Xbox Live Arcade Games

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پرفروشترین های این هفته لایو:d
[TABLE="width: 402"]
[TR]
[TD="width: 18"]1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20[/TD]
[TD="width: 379"]Minecraft: Xbox 360 Edition
Terraria – Xbox 360 Edition
BattleBlock Theater
Motocross Madness
Counter-Strike: GO
Trials Evolution
Castle Crashers
Pinball FX2
Battlefield 1943
Trials HD
REAL STEEL
The Walking Dead
Dungeon Defenders
Mortal Kombat Arcade Kollection
Marvel vs. Capcom: Origins
Mark of the Ninja
Full House Poker
Twisted Pixel Games Bundle
Yu-Gi-Oh! 5D’s Decade Duels Plus
Magic 2013

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

بچه ها Terraria – Xbox 360 Edition ارزش خریدش چقدره؟[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بازیش دقیقا" تو سبک ماینه ولی دو بعدی به نظرم قبل از خرید تریالش رو دان کن حجمشم زیاد نیس در حده 30 مگ بود فک کنم
ولی کلا" من این جور بازی ها و بازی های هم سبک رو رو پی سی بیشتر ترجیح میدم همونجور که مطمئن باشین ماین رو پی سی خیلی سرتر بود
منم Battleblock و Dust رو گرفتم امیدوارم خوب باشن!
پرفروشترین های این هفته لایو:d
[TABLE="width: 402"]
[TR]
[TD="width: 18"]1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20[/TD]
[TD="width: 379"]Minecraft: Xbox 360 Edition
Terraria – Xbox 360 Edition
BattleBlock Theater
Motocross Madness
Counter-Strike: GO
Trials Evolution
Castle Crashers
Pinball FX2
Battlefield 1943
Trials HD
REAL STEEL
The Walking Dead
Dungeon Defenders
Mortal Kombat Arcade Kollection
Marvel vs. Capcom: Origins
Mark of the Ninja
Full House Poker
Twisted Pixel Games Bundle
Yu-Gi-Oh! 5D’s Decade Duels Plus
Magic 2013

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

بچه ها Terraria – Xbox 360 Edition ارزش خریدش چقدره؟[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بازیش دقیقا" تو سبک ماینه ولی دو بعدی به نظرم قبل از خرید تریالش رو دان کن حجمشم زیاد نیس در حده 30 مگ بود فک کنم
ولی کلا" من این جور بازی ها و بازی های هم سبک رو رو پی سی بیشتر ترجیح میدم همونجور که مطمئن باشین ماین رو پی سی خیلی سرتر بود
منم Battleblock و Dust رو گرفتم امیدوارم خوب باشن!

مرسی>:d<

هر 2تاش عالین....مطمین باش که از خریدشون پشیمون نمیشی خیلی خوبن هر 2 تاش:d

::::::::::

منم mototorcross madness رو گرفتم و اگر 800 پوینت دارید و به دنبال یه بازی سرارسر fun هستید شدیدا توصیه میشه:x

مرسی>:d<

هر 2تاش عالین....مطمین باش که از خریدشون پشیمون نمیشی خیلی خوبن هر 2 تاش:d

::::::::::

منم mototorcross madness رو گرفتم و اگر 800 پوینت دارید و به دنبال یه بازی سرارسر fun هستید شدیدا توصیه میشه:x
Motocross madness مثل trials اعتياد أور هست؟
سختيش چي؟

Motocross madness مثل trials اعتياد أور هست؟
سختيش چي؟
نه ....trials بازی بود که میتونستی 2-3 ساعت پشت سرهم بازیش کنی ولی madness اینطوری نیست:| 60-45 دقیقه در روز فک کنم پیشتر دیگه نشه بازیش کرد:d

از نظر سختی هم مپ هاش که اسونن ولی چون مپ هاش خیلی بزرگن و راه های مخفی هم داره هوش مصنوعی یهو دیدی ازت جلو زد:d (هوش مصنوعیش خوب میدونه چجوری ازت جلو بزنه:d) ولی میشه گفت متوسط رو به بالا هست سختیش :d

Sacred Citadel رو یک ساعتی نشستم پاش.بسیار زیباست.گرافیک هنری واقعا چشم نوازی داره.
اگه کسی به دنبال یه اکشن فانتزی زیباست توصیه میشه.DLC هاش هم اومده که مراحل جذابی اضافه می کنه.
CO-OP افلاین هم داره که ارزشش رو بیش از پیش می کنه.

