Xbox Live Arcade Games

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تایتل آپدیت ـش رو پاک از نو دانلود کن ... اگر حل نشد بازیش رو پاک کن دو باره دانلود کن .... بعید نیست بد دانلود شده باشه با این نت ما
تایتل اپدیت که نداره. بازی رو پاک و دوباره دانلود کردم. مشکل اینکه وقتی میخوام بازی رو ادامه بدم فیریز میکنه. درکل سالمه همه چیز.

تایتل آپدیت داره
من خودم تایتلش رو دانلود کردم !
کش کنسول رو پاک کردم. بازی و تایتل اپدیت رو دوباره گرفتم ولی همون اشه همون کاسه. رو "ادامه بازی" کلیک میکنم بعد از 4-5 ثانیه فیریز میشه.
چه کنم؟ توئیتری قیسبوکی چیزی نداره سازنده ش از اونها جویا بشیم؟

منظورم همون Trial trophy ـه
135 تا کاپ باید بگیری تا آزاد بشه ! ...
آخه این مراحل آخر رو چه شکلی میشه طلا گرفت ؟:|
لازم نیست همرو طلا بگیری برو اول تو قسمت هارد سعی کن اونارو طلا بگیری بعد برو رو آخری ها بعد اگه هاردو خوب تمیرین کرده باشی اون آخری ها هم 3 تای اولش برات آسون میشه بقییشم خیلی باید تمرین کنی مخصوصا آخریه که آدمو سرویس میکنه من خودم فقط دو تا آخرو نقره گرفتم بقیرو طلا ولی بازم اچیومنت ترو میده تازه ترنومنت هم هست که اونارو هم طلا بگیری دیگه 100% اچیومنت میده.البته من خودم 2 روز بازی کردم تا تونستنم همه اچیومنت هارو بگیرم.سخت ترینشم مربوط به مپ rock study که باید فقط گاز بدی و حق نداری موتور سوارو تکون بدی واقعا سخت بود

کش کنسول رو پاک کردم. بازی و تایتل اپدیت رو دوباره گرفتم ولی همون اشه همون کاسه. رو "ادامه بازی" کلیک میکنم بعد از 4-5 ثانیه فیریز میشه.
چه کنم؟ توئیتری قیسبوکی چیزی نداره سازنده ش از اونها جویا بشیم؟
اگر خیلی نرفتی ـش سیو رو پاک کن از نو برو
از سیو ـه ...

آره خیلی گرونن من که فقط همون که مربوط به castele crasher میتونم بخرم .یکیش که 1 میلیون میخواد

یعنی هیچ راهی برای پول بیشتر در آوردن قرار ندادن تو بازی ؟ :|
من اگه از روز اولم هیچی نمیخریدم بازم توان خریدشون رو نداشتم

یعنی هیچ راهی برای پول بیشتر در آوردن قرار ندادن تو بازی ؟ :|
من اگه از روز اولم هیچی نمیخریدم بازم توان خریدشون رو نداشتم
فکر نکم منم کلا حدود 500 هزار تا جمع کردم که 300 تاشو خرج کردم اگرم خرج نمیکردم بازم نمیتونستم هیچی بخرم:(

Braid رو تست کن بعدش Dust: An Elysian Tail یه فرستی ام به Castle Crasher بده.
braid شاهکاره ولی رو PC ـم هست ! پوینتم حیلی گرون شد ! دیگه خودت میدونی ...
---
لایو بازی خوب خیلی زیاد داره ...
Toy soldier
outland
Shadow Complex
The dishwasher
Trials
و ..

توی Trials Evo ترک های که گیمرها میسازن مخصوصا از نوع Estreme واقعا جالبه . راه هایی که باید برای تموم کردن ترک استفاده کنی مُخ آدم رو میتپرکونه . من خیلی هارو فقط ازشون Replay دیدم .
یارو عقب عقب رو یه چرخ میره یا میپره یا از یه جا آویزون میشه میره جلو و یه سری حرکاتی که کلا خیلی با حال است :d
البته بهرام خودمون هم خیلی کارش درسته تمام Extremeهای بازی رو تموم کرده :d

توی Trials Evo ترک های که گیمرها میسازن مخصوصا از نوع Estreme واقعا جالبه . راه هایی که باید برای تموم کردن ترک استفاده کنی مُخ آدم رو میتپرکونه . من خیلی هارو فقط ازشون Replay دیدم .
یارو عقب عقب رو یه چرخ میره یا میپره یا از یه جا آویزون میشه میره جلو و یه سری حرکاتی که کلا خیلی با حال است :d
البته بهرام خودمون هم خیلی کارش درسته تمام Extremeهای بازی رو تموم کرده :d
بهرام یه دفه پیشرفت کرد .
ما قبلا هر وقت یه نقشه Extreme بازی میکردیم تا وسطاش میرفتیم ، وفتی میدیدیم نمیتونیم تموم کنیم 500 بار B میزدیم جفتمون باخت بزیم !
ولی الان بعضی جاها رو چشم بسته رد میکنه !
---
ولی اره . واقعا بعضی از این مپایی که ملت ساختن از خود مپای بازی هم بهتره . خدا خیرشون بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or