بستگی داره قدرتو تو چی ببینیم. اگه قدرت رو خلاقیت بدونیم، بله... مسلما Wii قدرتمنده و PS3 و Xbox 360 در بدو تولدشون عقب موندند. اما بیاید یادمون نره وقتی دومین شماره از سری بازی God of War منتشر شد همه سایت ها، حتی منتقدین خانواده PS هم اعتراف کردند تازه قدرت های واقعی PS2 به رخ کشیده شد یا وقتی MGS: Snake Eater منتشر شد باز هم خیلی از سایت ها هم عقیده بودند که این بازی با اون گرافیکش در اون زمان فقط تونسته 70% از قدرت PS2 استفاده کنه.
فراموش نکنیم نسل حاضر اونقدر قدرتمند هست که ناخواسته نسل بعدی همراه خودشه. Kinect و Sixaxis رو چی بنامیم؟ نسل آینده یا نسل حاضر؟ اصلا بیایم و ببینیم خواسته ما از یک کنسول نسل بعد چیه؟
Gameplay؟
گرافیک؟
و یا حتی تبدیل به شخصیت خود بازی شدن؟
این بحث از نقطه نظری که من نسبت بهش نگاه می کنم خیلی مفصل خواهد بود... به همین خاطر اینجا تمومش می کنم تا از حوصله خارج نشه... تا در فرصت های بعدی بیشتر بهش بپردازیم.

خوب الان این حرفا یعنی چی که بعد از این همه سال هنوز هم از قدرت PS استفاده نشده این حرفها اگه حقیقت داشته باشه نشون دهنده بی عرضگی شرکت سونی هست که بلد نیست یک کیت بازی سازی درست و حسابی بده به بازی سازهاش که از قدرتش واقعیش استفاده کنن و اینها هی باید برن چیزهایی کشف کنن که لابد خود شرکت سازندش هم ازش خبر نداره!

خوب الان این حرفا یعنی چی که بعد از این همه سال هنوز هم از قدرت PS استفاده نشده این حرفها اگه حقیقت داشته باشه نشون دهنده بی عرضگی شرکت سونی هست که بلد نیست یک کیت بازی سازی درست و حسابی بده به بازی سازهاش که از قدرتش واقعیش استفاده کنن و اینها هی باید برن چیزهایی کشف کنن که لابد خود شرکت سازندش هم ازش خبر نداره!
در مورد حرف این دوست عزیزم باید بگم که... شاید حق با شما باشه. من یه بازی ساز نیستم و اطلاع چندانی در این مورد ندارم اما تا جایی که می دونم اینه که شرکت سونی یا مایکروسافت کدهای مربوط به کنسولشون رو در اختیار شرکت های بازی سازی میذاره واونا هم با استفاده از این کدها بازی می سازن. حالا یه مثال برات می زنم. فرض کن یکی به تو و یکی از دوستانت رانندگی یاد میده. اصول و قوانین رو در اختیار هر دوتاتون می ذاره و به بعد از اون کاری نداره. حالا این به شما دو نفر بستگی داره تا چه جوری بتونید از داشته هاتون استفاده کنید و قدم به قدم مهارتتون رو بالا ببرید.

---------- نوشته در 09:45 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:44 AM ارسال شده بود ----------

برخی دوستان اگر بهشون بگی : بابا نان داد ..... میگن غلط کرده چرا آب نداد !
در مورد صحبت این یکی دوستم... رفیق من اگه واقعا انتظار داری تا یه تاپیکی بذاری و همه با اون موافق باشن و یا ازش تعریف کنن سخت در اشتباهی. اینجوری هیچ کدوممون به هیچ جایی نخواهیم رسید. حتی اگر کسی برداشت اشتباهی در مورد صحبت های شما می کنه و نظرش رو ابراز می کنه براش احترام قائل شو و سعی کن از تاریکی درش بیاری.
به قول kKoorosh تاپیک منحرف شد. من خیلی دوست داشتم تا راجع به این مسئله (قدرت کنسول ها) بیشتر با هم گپ بزنیم. اما حفظ ادب میکنم به خاطر جدید بودنم و احترام میذارم به قدیمی ترا و صحبت راجع به این موضوع جالب رو تموم می کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or