چقدر این Black Knight Sword جالب بود.یعنی خیلی خیلی خوب بود یا اینکه بنظر من خوب رسید.اگر میدونستم اینطوره قبل از اینکه تخفیف بخوره احتمالا میخریدمش.انصافا ارزش 400 تا رو داشت:d.

Battleblock Theater هم دقیقا مثل Castle Crashers شاهکار و سرگرم کننده و صدالبته معتاد کننده.خوشمان آمد.

الان 1200 تا دیگه دارم.بین سه تا بازی هم گیر کردم.از دوستان خواهش میکنم بگن کدومش ارزش تکرار بیشتری داره و صدالبته طولانی تره.من شنیدم Trials Evolution کوتاهه یه مقدار.

Dust

Trials Evolution

Mark of the ninja

چقدر این Black Knight Sword جالب بود.یعنی خیلی خیلی خوب بود یا اینکه بنظر من خوب رسید.اگر میدونستم اینطوره قبل از اینکه تخفیف بخوره احتمالا میخریدمش.انصافا ارزش 400 تا رو داشت:d.

Battleblock Theater هم دقیقا مثل Castle Crashers شاهکار و سرگرم کننده و صدالبته معتاد کننده.خوشمان آمد.

الان 1200 تا دیگه دارم.بین سه تا بازی هم گیر کردم.از دوستان خواهش میکنم بگن کدومش ارزش تکرار بیشتری داره و صدالبته طولانی تره.من شنیدم Trials Evolution کوتاهه یه مقدار.

Dust

Trials Evolution

Mark of the ninja

هرسه تاش عالیه هرکدومش جای خودشو داره :دی بستگی به سلیقت داره

Dust

Trials Evolution

Mark of the ninja
Trials Evolution کوتاه؟
من خودم 30 ساعتی طول کشید تا کله مراحلشو کامل کردم.+کلی مرحله داره که بازیکنان دیگه و سازنده بازی ساختن و به صورت مجانی میشه دانلودش کرد.خودتم میتونی بسازی.مولتی هم که داره.دو تا dlc هم براش عرضه شده

Dust

Trials Evolution

Mark of the ninja
علی راستش هر کدومش فوق العاه ـن و ارزش خرید رو دارن.ولی قصد از این بازی ای که میخوای چیه؟؟
trials که میگی کوتاهه اتفاقا اشتباه ـه.کلی مپ براش ساخته شده و مولتی داره و هزاران نکته ای که باعث میشه ازش خسته نشی.
از اونور dust و mark of the ninja فقط سینگل دارن ولی به شدت کیفیت شون بالاست و تجربه ـشون واجب.مثلا مخفی کاری motn فوق العاده لذت بخشه یا گرافیک هنری dust تک ـه.
خودت تریال هاشون رو بازی کن و ببین نظرت چیه ولی به نظرم اگه میتونی پوینت جور کن و هر سه تا رو بخر.

خب تریالز رو گرفتم و خوشبختانه همون برداشتی که از نسخه آزمایشی داشتم درست بود.بازی خیلی خوب و سرگرم کنندست.نکته عجیب اینه که نتونستم تا دو ساعتی از پاش بلند شم:d
حالا یکی از دوستان Toy Soldiers هم پیشنهاد داد.احتمالا سراغ اون هم برم.ممنون از پیشنهادات دوستان.

این Twisted Pixel's Game Bundle واقعاً نسبت به قیمتش ارزشش بالاست. (800 پوینت)
4 تا بازی داره که هر 4 تاشون فوق العاده هستن. به نظرم بهترین خریدی که الآن می تونید بکنید همین هست!
===
I Am Alive ظاهراً Off خورده شده 480 تا. ارزش داره یا نه؟

آخرین ویرایش:
این Twisted Pixel's Game Bundle واقعاً نسبت به قیمتش ارزشش بالاست. (800 پوینت)
4 تا بازی داره که هر 4 تاشون فوق العاده هستن. به نظرم بهترین خریدی که الآن می تونید بکنید همین هست!
===
I Am Alive ظاهراً Off خورده شده 480 تا. ارزش داره یا نه؟
حیف fez تو برنامه ـم هست وگرنه این پک شدید وسوسه کنندست.
==
واقعا مفت ـه و توی خریدش شک نکن.بازی نسبتا سختی ـه که مشابهش کم پیدا میشه و الان هم با این فیمت فوق العاده ـست.من از 1200 پوینتی که براش دادم خیلی راضیم.درسته نمره هاش پایین شد ولی حقش اصلا این نمرات نبود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or