Xbox Live Arcade Games

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این Urban Trials Freestyle رو از دست ندید. با وجود اینکه Trials Evolution رو تجربه کردم ولی بازم بی نهایت از Urban Trials لذت بردم.

البته من به عنوان یه بازی PSN تجربش کردم .نمی دونم روی XBOX هم هست یا نه اما اگه بود از پاش نشستن لذت خواهید برد.
خيلي فرق دارن trails كجا و اون كجا.trials كنترلش محشره و همه چيش بهتره و urban trials هم فكر نكنم روي لايو عرضه شده باشه

خيلي فرق دارن trails كجا و اون كجا.trials كنترلش محشره و همه چيش بهتره و urban trials هم فكر نكنم روي لايو عرضه شده باشه

بهتره رو خودم می دونم بهتره. تا جایی که من هر دو رو تموم کردم کنترل urban trials هیچ مشکلی نداره و فوق العاده لذت بخشه فقط کمی ارکید تره.

از نظر سختی هم مراحلی داره که حتی بعضی وقتا از مراحل سخت trails هم بیشتر پدر منو دراورد.

وقتی که میام یه چیزی رو معرفی می کنم حتما یه چیزی توش دیدم که دارم می گم و وقتی خودم لذت بردم ممکنه عده دیگه ای هم لذت ببرن.

به هر حال حیف شد اگه روی لایو عرضه نشده.

بهتره رو خودم می دونم بهتره. تا جایی که من هر دو رو تموم کردم کنترل urban trials هیچ مشکلی نداره و فوق العاده لذت بخشه فقط کمی ارکید تره.

از نظر سختی هم مراحلی داره که حتی بعضی وقتا از مراحل سخت trails هم بیشتر پدر منو دراورد.

وقتی که میام یه چیزی رو معرفی می کنم حتما یه چیزی توش دیدم که دارم می گم و وقتی خودم لذت بردم ممکنه عده دیگه ای هم لذت ببرن.

به هر حال حیف شد اگه روی لایو عرضه نشده.
خوب من خودم بيش از 48 ساعت trials تو لايو بازي كردم دو تا dlcشم خريدم از بس همه چيزه بازي كامل بود حتي همه مسابقات بازيرو هم مداله طلا گرفتم(به جز expert هاي dlc دومه بازيرو كه هنوز وقت نكردم برم)ولي مثلا نسخه trials hd رو اينجوري نشستم پاش چون كنترل بازي كمي خشك بود و نميشد اون طوري كه دوست داري بازي كني.بازم من نگتم بازي بديه گفتم به trials نميرسه حتي از لحاظ نمره هم خيلي با هم اختلاف دارن.البته من روي ps vita تجربش كردم اين urban trials و تجربه شخصيمو ميگم

آخرین ویرایش:
خوب اینکه Serious Sam 3 : BFE ده 800 تا خیلی خوبه ! خیلی تعریف شنیدم ازش رو ایکس باکس ! حتما باید بگیرم , و پیشنهاد میکنم تهیه کنید !

ولی این قضیه که DLC بازی هم - هم قیمت خودش میفروشن تو کتم نمیره اصلا ! :| ( خارج از تخفیف هم یه قیمت هستند باز :| )

سلام

چند وقتی از آنونس Brothers A Tale of Two Sons عنوان جدید Starbreeze میگذره و میخوام یه مقدار اطلاعات در موردش بدم.

داستان راجبه دو برادر هست که به نجات پدرشون میرن و پا به سرزمینهای ناشناخته و حیرت انگیزی میزارن.
تا جای که میدونم از اکشن خبری نیست و فقط معما و ماجراجوئی هست.
برای اولین بار گیمر میتونه دوتا کرکتر رو هم زمان کنترل کنه !!. برادر کوچکتر آنالوگ راست و برادر بزرگتر انالوگ چپ.
دوربین بازی کاملاً هماهنگ هست و بعضی جاها میشه اون رو کنترل کرد ولی درکل نیازی به این کار نیست و همیشه بهترین نما رو به گیمر نشون.
اکثر پازلها فیزیکی هستن.
برای حل کردن پازلها رو گذشتن از موانع باید از قابلیتها مخصوص دو برادر کمک بگیرید. مثلاً برادر کوچکتر میتونه از جاهای تنگ رد بشه یا از طناب بالا بره.
به گفته سازنده این بازی دارای پرسشها و معماهای زیادی هست که به همه اونها پاسخ داده نمیشه. شما اگر جزو کسانی هستید که دنبال جواب میگردید این بازی بدردتون نمیخوره! (نقل قول از سازنده).
سازنده سعی کرده گیم پلی بازی رو ساده و بی دردسر نگهداره. مثلاً کرکترها از لبه نمیافتن (Cheap Death).
نزدیک هر چالش یک نیمکت وجود داره که با نشستن روی اون نمائی زیبای از محیط نمایش داد میشه.
برای ساخت این عنوان از Unreal Engine 3 استفاده شده.
تاریخ دقیقی برای عرضه نداره.
پلتفروم PC و Xbl قطعی هست.

پ.ن. خیلی جالبه ما توی این نسل هستیم و یه بازی با گیم‌پلی نسل بعدی داره عرضه میشه.

آخرین ویرایش:
یه خبر خوب دارم::d
black knight sword هفته بعد(16تا23 اپریل) 50 درصد بهش تخفیف دادن...
لیست کامل تخفیف ها:
I Am Alive 480 (60% off)
Gotham City Impostors 600 (50% off)
Geometry Wars: Retro Evolved 2 200 (75% off)
Warhammer® 40,000®: Kill Team™ 320 (60% off)
Lara Croft The Guardian of Light 600 (50% off)
HELL YEAH! Wrath of the Dead Rabbit 480 (60% off)
Bionic Commando Rearmed 320 (60% off)
Bionic Commando Rearmed 2 480 (60% off)
Black Knight Sword 400 (50% off)
Fruit Ninja Kinect 320 (60% off)

لیست کامل تخفیف ها:
I Am Alive 480 (60% off)

این black knight sword سبکش MMO هست ؟؟؟
ولی تخفیف لارا کرافت عالیه. بازیه بی نظیریه. البته فقط دمو رو بازی کردم. پوینت داشتم حتما می گرفتم.

لیست کامل تخفیف ها:
I Am Alive 480 (60% off)

آقا این لیست تخفیف های مایکروسافت رو از کجا میشه فهمید؟

این black knight sword سبکش MMO هست ؟؟؟
ولی تخفیف لارا کرافت عالیه. بازیه بی نظیریه. البته فقط دمو رو بازی کردم. پوینت داشتم حتما می گرفتم.
نه دو بعدیه..پلتفرمر و مبارزه هم داره...
آقا این لیست تخفیف های مایکروسافت رو از کجا میشه فهمید؟
XBLA Fans - Xbox Live Arcade

بچه ها درجه آشغال بودن Expendables 2 چقدره؟:دی

به اندازه اي كه دو تا دشمنو كشتي بياي تو داشبورد و بازيرو پاك كني.البته شايد co-op چهارنفرشو بشه تا يك مرحله رفت

نه بابا؟!!:دی یکی از بچه ها بهم گفت نظرت چیه بخریم co op بریم منم بهش گفتم آشغاله.یکم شک داشتم ولی الان کاملاً مرتفع شد:دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or