X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
بله که منطقیه، تو رو خدا نگاه همچین اتمسفر بوق بوق بوقی رو کجا تا حالا دیدین، رسما گرافیک تلو 2 با اتمسفر بلادبورن
View attachment 145584

ملکمون هم که حاکم مطلق همه دنیاها و سرور همه موجوداته گیمیه

View attachment 145588
دیدن مبارزه-ت با شیطان درونت باید جالب باشه:D
===
@Robin Hood

اینا هم دسیسه ها و توطئه های دشمن برای بدنام کردن و لکه دار کردن عفت و پاکدامنی منه. به حرف این شیاطین گوش نکن (و به TM2 رای بده) تا رستگار شوی.

همون دیگه ، وقتی نوبت گروه های این دو عزیز برسه فجایعی که پیش میاد میبینی :D ببینم بازم اونجا از منطق میگی یا نه :D
دیگه اون قوه قهریه ، فورس ماژور و جبر جغرافیایی، تاریخیه... بریم نظر سنجی رو برای ژاپنی ها بزنیم
و نتیجه رو ببینیم
خلاصه در راه گراویتی کوئين مجاهدت میکنیم... نتیجه هر چی میخواد بشه...

ولی خب با همه اینا کیلزون گزینه مستحق تریه برای بالا رفتن

این سوسول بازیا چیه.
بیاید یکم کلیپ مردونه ببینیم.:D

این چی بود دیگه ، همش کاغذ ؛ همش مقوا ! فیلم نامه ایراد داشت ، دیالوگ ها چیپ و بی ارزش :D یه پایان کلیشه ای و قابل پیش بینی ، مقوا :D

@The End Of Ps
@only sony

شما 2 تا آزادید که به هر چی که میخواید رای بدید... ولی این زمان که تموم شه

این نظرسنجی در این تاریخ بسته خواهد شد: Tomorrow at 10:43 PM.

هر جا که اسم کیلزون بیاد این خیانتتون رو به صورت افراطی و ویرانگری بهتون یاد آوری میکنم...

145592

@The End Of Ps
@only sony

هر جا که اسم کیلزون بیاد این خیانتتون رو به صورت افراطی و ویرانگری بهتون یاد آوری میکنم...

تو فعلا خودت راس تمام خیانت کارا هستی با این خیانت تاریخی که به ناتی داگ و آنچارتد کردی حداقل حکمت اعدامه |-)

@The End Of Ps
@only sony

من خودم از مریدان درجه 1 کیلزون 2 هستم :D کمتر کسی تا حالا اندازه من از این شاهکار دفاع کرده
تو خودت هر نظرسنجی داری خیانت میکنی :)) من که آخر 10 20 30 40 کردم بینشون ! خب آخه این چه گروهیه :D

قبول کنین گروه خوبیه:D کل گروه ها باید اینطوری میبودن:D چون واقعا باید اونی که از ته دل دوست داری رو انتخاب کنی و بقیه رو قربانی کنی:D

من فکر نمیکردم این گروه این همه بحث بشه در موردش:D فکر کنین گروه L چی میشه:D اونجا هم منتظر همچین چیزی باشین:D البته قبلش گروه K رو داریم که برای اذیت کردن @Akiba تدارک دیده شده و در عین حال بازم ممکنه ملت براشون سخت باشه رای دادن:D

تو فعلا خودت راس تمام خیانت کارا هستی با این خیانت تاریخی که به ناتی داگ و آنچارتد کردی حداقل حکمت اعدامه |-)

زکی, خیانت، من کی به عنوان یه انچارتد فن شناخته میشدم که خبر نداشتم؟ ، من قبل اینکه بفهمم این میمون درختی دزد عتیقه نیتن دریک کیه... یه هلگان زاده اصیل بودم....

145595

.........
پ. ن: من فقط به انچارتد 2 و مقداری هم به لاست لگاسی ارادت دارم

اصلا آنچارتد و نیت و ... هم که بگیم به درک!
یک مرحله از کراش رو شامل میشه! یعنی شرم نمیکنید به احترام این بزرگوار رای ندید؟ خود این یک مرحله بالاتر از تمام بازی های این نظرسنجی قرار میگیره:|

این تاپیک زده شده که جماعتی به اندازه کل عمرشون شرمگین بشن!

باشد که توبه کنید و رستگار شوید! توبه هم فعلا فقط با رای دادن به U4 بهشدست پیدا میکنید!

@Kaine
لاست لگاسی تو نظرسنجی هست ؟
پنج نسخه گرن توریسمو رو هم که گذاشتین ، فقط Ghost of Sparta خار داشت ؟ :-<

باشد که کریتوس بیاد به خواب تو و علی (کریتوس قبل رفتن به نورث ;)) )تا دیگه از این دست جنایات انجام ندید .

@Kaine
لاست لگاسی تو نظرسنجی هست ؟
پنج نسخه گرن توریسمو رو هم که گذاشتین ، فقط Ghost of Sparta خار داشت ؟ :-<

باشد که کریتوس بیاد به خواب تو و علی (کریتوس قبل رفتن به نورث ;)) )تا دیگه از این دست جنایات انجام ندید .
خیر ! (اکسپنژن ـه بازی جدا نبود) این U4 آخرین آنچارتد داخل نظرسنجیه که دارید حذفش میکنید :| می تونید رای های لاست لگاسیتون رو هم به صندوق U4 بندازید چون استوری DLC همین 4 بود :دی

اون کریتوس خودکشی کرده رفته :D

اگه killzone نیاد بالا سرافکندگی و شرمساریش گریبان کل جامعه playstation رو میگیره:no:
آخه فردا روز بگن killzone2 باخت اونم به U4 میخواید جواب آیندگانو چی بدید؟؟؟؟!!!:Silenced:
دیگه تو تاپیکای مردم و تو انجمنای فرنگی چطور می تونین سرتونو بالا بگیرین؟؟؟!!!:-??
بابا ی نگگگگاهی به دور و برتون بندازین ،
U4اینقد نزدیک؟؟!! اونم به killzone2 ؟؟؟؟
بازی ای که حتی حال ندارم اسم کاملشو بنویسم(! :D ) ولی تا صبح ی کللله:
KILLZONE 2
KILLZONE2
KILLZONE2
Killzone 2
^:)^^:)^^:)^

بر عواقب رای هایتان واقف باشید.... :D:D>:D<
!!!!KILLZONE2!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن