Xbox Game Studios

https___forum.bazicenter.com_attachments_gs1-jpg.169166_.jpg

سلام به همه و خوشامد میگم ورودتون به تاپیک رسمی استودیوهای ایکس باکس، بزرگترین و متنوع ترین کالکشن استودیو های فرست پارتی صنعت گیم. اینجا قرار هست یه تاپیک مرجع و جذاب برای تمام طرفدارای ایکس باکس و بازی‌هاش باشه. روی هر پلتفرمی که هستید و از هر سرویسی که استفاده می‌کنید مهم نیست، مهم اینه که همه ما ایکس باکسی هستیم.
اینجا در مورد تمام اخبار و شایعات و ... جذاب در مورد استودیوهای اختصاصی ایکس باکس و پروژه‌هایی که با همکاری دیگر شرکای مایکروسافت در خارج از تیم ایکس باکس در حال ساخت هستن صحبت می‌کنیم و اوقات خوشی رو پیش رو داریم.

برای اطلاعات تکمیلی راجب هر یک از 23 استودیوی فرست پارتی فعلی مایکروسافت به پست های دوم و سوم تاپیک در صفحه اول رجوع کنید. لینک این 2 پست در ادامه آورده شده است:

استودیوهای داخلی (Xbox Game Studios)
استودیو های داخلی (Bethesda)

https___forum.bazicenter.com_attachments_gs2-jpg.169168_.jpg

آخرین ویرایش:
نابسامانی هایی که الان وجود داره تو استودیو ها
xbox از مشکل مدیریت رنج میبره
دو تا ایراد داره مبحثت
1. تو سه تا پست بالاتر یه عکس هست سال 2018 که مت بوتی شد رییس ایکس باکس، 5 استودیو و یه پابلیشر و سال 2023 که شد رییس محتوا، ماکرو گیمینگ و فکر کنم 27 تا استودیو سازنده هست.اینکه نابسامانی باشه چیز عجیبی نیست و باید دید در چه حده.
2.مفهوم نابسامانی هم مهمه، یه رییس کل یه وظایفی داره، وظیفه اون تغییر انجین بازی نیست یا باگ و ...، وظیفه اون کلی هست در سطح تایید بودجه و برنامه ریزی کلی و نه جزییات
_______
در مورد نابسامانی اکتی بلیزارد کینگ که تازه پیوستن و کار اکتی که مشخصه که ساخت کالاف هست و استودیوی جدیدشم تازه تاسیسه و هنوز 3-4 سالی تا ریلیز داره و بلیزاردم مشخصه و کینگ هم ایضا
در مورد زنیمکسم که اینم از پارسال اومده زیر نظر بوتی و پروژه بتسدا که مشخصه الدره و آرکین هم مارول بلیده و بازی id دومه و ماشین ایندیانا داره و زنیمکس آنلاینم که میگن سال آینده احتمالا میاد.
rare رو داریم که sot رو داره و یه اوروایلد که میگن زود معرفی شده و تازه ساخته شده بوده و ریبوت میخوره و دیروز جز گفته بازی سر و سامون گرفته و احتمالا سال دیگه ولی الان فکر کردم که ماکرو ممکنه تو گیم اواردز چیزی داشته باشه، میگم شاید همین باشه
نینجا تئوری که هلبلید رو داد و عنوان بعدیش مارا هست
دابل فاین که تو سکوته بعد عرضه سایکونات ولی چندین بار گفتن برنامه دارن برا سالگرد سال آتی
اینیشیتیو که بعد افتتاح و مشکلات، انتظار بسته شدن میرفت ولی نمایش موفقی داشت پرفکت
world of edge که برا aoe هست و عملکرد خوبی داشته
آنددلبز که sod3 رو داره و تو این سالها دو رو ساپورت کرده
ترن 10 که الان دو دستگی داره تو سایت که خوبه یا بد ولی تو استیم حداقل قوی نبوده
موجانگ که دنیای خودشو داره ولی عناوین اخیرش موفقیت بازی اصلی رو نداشتند ولی ماینکرفت هنوز همون ماشین پولسازه
اینگزایل که یه استودیو خاص بود و الان در دو تیمه و کلاک ورک جذاب میزد
کامپلیشن یه استودیو متوسط که عنوان بعدیش سال بعد میاد و در ظاهر حداقل پیشرفت خوبی داشتن
آبسیدین هم نه در حد پلی گراند ولی برا خودش یه استودیو مطمئنه و از گراندد گرفته تا همین اوود ( البته هنوز حس کندی و تاخیر میده مبارزاتش) ولی اوکی هست
هیلو که در حال ساخت عنوان بعدی هست و شایعه شده دور هم زیاد نیست و مشخصه اگه 2026 یا 2027 بیاد وقتی هدر نرفته و به درستی مدیریت شده بعد از بانی راس و تغییر انجین
کوالیشن هم بنظر مسیر درستی انتخاب کرده و طرفداراش راضی هستن.
استودیوهایی ناشر ایک باکس
دسته سوم ایراد مدیریتی نیست مثل موجانگ
میرسیم به بقیه، هیلو استودیو رو شاید میشد براش اتودیو پشتیبان گرفت و خوردن تو کرونا و جنگ روسیه و شاید باید قبلا نمایش 2020 رو نمیدادن و تاخیر میزدن
آزادی عمل بیش از حد نینجا تئوری
اشتباهات مدیریتی که تو اینیشیتیو داشتن ولی به نظر میاد درستش کردن
میمونه انددلبز که اونم یه استودیو کوچیک بوده و بزرگ شدنش زمان برده و باید دید محصول نهایی کی میاد.
استودیو ناشر ایکس باکس ضعف داره هم تو انتخاب عاوین و هم استودیوهای اشتباهی رو انتخاب کردن مثل as dusk falls و کنترا بند و حتی tell me why هم عنوان خوبی نبود

