xbox360 و ps3 دیگر قدرتی ندارند !

.:N!MA:.

کاربر سایت
bioware_games.png

"Good question. In terms of actual horsepower, I think we’re pretty maxed out. I don’t think there’s much more to find."
در آخرین مصاحبه ای که در سایت nowgamer.com منتشر شده آقای Aaryn Flynn از bioware صحبتهای جالبی کرده که برخیشون رو شرح میدم !
وقتی که گفته میشه که ME1 و ME2 از نظر فنی به عنوان عناوین شایسته نسل حساب میان و پرسیده میشه که چقدر دیگه در ps3 و x360 جای کار داره ( یا به تفسیری چقدر دیگه توان در دل این دو کنسول هست ) که ایشون در جواب میگه :
سوال خوبیست ! من فکر میکنم از لحاظ استفاده از قدرت کنسولها به درجه اشباع رسیده ایم و من فکر نمیکنم دیگر قدرتی زیادی برای استفاده کردن باقی مانده باشد . البته به نوعی اینو مزیت هم میدونه به اینصورت که در ادامه میگه :
من فکر میکنم که این خوبه چون ما به پلتفرم ثابت و پایداری رسیده ایم که این اجازه میده که شما بروی چیزهای دیگری مانند گیم پلی و داستان کار کنیم بدون اینکه دلهره ای از تغییرات پی در پی تکنولوژی خود داشته باشید ..... ایشون از این موضوع به عنوان یک نکته ی خوب در Mass Effect 3 یاد میکنه با توجه به سخت افزار 5 تا 7 ساله ثابت .
سعی کردم با اضافات متن رو روون شرح بدم ! تو نمیه شبی ببخشید دیگه
---------------------------
aarynflynn.jpg

جهت اطلاع : ایشون مدیر BioWare Edmonton & Montreal کانادا هستند که از تحسین شده ترین استودیوهای بازی سازی هست و ایشون مدرک لیسانس خودشون رو در علوم رایانه در سال 2000 دریافت کرد سرگرمی های وی شامل دویدن و تماشای ورزش و البته بازیهای رایانه ای هست .
منبع

آخرین ویرایش:
الان واقعا سینمایی شدن ، بازیها رو به پیش برده یا فیلم ها رو ؟! من واقعا ترجیح میدم اسم امثال COD و uncharted و BF3 امثال اون رو که متاسفانه روز به روز دارن بیشتر میشن و بازیکن رو مجبور میکنن رو یه خط پیش فرض به جلو برن ، interactive movie بذارم تا بازی... اگه اینا بازی هستن پس اسم امثال fall out و GTA و اینا چین ؟
خوب اینها هم بازی هستند! قرار نیست که همه بازی‌ها هم سبک باشند که، بعضی ها RPG هستند و بعضی‌ها بازیهای خطی.بالاخره تنوع در سبک بازی، روایت داستان و گیم پلی داریم.حرف من اینه که تو این نسل هم IPهایی وجود داشتند که باعث پیشرفت صنعت گیم شدند(از هر لحاظ) و عناوین با ارزشی هم بودند.

من نميدونم چرا اصل قضيه رو يكجور ديگه برداشت ميكنيد.

درسته شايد بازيهاي با گرافيك بهتر از U3 يا Geow3 ديگه نشه رو PS3 يا XBOX360 ساخت كه حتي اينو هم نميشه با قطعيت گفت ولي مگه چندتا بازي با گرافيك در حد اين بازيها يا نزديك به اين بازي ها واسه كنسول ها عرضه شده كه بگيم كار اين نسل تمومه.شايد كل بازي هاي كه در حد اين دو بازي گرافيك داشته باشند به تعداد انگشتان دست هم نرسه.

زماني ميشه با قطعيت گفت ديگه كار نسل تمومه كه حداقل اكثر شركت بازي هاي هم تراز اين بازي ها ساخته باشن.

از طرف ديگه واقعا بايد يك فاحش بين PC و كنسول ها ايجا بشه تا به نسل جديد حس نياز بوجود بياد.يعني من حاضر نيستم نسل جديد بياد فقط در حد DX11 باشه گرافيك بازيها.بعني منظورم اينه كه گرافيك BF3 چيزي نيست كه بخواد براش يك نسل عوض بشه.نسل جديد بايد گرافيكي در حد همون تريلر هاي UN4 و بالاتر رو عرضه كنه.

تصور كنيد يك Alen Wake جديد چقدر ميتونه عالي باشه.چون ديگه وقت كافي دارن تا بيشتر روي گيم پلي تمركز كنن و از طرفي هم اگه گرافيك در حد پيشرفت Geow 2 به 3 پيشرفت كنه واقعا قابل تصور نيست.در حالي كه اگه نسل جديد عرضه بشه همون دردسرهاي ساخت موتور و غيره شروع ميشه و بايد بازم 5 سال صبر كنم و بازيهاي ناقصي تحويل بگيرم به خاطر صرف وقت بيش از حد روي مسائل گرافيكي.نمونش :GT5,Alen Wake,Rage...

در مورد last guardian گفتن میره برا نسل بعد چون ps3 قدرتش اندازه کافی نیست;)
داداش من این آخرین اخباری هست که از team ICO دارم
http://www.1up.com/news/team-ico-make-the-last-guardian-level-design-unpredictable
فکر نکنم اینطور که شما میگی باشه اینطور که اینا میگن دارن سخت تلاش میکنن که مرحله ها برای بازی کن ها از نظر AI دشمنها غیر قابل پیشبینی باشه این یعنی یه شاهکار...!!فکر دلیل تاخیرشون هم همین باشه نه تو E3 بودن نه تو TGS.باز شما اگه خبر موثق و بهتری داری ممنون میشن share کنی ما هم بخونیم.موفق باشی.

بیخیال کیوان، یعنی میخوای بگی هنوز کنسول ها جا دارن؟ یه نگاه به تفاوت اسمشو نبر 3 بنداز روی کنسول و پیسی ///

همین بازی ها رو که گذاشتی مثه گیرز یا آنچارتد 3 اگر روی پیسی بودن ده برابر گرافیک داشتن. این نسل همون 2007 یا 2008 تموم شد. ماجرای رانی بود که هی سعی میکردن از اون ته اش یه چیزی بکشن بیرون.

این Rage اصن نورپردازیش داینامیک نبود. بلکه استاتیک بود فاجعه هم استاتیک بود ///

شدیدا قبول دارم، اصلا یکی از دلایلی که به نظرم این نسل مثلا بازی AW گرافیکش بیشتر توی چشمم بود تا G.O.W 3 همین ماجرای aa بود.
الآن تفاوت بیف 3 کنسول و پی سی رو ول کن ؛ تفاوت بیف 3 پی سی و آنچارتد3 و گیرز 3 رو دریاب ...
اون تکه هم که میگی آنچارتد روی پی سی میومد گرافیکش 10 برابر میشد پاک کردن صورت مسالست ...

الآن تفاوت بیف 3 کنسول و پی سی رو ول کن ؛ تفاوت بیف 3 پی سی و آنچارتد3 و گیرز 3 رو دریاب ...
اون تکه هم که میگی آنچارتد روی پی سی میومد گرافیکش 10 برابر میشد پاک کردن صورت مسالست ...

اتفاقا اصل صورت مساله همینه که الان سخت افزار های موجود قدرتی بسیار بیشتر از کنسولهای کنونی دارن ، اگه کنسولهایی باقدرت پی سی های کنونی بیان و بازیها براشون بهینه بشه و مثلا براشون GeOW3 و U4 بیاد ، اونوقت شما باید اینا رو با نسخه ی های سومشون مقایسه کنی و نظر بدی.
علت اینکه بازی ها برای PC بهینه نمیشه یه چیز دیگست ، اینجا بحث مقایسه ی کنسول گیمینگ و پی سی گیمینگ نیست

