Xbox Live Arcade Games

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آره اپیزود دو دی ال سی برای اپیزود یک...پس حتما باید اپیزود یک رو داشته باشید دیگه

من خودم دارمش رو جیتگم اپیزود های بعدی توی منوی همون اپیزود یک میاد.

dust رو تموم کردم.واقعا فوق العاده و بی نظیر بود.از سطح یه بازی آرکید خیلی بالاتر بود.پایان فوق العاده ای هم داشت.از همه نظر عالی بود.البته تازه بازی برام شروع شد و میخوام برم برای 100% کردنش:d
نمره هم بدون درنگ 10/10
اینم یه سوال درمورد آخر بازی:
آخر بازی که داست مرد.یهو چی شد که تونست دوباره به ززندگی برگرده؟؟؟ایکاش میمرمد چون خیلی تاثیرش بیشتر بود
--
حالا dishwasher رو شروع کردم.بازی خیلی جالب و خشنیه:d

ترجمه بازی میشد ذره خاکی از بهشت و dust هم معنیش میشه گرد و خاک تراب و... تو صحنه آخر بازی نشون داده شد که داست مرد ولی به صورت چیزی که از اول بود یعنی گرد و خاک بیرون اومد میشه دو تا برداشت کرد یکی اینکه مرد و به حساب اون هاله ای که آخر بازی اومد بیرون همون خاک بهشتی بود که به آسمان رفت یا اینکه نه نمرد چون خاک که نمیمیره مخصوصا اگه بهشتی باشه و این دوباره برگشت کلا نظریه اول رو ترجیح میدم!

اپیزود ـه 3 واقعا عالی بود !
فقط همین قدر میگم که از دو سوم اخر بازی کلا غم میباره ( کلا فضاش غمناکه ) .
واقعا این the walking dead محشره.من خودم تازه گرفتمش ولی اینقدر عالیه 3 تاشو گرفتم و تموم کردم..واقعا ارزش داره.

سلام بچه ها من تو یه مرحله deadlight گیر کردم تویه مرحله ای که پیره مرده میکشدش تو فاضلاب. موقعی که میخواد از فاضلاب با پیره مرده بره بیرون وقتی میرم کنارش x میزنم صفحه ی سیو بازی میاد ولی مرحله بعد نمیره گیرمیکنه رو همون صفحه ها لصفا کمک کنید

سلام دوستان
من 2400 پوینت دارم و می خوام trial رو بخرم ولی ارور میده که
cant retrive the information from xbox live کد:80153410 چیکار باید بکنم؟
ممنون

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or