X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
پایان ادونچر شخصیت اصلی یکی از بهترین فرنچایزهای گیمینگ و آخرین دست پخت تیمی این دو نفر رو برای بازی‌ای که بخاطر گول زدن مردم معروفه زدید کشتید.

145792

حتما شبا هم راحت سرتون رو می‌ذارید رو بالش و می‌خوابید. Cheers!

145793

اقا من دیر رسیدم اینجا میبینم که عشقم اوردر افتاده اون پایین :( اره U4 شاهکاره Killzone انقلابیه blah blah blah ولی اوردر عشق منه :D اره من یه بدبخت سینما زدم.
teamorder#

خدایی اتمسفر نگاه کن.پشم ریزونه
View attachment 145787
آخ آخ چند وقت پیش نشستم دوباره بازیش کردم چقدر خفنه هنوزم ! چقدر هم گان پلیش خفنه ، لعنتیا می مُردن پیسینگش رو درست می کردن :(
View attachment The Order_ 1886_20200131153109.mp4

فقط فیزیک کلاه طرف :D

یعنی من بتونم رأیتو به Killzone2تغییر بدم بزرگترین رسالت گیمریمو به سر انجام رسوندم>:D<:D:D ....آغا ما خودمون به "حاج نیتن" ارادت کامل داریم ولی U4 در برابر killzone2بیاد بالا توهین مستقیم به Uncharted2 و خود نیتن و کفش نیتن و گل زیر پاشه:D

آنچارتد 4 کامل ترین U ـه :D اونایی که توی جو U2 گیر کردن درگیر اون 96 ـن :D
کیلزون 2 هم اگه خیلی مرد عمل بود یه گوتی ای چیزی میشد توی سالی که اومد :D

Attachments

آخرین ویرایش:
آخ آخ چند وقت پیش نشستم دوباره بازیش کردم چقدر خفنه هنوزم ! چقدر هم گان پلیش خفنه ، لعنتیا می مُردن پیسینگش رو درست می کردن :(

View attachment 145799

فقط ری اکشن طرف وقتی کلاهش می افته :D گرافیک بازی هم هنوزم پشم ریزونه .یه حالت CG مانندی داره که تو هیچ بازی نیست. امیدوارم سونی پتانسیل بازی رو دیده باشه و نسخه بعدی رو
چراغ سبر بده چون واقعا استودیو خوبی پشتشه با کمی حمایت میتونن بازی خیلی بهتری بسازن

فقط ری اکشن طرف وقتی کلاهش می افته :D گرافیک بازی هم هنوزم پشم ریزونه .یه حالت CG مانندی داره که تو هیچ بازی نیست. امیدوارم سونی پتانسیل بازی رو دیده باشه و نسخه بعدی رو
چراغ سبر بده چون واقعا استودیو خوبی پشتشه با کمی حمایت میتونن بازی خیلی بهتری بسازن
خودم موقع بازی برگهام ریخته بود !!! :دی دفعه ی اول خیلی سرسری بازی کردم زمانی که ریلیز شد ، این دفعه قشنگ توش دقت کردم واقعاً عالی بود :دی فقط مشکل نحوه ی پیاده سازیِ کار بود ، می خواستن سینماتیک جلو برن ولی ایده ای نداشتن که چه جوری :دی اگه مثلاً GOW 2018 زودتر اومده بود ، به جای اون qte های مسخره که پیسینگ رو ترکونده بود از گاو الهام می گرفتن و بازی قشنگ چند لولی میومد بالا :دی ایراداتی که بازی داشت واقعاً چیزای ساده ای بود ، برعکس خیلی بازیایی که خراب میکنن و ایراداشون بنیادیه و باید کوبیده بشه و از نو بسازن :دی اینجا شالوده ی کار خیلی قوی و درسته ، فقط یه اجرای مناسب نیاز داشت که نبود :(

View attachment 145800

یعنی یه جوری داری صحبت میکنی آدم از رای دادن به کیلزون 2 احساس گناه میکنه! :D
حالا دیگه Order هم شد خدا فقط این وسط کیلزون خار داره؟ :D این مظلوم نمایی و کوبیدن الکی بازی، برعکس داره رای برای کیلزون 2 جمع میکنه احسان نکن برادر! :D
U2 هم شاهکار و یه بازی جریان ساز بود اصلا! همینو تو دورهای بعد به نمایندگی از سری میاریم بالا حرص نخور :D

View attachment 145800

برو بازی های 2009 رو ببین... همین انچارتد 2 که ترولش کردی چطور درو می‌کرد جوایز رو...

