Xbox Live Arcade Games

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بعد از مدت ها تاپیک رو میارم بالا:d
dlc trals evo که origin of pain نامه داره هفته ی دیگه با قیمت 400 پوینت عرضه میشه.
چیزهایی که این dlc اضافه میکنه:
36 تا مپ جدید
new BMX dirt bike
===
این بازی تنها چیزی که نمیخواد Trackهای جدید هستش چون گیمرها همینجوری مسازن ما هم دان میکنیم
yahoo_4.gif

البته قرار بود یه سری وسایل جدید هم اضافه شه به قسمت Editor
دقیقا:d
انگار یه چیزای دیگه ای هم dlc داشت ولی این دو تا توی چشم بود.همون وسایل ادیتور بوده احتمالا:d

آخرین ویرایش:
دوستان من توی DUST به مشکل خوردم . از یه جایی به بعد دیم تمام Side Questها پاک شدن از قسمت Quest . چه اونایی که هنوز انجام نداده بودم چه اونایی که تموم شده بودن
بعد تمام جاهایی که رفته بودم تمام مپ ها Exploreـشون شده 0% . انگار که اصلا اونجا نرفتم . میزان درصدی هم که بازی رو رفته بودم از 65% شده 50% چرا ؟
یک باگ خفن آیا ؟

بعد از مدت ها تاپیک رو میارم بالا:d
dlc trals evo که origin of pain نامه داره هفته ی دیگه با قیمت 400 پوینت عرضه میشه.
چیزهایی که این dlc اضافه میکنه:
36 تا مپ جدید
new BMX dirt bike
===

دقیقا:d
انگار یه چیزای دیگه ای هم dlc داشت ولی این دو تا توی چشم بود.همون وسایل ادیتور بوده احتمالا:d
عالیه واقعا ارزششو داره.من که 100% میگیرمش>:d

دوستان من توی DUST به مشکل خوردم . از یه جایی به بعد دیم تمام Side Questها پاک شدن از قسمت Quest . چه اونایی که هنوز انجام نداده بودم چه اونایی که تموم شده بودن
بعد تمام جاهایی که رفته بودم تمام مپ ها Exploreـشون شده 0% . انگار که اصلا اونجا نرفتم . میزان درصدی هم که بازی رو رفته بودم از 65% شده 50% چرا ؟
یک باگ خفن آیا ؟
فکر کنم با باگ مواجه شدی:d

نزارین تاپیک به این خوبی خاک بخوره:dالبته حالا بازی های آرکید کاهش یافتن و طبیعی ـه.
بالاخره dlc تریالز هم اومد با قیمت 400 پوینت.به نظر چیز جالبی میاد و شاید بعدا بخرمش.
این هفته قصد دارم shadow complex رو بالاخره بخرم:dالبته جدیدا با این درس ها که نمیشه بازی کرد:d

خب منم یه چیزی بگم:d
mark of the ninja اینقدر فوق العاده بود که باعث شد من 2 تا چیز رو برای اولین بار تو زندگی گیمیرم تجربه کنم:d
1-اولین بازی بود تو عمرم که تمام اچیومنت هاشو گرفتم:d
2-اولین بازی بود که 3 بار تمومش کردم

خوب منم dlc تریالزو گرفتم.خیلی مراحل جالبی داره.و سختیشم نسبت به خود بازی بیشتر شده.یک دوچرخه هم اضافه شده که کنترلش سخته

بازی شاخ دیگه چیزی در دست عرضه نیست؟:d
چرا تو این هفته اینا رو داریم
Of Orcs And Man (قبلا شنیده بودم بازی آرکیده ولی الان تو گیم اسپات دیدم کاور کامل براش گذاشته...پس مطمئن نیستم آرکیده یا نه)
Naughty Bear:Panic In Paradise:بازی متوسطیه...اکشن با فضای سورئال
Worms جدید: که معرف حضور همگی هست یکی از بهترین انتخاب ها برای چند نفره بازی کردن با افرادی که آشنایی چندانی با بازی ندارن
Happy Wars:عنوان رایگان مایکروسافت(چنگی به دل نزد بیشتر برا مولتی بازاست)

بعد باز بازار آرکید می خوابه (اگر این سه 4 تا عنوان رو بیدار شدن بدونیم) و هر هفته حداقل یکی دو تا بازی مهم ریتیل میاد به رسم هر پاییز...حدودا یک ماه و نیم دیگه هم بازسازی یکی از بازی های قدیمی سازنده پرنس آو پرشیا میاد

درود

چند تا شات جدید از State of Decay اومده. این بازی احتمالا بصورت دیجیتالی برای XBL و Windows Store عرضه میشه:

Surveying

Inventory

سبک بازی یه چیزی هست شبیه سریال the Walking Dead که اینجا بیشتر باید رویه Stealth پیش بگیرد و زامبی هاش خشنتر و سریعتر هستن.

یه خبر خوبی ام دارم. Black Knight Sword ساخته جدید سودا 51 هفته دیگه (12 دسامبر) میاد لایو :دی. قیمتش مشخص نیست ولی بیشتر از 800 پوینت نباید باشه.
سبکش Side-Scroll هست با BackGround متحرکت و اشکن Beat em up :دی.

درود

چند تا شات جدید از State of Decay اومده. این بازی احتمالا بصورت دیجیتالی برای XBL و Windows Store عرضه میشه:

Surveying

Inventory

سبک بازی یه چیزی هست شبیه سریال the Walking Dead که اینجا بیشتر باید رویه Stealth پیش بگیرد و زامبی هاش خشنتر و سریعتر هستن.

یه خبر خوبی ام دارم. Black Knight Sword ساخته جدید سودا 51 هفته دیگه (12 دسامبر) میاد لایو :دی. قیمتش مشخص نیست ولی بیشتر از 800 پوینت نباید باشه.
سبکش Side-Scroll هست با BackGround متحرکت و اشکن Beat em up :دی.
بازی دومیه چقد شبیه اون انحصاری جدید سونیه...پاپوتیر بود اگه اشتباه نکنم اسمش...

بازی دومیه چقد شبیه اون انحصاری جدید سونیه...پاپوتیر بود اگه اشتباه نکنم اسمش...
BKS نقریبا یک سال قبل از آنونس همون چیزی که شما گفتی (پاپوتیر) همراه با ویدئو و شات و اینا، معرفی شده بود :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or