هیچ کس نیست یعنی...
از بازی های قدیمی مال 2 سال پیش هم باشه عیب نداره فقط خیلی عالی باشه:d
منم جیتگ دارم و تقریبا در مورد اغلب بازی های ایکس باکس لایو تحقیق کردم و بهترین هاشونو دانلود کردم.به نظر خودم اینا خیلی عالی بودن چند تای اول خیلی عالی هستن
Trine 2:گرافیک خیلی عالی داره و همچنین تنوع بالای محیطی،گیم پلیش هم حل معما و اکشن
Stacking:ایده ی خیلی جالبی و همچنین کارگردان خوبی پشتشه.در مورد عروسک های روسیه که میرن تو هم و هر کدومشون یه کاری می کنه مثلا میری تو لباس آشپز و به بچه ها کیک می دی تا کمکت کنن یا تو لباس دختر که حواس نگهبان رو پرت کنی...هر معما از چند روش حل میشه که اگر هر چند تا رو پیدا کنی امتیاز بیشتری می گیری
Deadlight:گرافیک خوبی داره محیط هاش هم غم گرفته است معمای خاصی هم نداره اغلب سوراخو پیدا کنه و برو توشه، ولی در مجموع ارزش بازیش بالاست.
Dust:محیط ها همه نقاشی هست و بازی به نسبت خوبیه...هک اند اسلش و آر پی جی
I am Alive:فضا غم گرفته و نجات زن و بچه توی آخر الزمان...گرافیک یک مقداری به لحاظ فنی تو ذوقه ولی هنریش خوبه
Alan Wake American Nightmare: که اگه اصلیش خوشت اومده اینم خوبه
Bastion:سبک گرافیکی بازی نقاشی و بسیار جالبه المان های آر پی جی هم داره...اگر از سبک گرافیکی این کسی خیلی خوشش اومده بازی island Of Wakfu هم همینجوریه
Comic Jumper:گرافیک فنیش درب و داغون،گیم پلی سخت ولی در مجموع بازی جالب و خیلی خنده داریه
The Walking Dead:که نیازی به تعریف نیست اگر ادونچر دوست داری عالیه
Quantum Conundrum:شبیه بازی پورتاله یه خورده ای متنوع تر
Joy Ride Turbo:یک ماشین سواری فان و با گرافیک خوب با قابلیت اسپلیت اسکرین 4 نفره
Joe Danger 2 The Movie: موتور سواری گرافیک عالی از ایناس که مثل trials حرکات بدلکاری انجام میدی فقط برعکس اون گرافیک خیلی شاد و توپی داره
RedJohnsonChroniclesOneAgainstAll:اگر ادونچر خالص point & click دوس داری فوق العاده است...گرافیک در حد فیلم...نسخه یکش برا پی اس تری بود
اینا بازی های فوق العاده ی لایو بودن که به ذهنم رسید و نوشتن این لیست کمکم کرد که ده درصد آخر دانلود borderlands 2 رو راحت تر تحمل کنم:d
در ضمن اگر کینکت داری هم بازی های کینکتی خیلی جالبی توی لایو هست،اونا رو دیگه ننوشتم