علت اینکه بازی ها برای PC بهینه نمیشه یه چیز دیگست ، اینجا بحث مقایسه ی کنسول گیمینگ و پی سی گیمینگ نیست
O RLY ? No need to tell me ...
اتفاقا اصل صورت مساله همینه که الان سخت افزار های موجود قدرتی بسیار بیشتر از کنسولهای کنونی دارن ، اگه کنسولهایی باقدرت پی سی های کنونی بیان و بازیها براشون بهینه بشه و مثلا براشون GeOW3 و U4 بیاد ، اونوقت شما باید اینا رو با نسخه ی های سومشون مقایسه کنی و نظر بدی.
1.گیرز 3 اومده !
2.چی ربطی داره این حرفتون من نمیتونم درک کنم؟!
3.دایس که خداوندگار پی سی هست ، درسته ؟ جان کارمک هم گرافیک میکنه (!) واست باقلوا ، ما حصل این دو تا چی بود ؟ روی همون PC ...
4.مطمئنی متن خبر رو خوندی و فقط تیتر رو نخوندی ؟

به نظره من هیچ موقعه PC نمی تونه جای PS3 و Xbox360 رو بگیره حداقل تا دوسال دیگه چون هنوز تازه داره چیزهای باحال ترش میاد ولی برای PC تک بعدی و گرافیکی که داره زیاد تعریفی نداره ترس از باگ و کرک و چیزهای دیگه(بحث در مورد ایران) واگه هم اصل باشه نگرانی سیستم باید باشیم درصورتی که XBox360 و PS3 اینطور چیزی نیستb-)

O RLY ? No need to tell me ...

1.گیرز 3 اومده !
2.چی ربطی داره این حرفتون من نمیتونم درک کنم؟!
3.دایس که خداوندگار پی سی هست ، درسته ؟ جان کارمک هم گرافیک میکنه (!) واست باقلوا ، ما حصل این دو تا چی بود ؟ روی همون PC ...
4.مطمئنی متن خبر رو خوندی و فقط تیتر رو نخوندی ؟

اتفاقا کاملا واجبه که بهتون بگم ، چون خودتون رو کوچه ی علی چپ زدید در حالی که میفهمید دارم چی میگم

1 - چه ربطی داشت ؟! اومده که اومده ... من میگم اگه GeOW 4 برای کنسولای نسل بعدی بیاد که قدرتشون برابر با پی سی های کنونی باشه اون موقع میتونی بگی ارزش داشته که نسل بعد بیاد یا نه !

اگر هم منظورت GeOW هست که واسه پی سی اومده و میخوای بگی که روی PC با نسخه ی کنسولیش فرق زیادی نداره که دیگه علتش مشخصه ، اولا بازی واسه 4 سال پیش بود که خب اونموقع اینقدر اختلاف بین سخت افزار های موجود و کنسول ها نبود ، دوما بازی اصلش روی 360 بود و خب طبیعیه که خیلی با نسخه ی کنسولیش تفاوت نداره ، انتظار که نداری اپیک بیاد بازی رو واسه PC ریمیک کنه ؟ با این وجود بازیش روی PC بخاطر رزولوشن بیشتر و AA بهتر از نسخه ی 360 بود.

2 - والا منم درک نمیکنم شما هدفتون چیه ، خیلی واضح دارم میگم ، سخت افزارهای موجود قدرت فراهم کردن گرافیک خیلی بیشتر از این عکسایی که شما گذاشتید رو دارن ، محدودیت های نسل کنونی از جمله AA و رزولوشن و 30 فریمه بودن و ... همه و همه نشون میدن که این نسل محدودیت ایجاد کرده برای سازنده ها . چه اشکالی داره که سخت افزارهای جدید با قدرت خیلی بیشتر بیان ؟ دیگه واضح تر از این نمیدونم چطور باید توضیح بدم که شما از این اصطلاحات خوشگل انگلیسی نثارمون نکنی

3 - همون چیزی که دایس روی PC زده رو برو بازی کن تا بهفمی چقدر با این گیرز و آنچارتدی که برات بهترین هستن تفاوت داره . جان کارمک هم که خودش رسما به غلط کردن افتاد و گفت اشتباه کردم لید پلتفرم رو کنسول قرار دادم (چرت گفته و از فروش کنسول ها نمیتونسته گذشت کنه و Blah Blah Blah ... اینا رو خودم هم میدونم) . وگرنه موقعی که انحصاری واسه PC میزد که گرافیک بازیهاش یه نسل از کنسول ها جلوتر بودن.پس روی PC اومدن صرفا به معنی این نیست که از سخت افزار موجود بیشترین استفاده شده.البته مطمئنا خودت این موضوع رو میدونی هدفت از بیان بازی ای مثه ریج روی پی سی چیز دیگه ای هست.

