Xbox Live Arcade Games

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وای پسر امروز یه دل سیر Counter Strike بازی کردم چه حالی داد . همون حس و حال رو داشت واسم خیلی چسبید لعنتی . اون مُدی که بعد از هر Kill خودش اسلحه جدید بهت میده خیلی باحاله . فقط حیف با BOT باید بازی کرد اما همونم خوبه
MK Arcade هم خوب بود فعلا فقط 1 رو تموم کردم . عجب دهن سویس میکنه . خیلی خشکه لعنتی :d
در مورد بازی RAW هم بگم که اصلا در حد انتظارم نبود . خیلی بی روحه بازیش . در مقایسه با Torchlight اصلا خوب نیست از هر نظری . فقط تنها برتریش اینه که Coop داره . باگ گرافیکی هم زیاد داره متاسفانه

دوستان آرکید باز بازی Raskulls رو امتحان کنن . می دونم بازی قدیمی هست اما دموشو دانلود کنین . ببینین اگر 4 نفری با دوستات اینو بازی کنی چقدر لذت بخشه

دوستان آرکید باز بازی Raskulls رو امتحان کنن . می دونم بازی قدیمی هست اما دموشو دانلود کنین . ببینین اگر 4 نفری با دوستات اینو بازی کنی چقدر لذت بخشه

عالیه اون بازی . فکر کنم تنها کسی که تا بازی اومد خریدش خودم بودم اون زمان :d
واقعا فان و سرگرم کنندس . آنلاینش رو هم بازی کردم البته با خارجکی ها . خیلی حال میده . تا حالا با بچه های خودمون بازی نکردم . یعنی کسی نداشته که بازی کنم

چرا این دوست من ممد(warpathmsh تو لایو:d)فعلا اکانت bc بن شده به نقل از ممد:d:عالیه این بازی فقط چون پوینت گرون شده میتونی رو pc هم بازیرو انجام بدی

600 تا شده بازی دیگه ای هم که نیست فعلا گفتم اگه ارزش داره یه مقدار پوینت از یکی 2 سال پیش مونده هنوز اینو بخریم :d

600 تا شده بازی دیگه ای هم که نیست فعلا گفتم اگه ارزش داره یه مقدار پوینت از یکی 2 سال پیش مونده هنوز اینو بخریم :d
پس فکر کنم ارزش داره چون این ممد خیلی ازش تعریف میکرد شماره دومشم عرضه شده البته فقط رو pc

کسی نظری در مورد Orcs Must Die نداره اینجا ؟! :d
راستش نوید اینو وقت نشده امتحان کنم ولی به نظرم گزینه های بهتری داری:d
مثلا همین aw an هم میتونی بگیری که خوبه.یا dlc دومی تریالز:d
از dish washer و meat boy هم راضی بودم و پوینت داشتی بگیر:d
اما با این وضعیت پوینت هات رو بزار کنار واسه بازی بعدی سازنده های castle:d

کسی نظری در مورد Orcs Must Die نداره اینجا ؟! :d
من ذز جریان تخفیف ـش نبودم !
اینجوری اره . حتما بگیر . چون ارزش تکرارشم عجیب بالاست .
چرا این دوست من ممد(warpathmsh تو لایو:d)فعلا اکانت bc بن شده به نقل از ممد:d:عالیه این بازی فقط چون پوینت گرون شده میتونی رو pc هم بازیرو انجام بدی
ممد دیگه از بن دراومده :d
نگفته بودی تخفیف خورده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or