Xbox Live Arcade Games

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان این Happy Wars رو حتما بگیرین Free هم که هستش خیلی جالبه بازیش . سبک مبارزاتش مثل Castle Crashers و Fable Heroes هستش و کلا بازی خوبیه و فوق العاده سرگرم کننده

منم چند صفحه قبل تو لیست آوردمش واقعا بازی قشنگ و با گرافیکیه...
من که تریلرشو دیدم خوشم اومد . تو این سبک بازی اکشن ادونچر بازی دیگه ای داریم؟
کسی لینک دانلودی هم از این red johnson داشت دریغ نکنه . فری باشه که دیگه عالی

من که تریلرشو دیدم خوشم اومد . تو این سبک بازی اکشن ادونچر بازی دیگه ای داریم؟
کسی لینک دانلودی هم از این red johnson داشت دریغ نکنه . فری باشه که دیگه عالی

نه همین یکی هست که دو نسخه است نسخه اول رو من رو پی اس تری بازی کردم نمی دونم روی لایو هم هست یا نه ولی نسخه دوم روی لایو هست (One Against All). البته بازی لایو مورد بحثه دیگه وگرنه بازی ریتیل ادونچر که زیاده.
لینک
(توی بخش لایو گیمز برید لینکای بازی پیدا میشه فقط باید لیچشون کنید دیگه)

بالاخره dlc riders of doom(مال trials)خریدم و بازی کردم.این dlc ـش هم خیلی خوبه و مپ های باحالی داره.البته زیاد بازی نکردم ولی مپ هایی که رفتم حال و هوای وسترن و بیابون داشت که من خیلی خوشم اومد.یه موتور هم اضافه کرده(350).
در کل خریدش توصیه میشه و خوبه.

وای خدا این Orcs Must Die چقدر خفنه لعنتی . معتادش میشی بـــــد :d
هر مرحله که میری جلو یه چیز جدید میده بعد یه اکت که تموم میکنی یه چیز جدید خیلی عجیبی میده که کلا بازی کاملا تازه میشه واست :d
لعنتی یه جاهایی خیلی فسفر میسوزونه برای اینکه چه تــلــه ای رو کجا بذاری تا بهترین بازدهی رو بده :d
کلا خیلی باحاله و صحنه های فان هم زیاد داره

چجوریاست سبک این orcs must die که اینهمه هم سر و صدا کرده؟

به طور کلی میشه بهش گفت Tower Defence .
شما توی این بازی کنترل یه شخصیت رو در دست میگیری و میتونی توی مپ بازی تــلــه های مختلف کار بذاری برای جلوگیری از رسیدن Orcها به یه چیزی شبیه به پرتال :d
با شخصیت خودت هم میتونی هم با تیرکمون هم شمشیرهم یه سری جادوها به Orcها حمله کنی . هر مرحله تموم کنی تــلــه ی جدید میده بهت . Orcها هم مدل مختلف دارن و قوی تر میشن

این Runner 2 هم نسخه Trial ـش رو گرفتم، بیش از حد خوب بود. حتماً اگه پوینت گیرم بیاد اولین بازی ای که میگیرم همین هست! نمراتش هم که دیگه خودتون ببینید. :دی
قیمت بازی هم 1200 پوینت و حجمش هم حدود 800 و خورده ای.

این Runner 2 هم نسخه Trial ـش رو گرفتم، بیش از حد خوب بود. حتماً اگه پوینت گیرم بیاد اولین بازی ای که میگیرم همین هست! نمراتش هم که دیگه خودتون ببینید. :دی
قیمت بازی هم 1200 پوینت و حجمش هم حدود 800 و خورده ای.

نمیخواد این همه پوینت بابتش بدی.برو نسخه pcشو بازی کن.:)

بالاخره dlc riders of doom(مال trials)خریدم و بازی کردم.این dlc ـش هم خیلی خوبه و مپ های باحالی داره.البته زیاد بازی نکردم ولی مپ هایی که رفتم حال و هوای وسترن و بیابون داشت که من خیلی خوشم اومد.یه موتور هم اضافه کرده(350).
در کل خریدش توصیه میشه و خوبه.
منم 400 پوينت جور كردم بگيرمش خيلي دلم براي اين بازي تنگ شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or