X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
اون کریتوس خودکشی کرده رفته :D
نه من دیدم تو یکی از این استادیوم های ورزشی فلافلی زده :D

D948201B-4C09-4892-B93C-072B112C7E38.jpeg
.................
دیدم بچه های اینجا انچارتد۴ رو بهترین نسخه سری میدونن و جالب اینکه ، یکی از بهترین بازیهای رایانه ای داره حذف میشه! دوستان! این یعنی اینکه اگه بازی رای نیاره درواقع بازی رای نمیاره (خیابانی طور:D) پس رای بدید و تسلیم پروپاگانداهایی که اینجا راه انداختن نشید. اقا کیلزون بهرحال حذف شده است! شانس انچارتد۴ درمقابل بازی های دیگه خیلی بالاست. خودتون رو گول نزنید و با حرف هایی مثل یه نسخه از انچارتد اومده بالا کافیه، گول نخورید! بذارید بهترین نسخه از یکی از بهترین سری بازی های کامپیوتری بیاد بالا ، بذارید اخرین دست پخت نیل دراکمن و وداع جانانه ی او با این سری زیر یه مشت حرف های فریب دهنده شما رو از راه بدر نکنه. به انچارتد۴ رای بدید، به قلبتون رجوع کنید به مگسی که در تریلر دیدید به موی سینه ی نیتن و بذارید وجدانتون موقع بازی کردن تلو٢ راحت باشه:D

ایها الناس!!! لاست لگسی نیست؟؟؟؟ :| اکسپنشن نیست و یک بازی تماما جدا بود :|

شرم کنین بخاطر U4 نه، بخاطر Lost Legacy اقلا رای بدین :| بانو کلویی :( اون چپتر 4 :( اون ست پیس های خفن!!!
نزارید برم دستی نظرسنجیو دستکاری کنما :-w کل تاپیکم میبندم و کلا دفنش میکنم.
یا تک تک افرادی که به U4 رای ندادن رو از تاپیک بن میکنم :-w

افتخار میکنم بخاطر kz2 بن بشم?

که رمز ماست ایستاده مردن \m/

ما مثل بقیه وابسته نیستیم , رو پای خودمون وایسادیم [-x ها چی هه , میخوای کارت کیلزون مو نیشان بدم :-"

اون طرفدارای انچارتد و لخت و ... ولشون کن از من بپرس که از قدیم سونی فن م[-x
145740

عجب گروهیه. با سه تا از بازیاش k2,3 u4
بشدت حال کردم و order هم علیرغم جو منفی که علیهش بود خیلی دوست داشتم. ولی خوب در نهایت رای من k2 هست بخاطر اتمسفر و گیمپلی تکش، الان هم بشدت منتظر تایید k4 با همون حال و هوا هستم
کسی گیفی از اون heavy arc های شبیه بیگ ددی بازی نداره بفرسته صفا کنیم، گشتم پیدا نشد

ایها الناس!!! لاست لگسی نیست؟؟؟؟ :| اکسپنشن نیست و یک بازی تماما جدا بود :|

شرم کنین بخاطر U4 نه، بخاطر Lost Legacy اقلا رای بدین :| بانو کلویی :( اون چپتر 4 :( اون ست پیس های خفن!!!
کل اون 53 نفر رو بن کن بره :D
U4 شامل خود U4 و لاست لگسی با هم میشه چون DLC خودِ 4 بود :D ببین چقدر خائنن که دوتا آنچارتد خفن رو با هم دارن حذف میکنن :|

===
ولی انصافاً کیلزون 2 با هیچ متر و معیاری در حد U4 نیست :دی بازم حماسه آفرینی کردید :دی دور قبلی از اونور بوم افتادید هر چی آنچارتد و گاو بود همینجوری تکراری اومد بالا ، اینجا از اینور بوم افتادید هر چی آنچارتد و گاوه دارید حذف می کنید :دی درود بر شرفتون :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or