Xbox Live Arcade Games

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این 2 بازی هم قیمتشون مشخص شد::d
[TABLE="width: 414"]
[TR]
[TD="class: xl69"]Motocross Madness [/TD]
[TD="class: xl75, width: 96, align: center"]10-Apr[/TD]
[TD="class: xl76, width: 80, align: center"]800[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl69"]God Mode [/TD]
[TD="class: xl75, width: 96, align: center"]19-Apr[/TD]
[TD="class: xl76, width: 80, align: center"]800
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

جالبخ بدونید که Motocross Madness ابتدا 1200 پوینت بود ولی بعد از چند ساعت به 800 پوینت تغییر داده شد:d

۵-۶ تا پلتفرمر اومده رو لایو هیچ کدوم ارزش پوینت خرج کردند ندارند تو این اوضاع غیر از battleblock theater. لول دیزاین عالیه، بهترین پلتفورمر این نسل بود برا من بعد از supermeatboy.
بعید نیست رو pc هم بیاد.

اینم به زودی میاد..Far Cry® 3 Blood Dragon
بازیه عجیب و جالبیه:

screenlg2.jpg

screenlg10.jpg

درود

اگر مثل من عاشق بازی-زامبی باشید حتماً اسمه State of Decay بگوشتون خورده. بعد از مدتها مشخص شد این بازی در ماه جون در XBL عرضه میشه (تاریخ Steam نامشخص).
نکته جالب درمورد State of Decay اینکه قرار نیست شما مثل رمبو بیافتید وسط گله زامبی ها بلکه باید بصورت مخفیانه و با کمترین سرو صدا کارتون رو انجام بدید. تم اصلیش Survivor هست.
دیگه میتونم به این اشاره کنم شما کسانی رو که نجات میدید وارد گروه تون میشن و با حرفه‌ی که بلدن کمکتون میکنن (برق و نجاری و .... ).
سیستم Crafting قابل قبولی هم داره که گفته کسانی که بازی کردن. خلاصه منتظر به بازی فان و سخت باشید.

درود

اگر مثل من عاشق بازی-زامبی باشید حتماً اسمه State of Decay بگوشتون خورده. بعد از مدتها مشخص شد این بازی در ماه جون در XBL عرضه میشه (تاریخ Steam نامشخص).
نکته جالب درمورد State of Decay اینکه قرار نیست شما مثل رمبو بیافتید وسط گله زامبی ها بلکه باید بصورت مخفیانه و با کمترین سرو صدا کارتون رو انجام بدید. تم اصلیش Survivor هست.
دیگه میتونم به این اشاره کنم شما کسانی رو که نجات میدید وارد گروه تون میشن و با حرفه‌ی که بلدن کمکتون میکنن (برق و نجاری و .... ).
سیستم Crafting قابل قبولی هم داره که گفته کسانی که بازی کردن. خلاصه منتظر به بازی فان و سخت باشید.
اره.. خیلی بازی جالبی به نظر میاد...موتورش هم مثل اینکه cryengine 3 !!!
The game will feature 99 different guns!!!

Last edited by a moderator:
دوستان بازی Crimson Alience فری هست فعلا... تا برنداشتن، هرکی خواست دانلودش کنه

ما هم یه زمونی 1200 پوینت بابتش داده بودیم 8-|
الان یک قرنی میشه خود بازی free شده، اما برا باز کردن هر کدوم از کارکتر ها باید ۸۰۰ تایی پیاده شید که اصلا توصیه نمیشه.

الان یک قرنی میشه خود بازی free شده، اما برا باز کردن هر کدوم از کارکتر ها باید ۸۰۰ تایی پیاده شید که اصلا توصیه نمیشه.

سال پیش یه قرن حساب میشه؟ :d من سال پیش بابتش پوینت دادم

با این حساب هرکی اینو دانلود کنه فقط یکی از کاراکترهاشو میتونه بازی کنه بقیه دوتاش پولی هست

توجه:

پرسشهای مربوط به JTAG واین چیزا به این ترد ربطی نداره. درصورت مشاهده گزارش خواهد شد.
دوستان بازی Crimson Alience فری هست فعلا... تا برنداشتن، هرکی خواست دانلودش کنه

ما هم یه زمونی 1200 پوینت بابتش داده بودیم 8-|
این بازی از روز اول هم مجانی بود فقط باید کلاس مورد نظر رو بخرید.

Last edited by a moderator:
سلام

اعلام شده بعد از یک سال از عرضه FEZ; فروشش از مرزه 200.000 نسخه گذشته. برای اون شاهکار کمه این رقم ها. امیدوارم در استیم و هر سیستم دیگه که عرضه شد جبران کنه و بیشتر بفروشه.

خبر بعدی درمورد Arcade: Twisted Pixel Games Bundle هست. این پکیج استثنائی از بازیهای ساخته شده توسط استودیو خلاق Twisted Pixel هست که شامل The Maw و Splosion Man و Comic Jumper و Ms. Splosion Man میشه. این بسته ارزشمند به قسمت MSP 800 بفروش میرسه و 4/12/2013 دردسترس قرار میگیره.

پ.ن. FEZ جزو معدود بازیهای هست که من از خریدنش پیشمون شدم. مشکلات عجیبی داشت که متاسفانه بدترینش سره من اومد و بعد از 7-8 ساعت تلاش Save ام مورد پیدا کرد و هرچی رشته بودم پنبه شد.

پ.ن.2. بازی بعدی TP همانا LocoCycle هست که فوق العاده فان بنظر میرسه. منتظریم براش :دی.

این Urban Trials Freestyle رو از دست ندید. با وجود اینکه Trials Evolution رو تجربه کردم ولی بازم بی نهایت از Urban Trials لذت بردم.

البته من به عنوان یه بازی PSN تجربش کردم .نمی دونم روی XBOX هم هست یا نه اما اگه بود از پاش نشستن لذت خواهید برد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or