4 - بله مطمئنم و مطمئنم شما اصلا نخوندی من چی گفتم و گرنه به جا o rly و این جور تیکه های خوشمزه ی انگلیسی دلایلت رو بیان میکردی.

آخرین ویرایش:
@ LBJ4Ever :
میدونید PS2 چند سال عمر مفید کرد ؟:)و میدونید "مشتری مداری در کنسول داری "یعنی چی ؟ ومیدونید چند نفر از دارندگان XBOX ، خواهر و مادر مایکروسافت رو به دلیل عمر کمش مورد عنایت قرار دادند ؟
چه دل پری شما و هم کیشانتون دارید دوست عزیز ! ضمن این که دوستانه پیشنهاد میکنم یه نفس عمیق بکشید و آرامشتون رو حفظ کنید ، بهتون اعلام میکنم باشه ، شما راست میگید :)
بابت توصیتون هم ممنونم ، و البته که من راست میگم .
;)):bye:

آخرین ویرایش:
@ LBJ4Ever :
میدونید PS2 چند سال عمر مفید کرد ؟:)و میدونید "مشتری مداری در کنسول داری "یعنی چی ؟ ومیدونید چند نفر از دارندگان XBOX ، خواهر و مادر مایکروسافت رو به دلیل عمر کمش مورد عنایت قرار دادند ؟
چه دل پری شما و هم کیشانتون دارید دوست عزیز ! ضمن این که دوستانه پیشنهاد میکنم یه نفس عمیق بکشید و آرامشتون رو حفظ کنید ، بهتون اعلام میکنم باشه ، شما راست میگید :)

پس بگو به عنوان یه مشتری که باید دوباره یه تومن هزینه کنم و کنسولای جدید بگیرم و تواناییش رو ندارم با این قضیه مخالفم ، بیخود عکس از بازیهای کنسول نزار و نگو که توانشون خیلی زیاده و میتونن 20 سال دیگه عمر مفید داشته باشن . از این شاخه به اون شاخه میپری که خودت رو منطقی و طرف بحثت رو غیر منطقی نشون بدی ؟
بابت توصیتون هم ممنونم ، و البته که من راست میگم .

بسیار از بحث و گفتگو با شما خرسند شدم کیوان جان ، در پناه حق

آخرین ویرایش:
حالا جدا از صحبتهای جناب Aaryn Flynn که خیلی مخلصشون و بازیهاشون هستیم می گم بازم خدا پدر پی سی رو بیامرزه اینکه هنوز خیلی نگذشته بود که هیچی نشده می خوان دوباره کلی مردم و بچاپن لول
سونی رو بذاریم کنار مایکرو تا سال دیگه به احتمال خیلی زیاد کنسول جدیدش و میده بیرون چون برای فروش ویندوز 8-که خیلی داره روش ریسک می کنه- اینطور که بوش میاد می خواد اجازه بازی های xbox رو روی وین 8 بده حالا بدون دادن کنسول جدید نمی تونه این سیاست و پیاده سازی کنه! ولی خداییش خوب بلده بچاپه الکی از بزرگترین شرکتهای دنیا نشده اینجوری هم ویندوزش فروش خوبی می کنه هم کنسول مثلا جدیدش !

داداش من این آخرین اخباری هست که از team ICO دارم
http://www.1up.com/news/team-ico-make-the-last-guardian-level-design-unpredictable
فکر نکنم اینطور که شما میگی باشه اینطور که اینا میگن دارن سخت تلاش میکنن که مرحله ها برای بازی کن ها از نظر AI دشمنها غیر قابل پیشبینی باشه این یعنی یه شاهکار...!!فکر دلیل تاخیرشون هم همین باشه نه تو E3 بودن نه تو TGS.باز شما اگه خبر موثق و بهتری داری ممنون میشن share کنی ما هم بخونیم.موفق باشی.

مطمئن باشید این بازی واسه PS3 میاد و یه شاهکاره و بنظرم بهترین بازیه این نسل خواهد شد !! خیلی سونی روش حساب باز کرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or