HoR!ZoN
کاربر سایت
فکر کنم یه زمانی یه سری پک از بازیهای سگا روی XBLA اومده بود درسته؟اگر اومده اسمش چی بود؟هوای بازیهای genises رو دارم :d
این بازی که میگی رو دیسک هم عرضه شده
فکر کنم یه زمانی یه سری پک از بازیهای سگا روی XBLA اومده بود درسته؟اگر اومده اسمش چی بود؟هوای بازیهای genises رو دارم :d
خيلي فرق دارن trails كجا و اون كجا.trials كنترلش محشره و همه چيش بهتره و urban trials هم فكر نكنم روي لايو عرضه شده باشهاین Urban Trials Freestyle رو از دست ندید. با وجود اینکه Trials Evolution رو تجربه کردم ولی بازم بی نهایت از Urban Trials لذت بردم.
البته من به عنوان یه بازی PSN تجربش کردم .نمی دونم روی XBOX هم هست یا نه اما اگه بود از پاش نشستن لذت خواهید برد.
خيلي فرق دارن trails كجا و اون كجا.trials كنترلش محشره و همه چيش بهتره و urban trials هم فكر نكنم روي لايو عرضه شده باشه
خوب من خودم بيش از 48 ساعت trials تو لايو بازي كردم دو تا dlcشم خريدم از بس همه چيزه بازي كامل بود حتي همه مسابقات بازيرو هم مداله طلا گرفتم(به جز expert هاي dlc دومه بازيرو كه هنوز وقت نكردم برم)ولي مثلا نسخه trials hd رو اينجوري نشستم پاش چون كنترل بازي كمي خشك بود و نميشد اون طوري كه دوست داري بازي كني.بازم من نگتم بازي بديه گفتم به trials نميرسه حتي از لحاظ نمره هم خيلي با هم اختلاف دارن.البته من روي ps vita تجربش كردم اين urban trials و تجربه شخصيمو ميگمبهتره رو خودم می دونم بهتره. تا جایی که من هر دو رو تموم کردم کنترل urban trials هیچ مشکلی نداره و فوق العاده لذت بخشه فقط کمی ارکید تره.
از نظر سختی هم مراحلی داره که حتی بعضی وقتا از مراحل سخت trails هم بیشتر پدر منو دراورد.
وقتی که میام یه چیزی رو معرفی می کنم حتما یه چیزی توش دیدم که دارم می گم و وقتی خودم لذت بردم ممکنه عده دیگه ای هم لذت ببرن.
به هر حال حیف شد اگه روی لایو عرضه نشده.
یه خبر خوب دارم::d
black knight sword هفته بعد(16تا23 اپریل) 50 درصد بهش تخفیف دادن...
لیست کامل تخفیف ها:
I Am Alive 480 (60% off)
Gotham City Impostors 600 (50% off)
Geometry Wars: Retro Evolved 2 200 (75% off)
Warhammer® 40,000®: Kill Team™ 320 (60% off)
Lara Croft The Guardian of Light 600 (50% off)
HELL YEAH! Wrath of the Dead Rabbit 480 (60% off)
Bionic Commando Rearmed 320 (60% off)
Bionic Commando Rearmed 2 480 (60% off)
Black Knight Sword 400 (50% off)
Fruit Ninja Kinect 320 (60% off)
یه خبر خوب دارم::d
لیست کامل تخفیف ها:
I Am Alive 480 (60% off)
Gotham City Impostors 600 (50% off)
Geometry Wars: Retro Evolved 2 200 (75% off)
Warhammer® 40,000®: Kill Team™ 320 (60% off)
Lara Croft The Guardian of Light 600 (50% off)
HELL YEAH! Wrath of the Dead Rabbit 480 (60% off)
Bionic Commando Rearmed 320 (60% off)
Bionic Commando Rearmed 2 480 (60% off)
Black Knight Sword 400 (50% off)
Fruit Ninja Kinect 320 (60% off)
آقا این لیست تخفیف های مایکروسافت رو از کجا میشه فهمید؟
نه دو بعدیه..پلتفرمر و مبارزه هم داره...این black knight sword سبکش MMO هست ؟؟؟
ولی تخفیف لارا کرافت عالیه. بازیه بی نظیریه. البته فقط دمو رو بازی کردم. پوینت داشتم حتما می گرفتم.
XBLA Fans - Xbox Live Arcadeآقا این لیست تخفیف های مایکروسافت رو از کجا میشه فهمید؟
بهترین راه مراجعه به بخش همون سایت اصلی خود xbox بخش deals of the week هستآقا این لیست تخفیف های مایکروسافت رو از کجا میشه فهمید؟
Hell Yes. از روز عرضه این بازی تا الان منتظرش بودم .یه خبر خوب دارم::d
به اندازه اي كه دو تا دشمنو كشتي بياي تو داشبورد و بازيرو پاك كني.البته شايد co-op چهارنفرشو بشه تا يك مرحله رفت
به اندازه اي كه دو تا دشمنو كشتي بياي تو داشبورد و بازيرو پاك كني.البته شايد co-op چهارنفرشو بشه تا يك مرحله رفتبچه ها درجه آشغال بودن Expendables 2 چقدره؟