Xbox Live Arcade Games

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
امروز و دیروز نشستم deadlight و mark of the ninja رو تموم کردم.:d
deadlight بازی خوبی بود ولی اصلا در بهترین های آرکید نبود.زمان بازی خیلی خیلی کوتاه بود.پرش هاش روی مخ بود بعضی وقت ها.نکته ی خوب بازی پس زمینه ی بازی بود که گرافیک خیلی خوبی داشت و یه شهر مرده رو به خوبی نشون میداد.مهمترین مشکل بازی هم این بود که زامبی هاش زامبی نبودن.7.5/10
mark of the ninja:واقعا عالی بود و حرف نداشت.با اینکه یه بازی آرکیده از بازی های کامل هیچی کم نداره.مخفی کاریش هم شدیدا حال میده.واقعا خوشم اومد و زفت جزو یکی از بهترین بازی های آرکیدم.10/10
حالا میحوام shadow complex رو شروع کنم.:d
==
این مراحل extreme رو چجوری رد میکنین؟؟:dمن تاحالا نتونستم:d

بالاخره همه مراحل tri:evo...extreme تونستم طلا بگيرم.پدرمو دراورد مخصوصا دي ال سيش اون آخريش ولي خيلي حال داد.بعضي هارو لب مرزي رد كردم.ديگه فكر كنم مدتي سراغ بازيش نرم

خبر مهم:

2K فروش ویژه گذاشته. بازی های Axel & Pixel و Winterbottom تخفیف 60% خوردن و قیمتشون رسیده 200 پوینت (صلواتی). A&P خیلی قشنگه ولی WB رسمان شاهکاره!، شاهکار.

درضمن محدودیت خرید برداشته شد و بدون مسخره بازی میتونید از طریق کنسول خرید کنید (من دوتا بازی بالا رو خریدم!).

خبر مهم:

2K فروش ویژه گذاشته. بازی های Axel & Pixel و Winterbottom تخفیف 60% خوردن و قیمتشون رسیده 200 پوینت (صلواتی). A&P خیلی قشنگه ولی WB رسمان شاهکاره!، شاهکار.

درضمن محدودیت خرید برداشته شد و بدون مسخره بازی میتونید از طریق کنسول خرید کنید (من دوتا بازی بالا رو خریدم!).
میشه بگی این A&P سبکش چیه ؟؟؟ مولتی داره نداره ؟/؟ یا CO-OP

دوستان این بازی TRINE2 رو به نظر شما بگیرم؟؟ CO-OP تا چند نفر پشتیبانی میکنه؟؟ سروراش قویه؟

black knight sword ارزش خرید داره؟؟
اصلا کسی خریده؟؟:d
هنوز بازی نکردم ولی مثل اینکه بازی خوبیه:d
اما گزیینه های بهتری به نطرم برای خرید هست.
----
این trine چه محیطی داری.بازیش هم عالیه.
پ.ن:ایکاش تابستون که تخفیف خورده بود و فریدون هم بهم گفت خریده بودمش:d

black knight sword ارزش خرید داره؟؟
اصلا کسی خریده؟؟:d
دموش رو بازی کردم. فوق العاده ست از هر نظر. فقط خیلی کوتاه بود تا Boss که برسی تموم میشه مرحله دیگه رو ام در اختیارت نمیزاره که بازی کنی. من اینو میخرم وقتی که تخفیف بخوره.

منم
black knight sword بازی ـش کردم
بازی قشنگ و روونی ـه البته اینم در نظر بگیرید که اگر تازه یه دو بعدی سکو بازی تموم کردید یکم صبر کنید ... چون هم سبک ـش بازی خیلی تو لایو هست که ممکنه تازه یکی از این مدل رو تموم کرده باشید تو ذوق ـتون بخوره

یه سوال !
اگه یکی پسورد لایوشو بده من ,من میتونم از اکانتش استفاده کنم?(رو دستگاه خودم)
بعد بازیاشو بریزم رو هاردمو اکانتشو پاک کنم بازیا برا من میشه?
Sent from my ST18i using Tapatalk 2

یه سوال !
اگه یکی پسورد لایوشو بده من ,من میتونم از اکانتش استفاده کنم?(رو دستگاه خودم)
بعد بازیاشو بریزم رو هاردمو اکانتشو پاک کنم بازیا برا من میشه?
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
میشه فقط اگر شما وصل یشید به لایو (که باید وصل بشید برای دانلود) و اون عزیز هم وصل بشه احتمالا پروفایل بن خواهد شد

میشه بگی این A&P سبکش چیه ؟؟؟ مولتی داره نداره ؟/؟ یا CO-OP

دوستان این بازی TRINE2 رو به نظر شما بگیرم؟؟ CO-OP تا چند نفر پشتیبانی میکنه؟؟ سروراش قویه؟
سرورهای بازی زیاد خوب نیست و بازی کن هم توش زیاد نیست.البته من پارسال و روی ps3 بازی کرده بودم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or