X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
دو روز دیگه تریلر HZD2 اومد روی 5، نبینم اونورا آفتابی بشید =))
من نمیدونم آنچارتد چه ربطی به تلو داره؟ =))
بعدشم من به شخصه با U4 زیاد حال نکردم، نگفتم که کلا آنچارتد بده
انتقام انتقامه :دی دیگه حد و مرز نداره :دی

دو روز دیگه تریلر HZD2 اومد روی 5، نبینم اونورا آفتابی بشید =))
من نمیدونم آنچارتد چه ربطی به تلو داره؟ =))
بعدشم من به شخصه با U4 زیاد حال نکردم، نگفتم که کلا آنچارتد بده
همون یکش رو هم به زور تموم کردیم کی حوصله دوشو داره :Laughing:
(البته من کلا بازیای جهان باز رو 90 درصد تموم نمیکنم همین که اینو تموم کردم براش افتخاریه)
ولی در کل شبیه بقیه بازیای جهان باز کاملا حوصله سر بر بود(به جز gta)
همون تریلر 60 فریم رو میگی که بعد بازی رو دانگرید کردن شد 30 فریم؟ :))
برادر اون تریلر رو نسل 10 هم نمیاد انتظار داشتی جدا اون رو PS4 اجرا شه بعید میدونم رو PS5 هم اجرا شه صرفا یه تریلر هایپ برانگیز بود

به اون شخصیت منفی داغون و سوسول انچارتد 4 فکر کنید و رأی تون رو به صندوق کیلزون 2 بیاندازید:D
ولی یکی از جذاب ترین باس فایت های تاریخ بود>:) مخصوصا که بازسازی مبارزه دو دزد دریایی دیگه که چنین مسیری رو طی کرده بودن هم بود>:)

---

شرم کنید! بهترین عنوان سری Uncharted نیاد بالا، بعد بقیشون بیان بالا:|
زشته:|

حالا میترسم از اونطرف U:TLL هم بره بالا ولی U4 خیر:))

نکنید این کارها رو:|

• Like
Reactions: Kainé
برادر اون تریلر رو نسل 10 هم نمیاد انتظار داشتی جدا اون رو PS4 اجرا شه بعید میدونم رو PS5 هم اجرا شه صرفا یه تریلر هایپ برانگیز بود

پس یه تبلیغ دروغ و فیک بود چون خیلیا باور کردن گرافیکش در اون حد خواهد بود :دی
ولی یکی از جذاب ترین باس فایت های تاریخ بود>:) مخصوصا که بازسازی مبارزه دو دزد دریایی دیگه که چنین مسیری رو طی کرده بودن هم بود>:)

---

شرم کنید! بهترین عنوان سری Uncharted نیاد بالا، بعد بقیشون بیان بالا:|
زشته:|

حالا میترسم از اونطرف U:TLL هم بره بالا ولی U4 خیر:))

نکنید این کارها رو:|
اون U:TLL بره بالا من این تاپیکو رو سر صاحبش خراب میکنم. اون بازی رسما یه شبیه ساز پیاده روی بود با دیالوگای داغون فمینیستی که فرو میکنن تو مغز پلیر:دی

حالا همدیگه رو میزنید بزنید ، چرا دارید شلنگ می گیرید به سرتا پای بازیا :دی آنچارتد که یهو شد فیک دمو و طناب بازی و جمعی عمو و خاله و یه برنامه ببینیم یـــــــــه برنامه ببینیم :دی از اینور هورایزن هم داره کم کم میره که تیکه پاره بشه :دی آقا بیایید منو بزنید با بازیا چیکار دارید :دی خدایی یه کیلزون ارزش اینو نداره که انقدر جد و آباد باقی بازیا رو به فحش بکشید >:) :دی

ولی یکی از جذاب ترین باس فایت های تاریخ بود:) مخصوصا که بازسازی مبارزه دو دزد صدریایی دیگه که چنین مسیری رو طی کرده بودن هم بود:)
نکشم، ولی من مبارزه با چاقو 3 رو بیشتر دوست داشتم.
این یکم زیادی طولانی بود، اونقدرا بهم حال نداد:دی
غلطه، بهترین بازی فقط شماره 2 اهه!:دی

آقا مبارزه با Rafe حقیقتا حماسی و باشکوه بود. هم یه فضاسازی خفن داشت هم یه سیستم جدا واسش طراحی کرده بودن. من ۴ تا آنچارتد رو توی یک ماه اخیر تموم کردم. مبارزه با تالبوت که فقط چندتا qte بود(البته تعقیبش که آخر بازی نبود حرف نداشت) ولی بحث و جدل نیت و ریف که یه جاش نیت عصبی میشه میگه "بزار برادرمو ببرم" واقعا شاهکاره. یه تیکش هم بود که نیت رو زمین بود و rafe با شمشیر داشت بهش فشار میورد و qte می‌زدیم، اونجا دیالوگ‌های Rafe با موزیک بازی همگام میشدن و کل موهای تنم سیخ شدن یهویی :D

حالا همدیگه رو میزنید بزنید ، چرا دارید شلنگ می گیرید به سرتا پای بازیا :D آنچارتد که یهو شد فیک دمو و طناب بازی و جمعی عمو و خاله و یه برنامه ببینیم یـــــــــه برنامه ببینیم :D از اینور هورایزن هم داره کم کم میره که تیکه پاره بشه :D آقا بیایید منو بزنید با بازیا چیکار دارید :D خدایی یه کیلزون ارزش اینو نداره که انقدر جد و آباد باقی بازیا رو به فحش بکشید >:):D
نه دیگه نمیشه رحم کرد اونم بعد جنایتی که در حق U4 شد
پس یه تبلیغ دروغ و فیک بود چون خیلیا باور کردن گرافیکش در اون حد خواهد بود :D

اون U:TLL بره بالا من این تاپیکو رو سر صاحبش خراب میکنم. اون بازی رسما یه شبیه ساز پیاده روی بود با دیالوگای داغون فمینیستی که فرو میکنن تو مغز پلیر:D
90 درصد بازیا همینطوری معرفی میشن برو تریلر معرفی سایبرپانک ببین یا همین الان اساسین والها و ...

• Smile
Reactions: Kainé
اهم اهم تریلر معرفی کیلزون 2 اهم اهم ، CG اهم اهم
اوه اوه بدجور راست گفتی اصلا حواسم نبود
IMANOKA
بفرما عزیز بزرگ ترین سرکاری تاریخ که همین کیلزون 2 داشته که بعد 15 سال هنوز ملت ازش یاد میکنن بعد به ناتی داگ میگی خالی بند

• Smile
Reactions: IMANOKA
اوه اوه بدجور راست گفتی اصلا حواسم نبود
IMANOKA
بفرما عزیز بزرگ ترین سرکاری تاریخ که همین کیلزون 2 داشته که بعد 15 سال هنوز ملت ازش یاد میکنن بعد به ناتی داگ میگی خالی بند
حداقل شبیه ساز پیاده روی و طناب بازی تحویل ملت ندادن:دی

• Smile
Reactions: Un_Tlou
View attachment 145566

انقدری خفن و گویا هست که نیازی نمی بینم چیز دیگه ای بگم ... :D

این Mission Impossible: A Thief's End بود :D
همون تریلر اصلیش بهتره :D

دو تا دیگه رای بدین Killzone 2 پنجاه تایی بشه بچه ها رگ غیرتشون باد کرده :D ببینم میتونید یکاری کنید تو دور های بعدی فقط چند تا Uncharted با هم رقابت کنن جذابیت نظر سنجی رو از بین ببرید! /:)
اینم واسه تبلیغات کیلزون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or