Xbox Live Arcade Games

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان این خیلی توپه سبکه زیبای داره ولی خیلی سخته Black Knight Sword ..
تو رادارم هست تا وقتی که تخفیف بخوره :دی.
---------
من یه مشکلی توی FEZ دارم. هر وقت روی "ادامه بازی" کلیک میکنم بعد از چند ثانیه کلا همه چیز فیریز میشه. اطلاع دارید جریان چیه؟
ممنون :دی.

نخیر:d تا حدودی که گفتم ولی اگه بتونی اون مینی گیمای اصلی بخری خیلی حال میده ..

دوستان این خیلی توپه سبکه زیبای داره ولی خیلی سخته Black Knight Sword ..
شاید قبلا اون موقع که من بهتون گفته بودم فری بود!!
به هر حال :| سلامت باشید:d

دیروز بالاخره وقت شد DLC بازی Trilas رو بازی کنم خیلی عالیه . این دوچرخه واقعا خوبه بدجوری حال میده :d
روز های آینده احتمالا Riders Of Doom رو هم میگیرم به نظر جالب میاد اونم .
واقعا میتونه جزء 5تا بازی برتر آرکید باشه . فوق العاده بود . بازی به شدت کامل . عالی ساپورت کردن . گیمرها کلی ترک ساختن که میشد رایگان دانلود کرد و بازی کرد که باعث میشد بازی اصلا تکراری نشه . حتی خودشون هم ترک میساختن

دیروز بالاخره وقت شد DLC بازی Trilas رو بازی کنم خیلی عالیه . این دوچرخه واقعا خوبه بدجوری حال میده :d
روز های آینده احتمالا Riders Of Doom رو هم میگیرم به نظر جالب میاد اونم .
واقعا میتونه جزء 5تا بازی برتر آرکید باشه . فوق العاده بود . بازی به شدت کامل . عالی ساپورت کردن . گیمرها کلی ترک ساختن که میشد رایگان دانلود کرد و بازی کرد که باعث میشد بازی اصلا تکراری نشه . حتی خودشون هم ترک میساختن
واقعا این trials مرگ نداره.با امکاناتی که برای ترک ساختن گیمرها هم گذاشتن بعضی ترک هاش از بازی اصلی بهتره:d
یکی از انحصاری های خوب xbox بدون شک trials ـه.
این riders of doom دقیقا چی داره؟؟:d
--
تاریخ انتشار بازی بعدی سازنده های castle crasher اعلام نشده؟؟:d

این riders of doom دقیقا چی داره؟؟:d

dlc جدید بازیه TRIALS EVOLUTION به نامه Riders of Doom عرضه شده با قیمت 400 ماکروسافت پوینت که شماله 40 تا زمینه جدیده همراه با موتور های جدید.5 تا تورنومنت جدید و...
از یورو گیمر هم امتیاز 9 رو گرفته.
من اگه یکم دیگه پوینت بگیرم دانلودش میکنم ببینم چجوریه

من که با بازی کردن DLC اول 100% این یکی رو هم میگیرم

این دی ال سی آخری یه موتور+چند OST جدید+40 پیست جدید داره
کسی تروفی رو گرفته ؟:-/
اچیومنت های کدومو؟
من ماله نسخه اصلی همشو گرفتم ولی dlc هارو هنوز وقت نکردم بگیرم چون بعضی هاش واقعا نیاز به تمرین زیاد داره.مثلا باید یک مسیر سختو تک چرخ بری و اگه چرخ جلوت بخوره زمین یک صدای خنده میاد و اچیومنتو نمیده و واقعا اعصاب آدم به هم میریزه)x

اچیومنت های کدومو؟
من ماله نسخه اصلی همشو گرفتم ولی dlc هارو هنوز وقت نکردم بگیرم چون بعضی هاش واقعا نیاز به تمرین زیاد داره.مثلا باید یک مسیر سختو تک چرخ بری و اگه چرخ جلوت بخوره زمین یک صدای خنده میاد و اچیومنتو نمیده و واقعا اعصاب آدم به هم میریزه)x
منظورم همون Trial trophy ـه
135 تا کاپ باید بگیری تا آزاد بشه ! ...
آخه این مراحل آخر رو چه شکلی میشه طلا گرفت ؟:|
کسی FEZ رو داره اینجا؟
تایتل آپدیت ـش رو پاک از نو دانلود کن ... اگر حل نشد بازیش رو پاک کن دو باره دانلود کن .... بعید نیست بد دانلود شده باشه با این نت ما

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or