آخرین ویرایش:
اینایی که ایراد میگیرن فقط دلشون بازی سینگل پلیر سینمایی و نوستالژی میخواد. گیرز و هیلو همون زمان خودشونم چیز خاصی نبودن و صرفا ژانر های پی سی محور رو کنسولی کردن و به گند کشیدن، بشینین همین third party ها رو بزنین حالشو ببرین :D

اینایی که ایراد میگیرن فقط دلشون بازی سینگل پلیر سینمایی و نوستالژی میخواد. گیرز و هیلو همون زمان خودشونم چیز خاصی نبودن و صرفا ژانر های پی سی محور رو کنسولی کردن و به گند کشیدن، بشینین همین third party ها رو بزنین حالشو ببرین :D
پشم‌هایم!! :دی من اولین چیزی که از هیلو بازی کردم نسخه دمو شماره یک برای PC بود و همون موقع هم از اکثر شوترها بهتر بود :دی گیرز هم سبکی بود که تقریبا هیچ نمونه مشابه به درد بخوری نداشت و خودش یک زیر سبک جدید بود (Third Person Cover Based Shooter)، چی رو به گند کشید دقیقا؟ :D

آخرین ویرایش:
یه ساعتی وقت خالی بود وسط بازی میلان و اودینزه. گفتم آپدیت کنم چارت اداری ماکروسافت گیمینگ رو.
بیش از 2 ساله ریبرند شده و هنوز به اسم ایکس باکس میشناسیم
فکر کنم جالب باشه که بدونیم هر کی چه کاری داره. آپدیت نوامبر 2024. شاید بعدا اسامی روسای استودیوهای ایکس باکسم بهش اضاف کردم.

4.jpg

https://www.linkedin.com/jobs/searc...2,3955850137,3929421201,4032737391,3977988364
else where داره نیروی کانسپت زن اسلحه و ... میگیره
رو رفتار npc ها مانور میدن و به دنیای یه فیزیکی تو مایه های fps هستن.
بیشتر میخوره یه rpg مدرن باشه مثل سایبر تا عناوینی مثل ویچر.
از وجود ماشین و اینها چیزی ندیدم. اگه باشه یا جذب کرد یا در ادامه میگیرن.

متاسفانه پست پاک شده
https://www.linkedin.com/posts/andy...sledgehammer-activity-7257555143989047296-a0l

2024-11-01_0-37-52.jpg

ولی به نظر میاد که اسلج همر در حال کار بر روی یه عنوان غیرمنتظره بر روی آنریل 5 هست
البته قبلا وقتی این خبر در مورد اینفینیتی وارد اومد مشخص شد که یه استودیو دیگه زدن ولی در ابتدا زیر مجموعه اینفینیتی بودن، احتمالش هست اینم همینطور باشه

قبلا گفته بودم شما یه پروژه از Halo بده دست استودیوهای CoD ببین چه جواهری تحویل بدن 😁
هر ۴ تا استودیو CoD جواهرن اگه بهش فرصت کافی داده بشه‌. تری‌آرک با فاصله از همه بهتره البته 😁

• Like
Reactions: Love Console

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or