از کجا اقدام کنیم؟چند تا والپیپر از بازی جدید استودیو موفق Signal میزارم براتون. امیدوارم مثل toy Soldier شاهکار بشه:
View attachment 44561View attachment 44562View attachment 44563View attachment 44564View attachment 44565View attachment 44566View attachment 44567View attachment 44568
درضمن ثبت نام Beta ش هم اغاز شده میتونید اقدام کنید.
از اینجا:از کجا اقدام کنیم؟
یه Free to Play ـه Action-RPG.فریدون قضیه ی بازی جدید استودیوی signal چیه؟؟toy soldiers که بازی خیلی خوبی بود.
البته با trials خيلي فرق داره و فكر نكنم كيفيتش در حد اون بشهفن های سری ترایلز گوش به زنگ باشید که هفته Motocross Madness دیگه میاد.
قیمتش رو اعلام نکردن؟فن های سری ترایلز گوش به زنگ باشید که هفته Motocross Madness دیگه میاد.
دوستان بازی باحال و خوب indie که قیمتش هم 80 پوینت باشه چیزی رو پیشنهاد میکنین؟؟
اره ديگه اكثر بازي هاي indie 80 پوينتمگه 80 پوینت هم بازی داریم؟ :d اگه هست چندتا بگو بخریم
اره ديگه اكثر بازي هاي indie 80 پوينت
البته فكر نكنم 80 پوينت باشه.ولي من دموشو گرفتم.درسته بازي ايرانيه ولي كله بازي در ايران ساخته نشدهچیزی که خیلی ها نمی دونن اینه که بازی سیاره میترا چپتر اولش توی قسمت Indie های Xbox360 موجوده برای خریدالبته من کماکان بر این باورم این بازی ساخت ایران نیست
Impossible game يكيشه كه من الان يادمه و خيلي بازي خوبيهخوب اسم یه چندتاشونو بگید استفاده کنیم ماهم