Xbox Live Arcade Games

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منم
black knight sword بازی ـش کردم
بازی قشنگ و روونی ـه البته اینم در نظر بگیرید که اگر تازه یه دو بعدی سکو بازی تموم کردید یکم صبر کنید ... چون هم سبک ـش بازی خیلی تو لایو هست که ممکنه تازه یکی از این مدل رو تموم کرده باشید تو ذوق ـتون بخوره

اون زمانی که 4000 پوینت رو 63 تومن میخریم این جور بازیها رو At Day One میکردم. الان باید صبر کنم تا روزی که تخفیف بخوره.

آقا من این Rock Of Ages رو بازی کردم البته فعلا نسخه ی Trial رو فردا کاملش رو میگیرم بازی میکنم
خیلی جالبه . در نقش یه سنگ بزرک هستین که باید برید یه قلعه رو نابود کنید . قابلیت آپگرید شدن هم داره . بازیش از شخصیت ها و مکان ها باستانی یونان هم استفاده کرده
حالا توضیحات بیشتر رو بعدا میدم :d

آقا من این Rock Of Ages رو بازی کردم البته فعلا نسخه ی Trial رو فردا کاملش رو میگیرم بازی میکنم
خیلی جالبه . در نقش یه سنگ بزرک هستین که باید برید یه قلعه رو نابود کنید . قابلیت آپگرید شدن هم داره . بازیش از شخصیت ها و مکان ها باستانی یونان هم استفاده کرده

RoA فکر کنم رو pc هم اومدم اگه پوینت هات کمه رو اون برو :دی
من کار استاد رو میخوام :(Black Knight Sword :دی
راستی کسی Exit رو بازی کرده ؟ من چند روز پیش رفتمش عالیه اوایلش سادست هرچی میرید جلوتر جذاب تر میشه. البته رو psp رفتم ولی هر دو نسخه رو لایو هم اومده از دستش ندید :دی
======
الان 4000 پوینت usش چقدره ؟ بعضی سایتا که اصلا ندارن واسه فروش فقط پوینت های کم مثل 400تایی میزارن:|

exit كه محشره عاليه. و بعضي مراحل هم واقعا سخت ميشه. هم اين و هم N+ بهترين تجربه هاي من رو psp بودن . كسايي كه بازي نكردن حتما امتحان كنن.
اين fez عجب بازي باحال و خلاقانه اي هست. واقعا بي نظيره. يكي از بهترين پازل هايي بود كه امتحان كردم. بسيار ارزش خريد داره

این بازی بیشتر از 60% تخفیف خورده بود به یه قیمت رویایی رسیده بود ولی چون برای خرج کردن پوینتها برنامه داشتم نه خریدمش و نه دموش رو دانلود کردم. با این توضیحاتی که دادی انگار رکب خوردم! :دی.

من هنوز سر روزی که fez و trine شدن 400 تا نخریدمشون میسوزم::|:(
یعنی عالین:d
جدیدا ماینکرفت رو گرفتم از یه بچه ها و بازی خوب و خلاقانه ـیه:d
این cave هم بازی خیلی خوبی باید باشه ولی حیف با این قیمت ها:|

خُب بالاخره قسمت شد Deadlight رو هم بازی کنم . واقعا عالیه این بازی . خیلی اتمسفر و فضای خسته ای داره . خیلی مُرده و تاریکه . خوشم میاد
خیلی بازی نکردم اما تا اینجا واقعا خوشم اومده

آخرین ویرایش:
خُب بالاخره قسمت شد Deadlight رو هم بازی کنم . واقعا عالیه این بازی . خیلی اتمسفر و فضای خسته ای داره . خیلی مُرده و تاریکه . خوشم میاد
خیلی بازی نکردم اما تا اینجا واقعا خوشم اومده

این بازیرو همون موقع که 1200 پوینت بود و تازه اومده بود خریدمش. سایت ها و مجلات واقعا در حق این بازی کم لطفی کردن.
این بازی به همه ی دوستان توصیه میشه که بازیش کنید. ارزششو داره.

این بازیرو همون موقع که 1200 پوینت بود و تازه اومده بود خریدمش. سایت ها و مجلات واقعا در حق این بازی کم لطفی کردن.
این بازی به همه ی دوستان توصیه میشه که بازیش کنید. ارزششو داره.

حالا من بازی رو تموم نکردم اما تا اینجا که اومدم همش داشتم فکر میکردم چرا اینقدر کم امتیاز دادن به این بازی ؟
واقعا در بدترین حالت زیر 7 یا 7.5 نمیشه برای این بازی در نظر گرفت .
خیلی از بچه ها با سیستم مبارزات بازی یا پریدن مشکل داشتن اما به نظر منم اونام مشکل ندارن !

حالا من بازی رو تموم نکردم اما تا اینجا که اومدم همش داشتم فکر میکردم چرا اینقدر کم امتیاز دادن به این بازی ؟
واقعا در بدترین حالت زیر 7 یا 7.5 نمیشه برای این بازی در نظر گرفت .
خیلی از بچه ها با سیستم مبارزات بازی یا پریدن مشکل داشتن اما به نظر منم اونام مشکل ندارن !
بازي كه محشر بود و به نظر من تنها مشكلش اينه كه 1ساعته تموم ميشه

بازي كه محشر بود و به نظر من تنها مشكلش اينه كه 1ساعته تموم ميشه

آره این کوتاه بودن خیلی اذیت کرد
اما ازین بازی های این مدلی خوشم میاد .. هی بازی میکنی تا زمانت بهتر شه . من لیمبو رو هم خیلی بازی کردم :d
چقدر هم راحت 400تایی شدن این ددلایت . دیشب شروع کردم امشب 400 شد

آره این کوتاه بودن خیلی اذیت کرد
اما ازین بازی های این مدلی خوشم میاد .. هی بازی میکنی تا زمانت بهتر شه . من لیمبو رو هم خیلی بازی کردم :d
چقدر هم راحت 400تایی شدن این ددلایت . دیشب شروع کردم امشب 400 شد
ببخشید دوست عزیز اما این بازی هنوز 1200 msp می خواد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or