کاملا ترین نسخه سری چطور شد که یه fps تمام آنلاین با چند تا مپ و سه چهار تا هیرو درست حسابی نفسش رو بریده بود؟؟؟؟ >:)

اشکالش همینه که آدم از دیدنش سیر نمیشه. این رو دقیقاً روز اول به قیمت گزاف (که الان با اون پول بازی دست دو هم نمیشه خرید:D) ابتیاع کردم
ولی وقتی که بازی کردم، دعای خیر بود که روانه آرنولد می‌شد.

اما همین رو برادرم بازی می‌کرد و من نگاه که می‌کردم، خیلی بهم حال داد و از دیدنش سیر نمی‌شدم:D
----
تنها خیرش این بود که به یکی قرض دادمش، اونم بلادبورن رو در عوض بهم قرض داد:دی

آخه دور مقدماتی این چه گروهیه
@Safety & Peace

View attachment 145790

باورم نمیشه کامل ترین آنچارتد + لاست لگاسی رو هم قراره همین اول کار حذف بشن . خدا بگم چیکارتون نکنه
بنده اعلام بی گناهی میکنم و احسان رو گناه کار اصلی اعلام میکنم. ایشون با تلاش های شبانه روزی و دسیسه های طولانی مدت سعی داشت فقط عناوینش محبوبش رو بالا بکشه ولی توی معادلاتش عنصر نوستالوژی رو که اصلا اعتقادی بهش نداره، اضافه نکرده بود و همین پاشنه آشیلش شد:D

باور کن من خودمم پشمام ریخته KZ2 بیشتر رای آورده:)) اصن از هیچ منطق و الگویی تبعیت نمیکنه این تاپیک:D جدی من الان به این نتیجه رسیدم گروه L به اندازه اینا نیست:)) اسم این گروه واقعا Killzone بود:))

145838
نشستن killzone 2 بر تخت پادشاهی Group J ^:)^^:)^^:)^
بدانید و اگاه باشید هرگونه دسیسه و نقشه های شومی که علیه killzone 2 صورت بگیرد با جواب کوبنده ای از طرف Helghast Army پاسخ داده میشود
145840
پس این واقعیت را که killzone 2 بازی بهتری نسبت به uncharted 4 است را بپذیرید هر چقدر که دشوار باشد ;)

بنده اعلام بی گناهی میکنم و احسان رو گناه کار اصلی اعلام میکنم. ایشون با تلاش های شبانه روزی و دسیسه های طولانی مدت سعی داشت فقط عناوینش محبوبش رو بالا بکشه ولی توی معادلاتش عنصر نوستالوژی رو که اصلا اعتقادی بهش نداره، اضافه نکرده بود و همین پاشنه آشیلش شد:D

باور کن من خودمم پشمام ریخته KZ2 بیشتر رای آورده:)) اصن از هیچ منطق و الگویی تبعیت نمیکنه این تاپیک:D جدی من الان به این نتیجه رسیدم گروه L به اندازه اینا نیست:)) اسم این گروه واقعا Killzone بود:))
سر GT هم فک نمیکردی بیاد بالا، GT بخوره به کیلزون باز میاد بالا، خلاصه اینور جدول دست GT هست حالا اونور جدول U2 tlou و gow باشن یکیشون میاد فینال :D

سر GT هم فک نمیکردی بیاد بالا، GT بخوره به کیلزون باز میاد بالا، خلاصه اینور جدول دست GT هست حالا اونور جدول U2 tlou و gow باشن یکیشون میاد فینال :D
GT جولی کیلزون 2 له میشه...
145844

وای اگر visari حکم جهادم دهد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or