Xbox Live Arcade Games

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان . من بازی alan awake و fruit ninja رو ریختم تو فلش . وقتی میزنم xbox مینویسه file Corrupted . داستان چیه ؟؟ چه کار کنم ؟ لطفا کمکم کنید !!
(در ضمن به لایو هم وصلم )

با روش این کاربر navaee تونستم shadow complex رو به صورت فول بازی کنم و یه ضرب تا اخرش رفتم و الان هم
میرم dust رو می خرم و یه ضرب تمومش می کنم:d

دوستان توصیه می کنم با روشی که گفتم shadow complex رو راحت و سریع تمومش کنید اگه بین خرید این بازی و DEADLIGHT و یا DUST موندید.بعد با خیال راحت

از این 1200 پوینت ذخیره شده می تونید برید مثل خودم DEADLIGHT یا DUST رو بنا به سلیقتون تهیه کنید.

Dust دیگه اونجوری نیست دلت رو خوش نکن :d
اره خب.ولی با تریالش این قدر حال کردم که خریدمش>:d

---------- نوشته در 03:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:25 PM ارسال شده بود ----------

البته فکر کنم اینحور خریدن ها مشکل ساز بشه در آینده و باعث بن شدن بشه.من که میترسم:d
خب اگه با اون پروفایلی که باهاش انلاین نمیشی این کارا رو انجام بدی مشکلی برات پیش نمیاد
البته این بازی یه استثنا بود و فکر نکنم مایروسافت خسیس دیگه از این اشتباه ها بکنه:d

سلام دوستان . من بازی alan awake و fruit ninja رو ریختم تو فلش . وقتی میزنم xbox مینویسه file Corrupted . داستان چیه ؟؟ چه کار کنم ؟ لطفا کمکم کنید !!
(در ضمن به لایو هم وصلم )

سلام

دوستان گلم من 3200 پوینت دارم و میخوام 2-3 تا بازی خوب بگیرم اگه میشه راهنمایی کنید بگید چه بازی هایی خوبه؟؟؟؟؟/:>

بازی هایی که دارم

minecraft ..trial.. و غیره.......:d

البته فکر کنم اینحور خریدن ها مشکل ساز بشه در آینده و باعث بن شدن بشه.من که میترسم:d

بابا مایکروسافت به چه زبونی بگه که سر عقل اومده و با شماها کاری نداره و دیگه بن و من تو کار نیست؟:|من برات با کنسوله جی تگ شده وصل شم لایو حله؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or